• Po prostu będzie dobrze Autor: ~Pozytyw [89.64.95.*]
    Ja wierzę Pani Oldze.. Poczekam.. Nawet kilka lat..
  • Re: Po prostu będzie dobrze Autor: ~trok [5.173.249.*]
    Widzisz, ładne słowa ale realia mogą być przewrotne, każdy by chciał wytrzymać te kilka lat by móc zrobić pewnie inwestycje życia ale przed nami dziwne czasy i przez jakąś pobliską korektunią na świecie albo inne wielkie gó.. czające się za zakrętem nie jeden może zdanie zmienić czego nikomu nie życzę.
  • Re: Po prostu będzie dobrze Autor: ~Pozytyw [37.47.6.*]
    Muniek śpiewał - Są Marne szanse na koniec świata bo koniec świata się nie opłaca... NIKOMU - Nawet jak będzie źle... Czy korekta się pojawi to kiedyś się skończy...Kij ma zawsze dwa końce a Cierpliwi zazwyczaj wygrywają... Jak pisałem Wierzę Pani Oldze - czas będzie weryfikantem...
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.49.250.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Dc [80.49.250.*]
    Skoro nie można zapytać w co wierzy A nie komu, bo pani Olga Nic nikomu nie obiecywała i komentarz z pytaniem został usunięty to może Muniek tylko inna piosenka. Jesteście nabrani tak bardzo nabrani. Zgłoś znowu komentarz do usunięcia bo pytam w co wierzysz Oldze.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pozytyw [188.147.177.*]
    Pasja kolego - patrz na kobietę która robi coś dając coś cała siebie... To trochę jak z artystami którzy grając koncert dają tobie niezapomniane emocjie... Wszystko zależy jak nastawiona jest Twója dusza Pozytywnie /Negatywnie.. Na czego nie zgłaszałem ani zgłaszać nie będę... Zadam Ci jedno pytanie...??? Po co w takim wypadku komentujesz i tu jesteś jeśli nie wierzysz w powodzenie projektu??? Idź tam gdzie będziesz widział wszystko inaczej... Dla Ciebie za pewne lepiej
    O proszę jaki gospodarz forum i akcjonariatu. Powodzenie jakiego projektu? Rozwiń swój pozytywny bełkot. Wierzysz pani Oldze czy w panią Olgę? Też mogę spytać po co tu jesteś, czy po to aby mieszać poezję i artystyczna duszę z inwestycjami? Pani Olga bardziej eksponuje w postach siebie niż produkty Saule. Po za tym Ty nie jesteś u pani Olgi tylko masz akcje w zasadzie nie wiedzieć czego bo raport ostatni był clc elite choć to niby dalej blumerang. Ciężko będzie się połączyć Saule zanim sprawa z nazwa się nie wyprostuje. Nawet w obliczu twej wielkiej wiary. Ja wierzyłem w to, ze Tu da się coś zarobić na tej całej famie dla łykaczy baśni Stycznia ale widzę że ludzie co raz mniej się na to łapią i widzę to już przez pryzmat innych pieśni Niż Ty. MOGĘ ?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.60.*]
    Nazwa blumerang jest na bankierze, i może paru innych stronach. Zmiana nazwy z opóźnieniem tu zawsze jest. A produkty Saule są dostępne na ich stronie, jest ich sporo i każdy jest bardzo konkretny, choć zapewne wszystkiego jeszcze nie pokazali. Pani Olga nie musi nimi żonglować przy każdej okazji. I tak fabryka ma pełne obłożenie a chętni na te produkty stoją w przysłowiowej kolejce.
    To wejdź na stronę Saule i sobie coś kup. Aaa nie nie możesz, zatem poczytaj opinie o produktach u tych którzy niby są partnerami biznesowymi Saule. Za wiele nie wspominają, raczej Saule powołuje się na to że komuś coś. Raport ostatnio opublikowany przez Blu to raport z wynikami Blu czy elite? Skoro Saule miało wchodzić przez Blu to sytuacja niby wyjaśniona ale jednak obecna nazwa stoi na przeszkodzie że zwykłych względów prawnych. Zarząd powinien zwołać walne natychmiast w celu jak najszybszego załatwienia sprawy jednak nie robi tego. Skąd takie wieści że fabryka we Wrocławiu jedzie pełną parą? Jakiś dostęp do wyników Saule masz? Strony www czy fanpage na fejsie to są tylko obrazki, a gdzie namacalne można się zetknąć z produktami Saule? I ile na dzień dzisiejszy mają wspólnego z blu- elit czy co to teraz jest?
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: jasiek2017 [5.173.57.*]
    Jakiś czas temu pytałem Saule o możliwość zakupu paneli z perowskitami. Obojętnie czy dzisiaj czy za kilka lat.
    Odp. Nie przewidują sprzedaży paneli dla osób fizycznych i firm.
    Jeśli będą w ogóle do zdobycia to tylko za pośrednictwem głównego pośrednika.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~OdlotowyOlek [31.0.60.*]
    Nie kupię bo nie mają nic dla klientów detalicznych, co już było mówione, kilkukrotnie. Saule partnerów biznesowych ma niewielu, i co prawda żaden z nich nie zachwala produktów Saule pod niebiosa, ale też żaden nie marudzi. I czemu mieliby to robić? Fabryka działa pełną parą bo było już o tym kilkukrotnie mówione, zarówno bezpośrednio jak i między wierszami. Namacalnie możesz pojechać do mieściny której nazwy nie pamiętam, zdaje się w woj. Mazowieckim, i spytać czy pozwolą Ci perowskity pomacać. Ale lepiej poczekać na cenowki w Lidlu, myślę że będą wygodniejsze do macania. A z blu/elite mają tyle samo wspólnego co miesiąc czy dwa miesiące temu, nic się nie zmieniło, czekamy na połączenie. Generalnie niepotrzebnie się frustrujesz, ktoś napisał że wierzy w Panią Ole i tyle, nie ma się co do tego czepiać, akurat póki co mamy wolność wyznaniową w Polsce, a że ten post niepotrzebny bo nic nie wnoszący, to się zgodzę.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Pozytyw [188.147.177.*]
    Kolega po prostu jest sfrustrowany pisząc negatywnie... Może umoczyl gdzieś pieniądze albo coś poszło nie tak po jego myśli... Kolego DC wyluzuj i cierpliwie czekaj bo pośpiech wskazany jest przy lapaniu pcheł... :-)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Dc [217.96.255.*]
    Ja akurat na Blu od kwietnia już dwa razy zarobiłem. Raz 36% A drugi raz 30% więc ogólnie jest OK i nawet jak zacznie lecieć w dół to i tak zdarze sprzedać i być na plusie. A frustruja mnie komentarze ostatnie typu "dzisiaj tyle A jutro tyle" albo właśnie taki związany bardziej jak to ujął Olek z wyznaniem niż z jakimiś danymi czy wiadomościami.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Kolarz [82.177.145.*]
    Czyli w skrócie wywaliles większość akcji w cenie pewnie niewiele wyższej niz jest obecnie i teraz mącisz na forum, bo cena nie spada, a chciałbyś taniej odkupić. Ba, coraz więcej osób na kupnie, więc jeszcze trochę i cena wyższa niż sprzedałeś.
    Raz po 10,15 brałem i po 13,60 sprzedalem A maks był w tamtym okresie 14,50 potem kupiłem po 10,10 i po 13,05 poszło. Teraz mam kupione po 12,60 . Nie wiem czego nie rozumiesz.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~True [89.64.123.*]
    Ja bym raczej obstawiał, że jeszcze nie dokupiłeś i czekasz, aż spadnie w okolice 11 i chciałbyś mieć na to wpływ, a to niestety dla Ciebie nie chce spaść
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Meth [185.131.242.*]
    dc nasz trolik, każda spółka ma na bankierze swojego adasia…
    A Ty to kto? Taki smerf wazniak? I jaki wasz? Czujesz się lepiej jak piszesz w imieniu niby wielu osób? Jakiś niedowartosciowany....
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~trok [5.173.248.*]
    A ty smerf maruda przestań już buczeć tylko ustaw swoje pakieciątko na 13zl i czekaj grzecznie.
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.