• Andrzej ale masz miejscówkę :-) Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    https://mobilnekontenery.pl/wp-content/uploads/2020/11/MK2354-kontener-strozowka-1-min.jpg

Tak to leciało Andrzejku :-)

"Znowu ktoś mnie podgląda
    Lekko skrobie do drzwi
    Strasznym okiem cyklopa
    Radzi, gromi i drwi!

Mój jest ten kawałek podłogi
    Nie mówcie mi więc, co mam robić!"

• Re: Andrzej ale masz miejscówkę :-) Autor: ~PawcioSpeedyGonzales [5.173.97.*]
    Wy macie lepsza poubierani na własne życzenie haha pozdr placuszki
  • Re: Andrzej ale masz miejscówkę :-) Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Jak tam stróżu Nwai. Kupiłeś sobie chociaż jakąś farelkę ? Zimno się zrobiło.
  • Re: Andrzej ale masz miejscówkę :-) Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    W stróżówce to będziesz mieszkał sam tak samo jak i inni akcjonariusze NWAI ubrani przez Zeusika , Ciebie i innych guru,którzy nie sprzedali gdy było prawie 30 zł a teraz modlą się żeby nie spadło do 10 zł.
    Giełda nie jest dla wszystkich,nie macie zysków to sprzedaje się akcję żeby ograniczyć straty a tutaj zysku jeszcze przez kilka lat nie będzie
    Będą spadki i powrót do bazy,tylko nie wiadomo czy to będzie 8 zł czy może 3 zł
    Kto pierwszy sprzeda ten lepszy.
    Zobaczcie listę chętnych do sprzedaży wiele razy więcej niż chętnych do kupna....umiecie myśleć i wyciągać wnioski?
  • Re: Andrzej ale masz miejscówkę :-) Autor: ~Bro [94.254.208.*]
    Andrzej ty faktycznie jesteś ynwestor :) Pokaż mi jakikolwiek arkusz spółki gdzie jest na odwrót. :) i jeszcze te twoje porównywanie ceny akcji :) Szkoda mi ciebie, taki trochę niekumaty jesteś.
  • Re: Andrzej ale masz miejscówkę :-) Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    A Ty kumaty jesteś?
    Jakbyś był to już dawno byś sprzedał akcję tego warzywniaka i do końca życia nie przyznawał się,że g miałeś,nawet na torturach
  • Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Andrzej [37.225.2.*]
    Jak tam Bro Twoja miejscówka?
    Jeszcze trochę spadków i sam tam zamieszkasz
    Jest przysłowie...kto się śmieje ten się śmieje ostatni
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Bro [94.254.208.*]
    Spoko anżej, mam od 4zł i dawno mi się zwróciło, leży jeść nie woła :) Anżej miszcz inwestycyjny z analizą wsteczną zawsze skuteczną :))) buahaha
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Alex [172.70.34.*]
    Endju ciepło masz chociaż w tej stróżówce teraz ? Może panele walnij sobie na dachu to trochę zaoszczędzisz na rachunkach.

Bym zapomniał. Jak tam inwentaryzacja na magazynie ? Coś ludzie mówili że zamiast patrzeć w ekran to Ty śpisz i jest pełno braków. Może na BTC odrobisz :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Mam nadzieję że zaszortowałeś :-)
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Andrzej [37.225.36.*]
    Gdyby pracował to przynajmniej bym zarabiał a nie jak tutaj same straty
    Zapomniałeś,że tutaj było 30 zł a jest 11 zł ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    W 2020 roku był zarobek teraz straty ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Zeusik spr,edal Wam akcję powyżej 20 zł ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Prez s obiecał,że będzie 50 zł jest 11 zł ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Obroty kilkaset sztuk na tydzień ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Kupują Wam bankruta ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Miała być dywidenda 5 zł za rok 2021 czyli byłoby prawie 50 procent obecnej ceny akcji ale nie będzie dywidendy ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Wasi guru ubrali Was po 24-27 zł za akcję ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Śmieją się z oo tej spółki na GPW ale akcjonariusze NWAI są zadowoleni
    Hahahah jaja jak berety
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Hahahaha [37.225.36.*]
    Sprawdziłem,że tego dnia co napisałeś post była cena 15 zł za akcję teraz jest,11,7 zł czyli strata ok 20 procent ale autor postu jest zadowolony
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Hades [46.204.19.*]
    Spokojnie niżej zejdzie odkupią tyle was pociesze hihihi. Tymczasem zapraszam na bpx może się odkujecie coś misie kolorowe haha gdzie wasi guru ???
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Andrzej [37.225.0.*]
    Guru sprzedali im akcję powyżej 20 zł i teraz się z nich śmieją
    Podobno Zeusik na spółkach gamingowych naciąga innych naiwny to Dragoen i BDGames
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Hades [46.204.18.*]
    Słuchaj dawcy kapitału są potrzebni ich guru nie mają straty oni tak i to solidne. Spoko ustawieni na kupnie codziennie coś wpada nawet prezio ostatnio od was odkupił buziaczki
  • Re: Bro ładnie dzisiaj spada Autor: ~Andrzejj [37.225.0.*]
    Guru ich ubrał,ktoś nawet tutaj pisał,że kupił po 27 zł i uciekli na inne spółki Tutaj wiedzą, że są spaleni też dzięki moim postom więc robią ta sama zabawę na Dragoen i BDGAMES jednak kupili akcje za wysoko i są umoczeni ,głównie Zeusik
[x]
NWAI 5,41% 31,20 2026-05-29 16:45:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.