po prostu była potrzebna kasa, tak robią prezesi na innych spółkach, dostał tanio akcje jako premia sprzedał z zyskiem około 30% zaraz dostanie kolejne i tak to jest. Co powiecie np. jak na unibepie sprzedawał Prezes i współwłaściciele, po prostu potrzeba była im kasa
Jak to czytam to przypomina mi się jak kupowalem w 2019 roku akcje OPTEAM hihih a to była moja najlepsza inwestycja na Giełdzie zobaczymy co będzie tutaj …pozdrawiam
Pod co kupować akcje jak gotówka została wydrenowana a spółka generuje tylko straty i przychody coraz mniejsze. Ze niby zrobią wezwanie po 40 zł ??????? Bzdura, totalna bzdura. Moga zrobić delisting i drobni w pośpiechu sprzedadza akcje. KNF się zgodzi bo spółka prawie nic nie robi. Albo zejdą na podwójny fix - możliwości jest wiele żeby pozbyć się drobnych. Prezes już wie co bedzie i pewnie dlatego sprzedaje akcje.
takiej głupoty to jeszcze nie słyszałem, równie dobrze mozna powiedzieć że jak zerwa lokatę to będą mieli kaskę na zakup Pragmy, postarajcie się lepiej naganiacze .......
Informacyjnie, jest im potrzebna kasa gdyż żona prezesa założyła w tym roku działalność gospodarczą, ida w nieruchomości czyli wynajem i zarządzanie nieruchomościami własnymi lub dzierzawionymi, Więc spokojnie w firmie jest wszystko OK
bijecie pianę, lepiej zobaczcie kto jest właścicielem większościowego udziałowca czyli GUARDIANA i wszystko będziecie wiedzieć, Prezes swoją dywidendę zgarnie
straszycie i naganiacie młodzież, wycena spółki jest na poziomie około 10 zł zdejmij te 1,77 to będzie około 8 zł więc nie straszcie młodzieży że cena spadnie do 0 tu jest dwóch dużych akcjonariuszy i nie zależy im na likwidacji spółki akcyjnej przy takiej długiej historii, referencjach i rozpoznawalności, to była kompletna głupota i wtopa przez nich dużych pieniędzy, nawet żeby tak było to dlaczego sprzedali wcześniejszą spółkę za takie pieniądzące, mogli sprzedać o wiele taniej a wziąść pieniądze np. za doradctwo bezpośrednio przez guardian a tak nie zrobili czyli kasa wpłynęła do pragmaink