Jak oceniacie raport? Imo bardzo perspektywicznie. Inwestycja długoterminowa się pojawiła nawet. Zobaczymy czy będzie lockdown. Jeśli tak, to może się to trochę odbić, ale jeśli nie, to szkoły, sklepy, firmy - potrzebują tuszu. Zapraszam do dyskusji
A pisałem wcześniej w listopadzie i kwietniu tego roku że to słupy Waffeną skupuja i pilnują kursu , podejrzewam że im już braknie sprzedających, lepszym dla nich było by wezwanie po cenie godziwe do czego się stosują godziwe inwestorzy
Następne espi kupili 40 szt, łapią się nerwowo różnych sposobów żeby wkurzył i wyciągnąć to góra na 1.94 potem szybki zjazd, a pożyczkę trzeba spłacać, zobaczymy w raporcie kwartalny jak wyglądają te warunki rynkowe, może 0%.Pozdrawiam
Bez przystawki emitent jest w stanie wypracowywać kwartalnie więcej ni 1 mln zysku netto co wynika z raportu IV kw.Trzeba czekać cierpliwie na co z Eco serwis?
Dnia 2022-02-14 o godz. 19:45 ~Flip napisał(a): > Bez przystawki emitent jest w stanie wypracowywać kwartalnie więcej ni 1 mln zysku netto co wynika z raportu IV kw.Trzeba czekać cierpliwie na co z Eco serwis?
Obrót dzisiaj ogromny, ciekawe, jak dalej sytuacja się potoczy...
Wracając do raportu z I kw 22 z udzielonej pożyczki dla Waffen 6 mln zł zarobili dokładnie w ciągu roku 121024 zł , czyli wychodzi w mordę ulał 2% słownie dwa procent, zobaczymy co będzie po II kw 22,zanosi się na to że jest to jawne działanie SPÓLKI PUBLICZNEJ na niekorzyść mniejszościowych akcjonariuszy, a jest z urzędu ścigane przez KNF, może się mylę to proszę o sprostowanie, pozyczka była udzielona na warunkach rynkowych?, na warunkach rynkowych firma Kruk od paru lat emituje obligacje WIBOR 3M +marza w tym roku 3,3%. I tak się dyma na giełdzie mniejszosciowch , przy biernej postawie KNF
Dnia 2022-07-27 o godz. 11:00 ~Flip napisał(a): > Wracając do raportu z I kw 22 z udzielonej pożyczki dla Waffen 6 mln zł zarobili dokładnie w ciągu roku 121024 zł , czyli wychodzi w mordę ulał 2% słownie dwa procent, zobaczymy co będzie po II kw 22,zanosi się na to że jest to jawne działanie SPÓLKI PUBLICZNEJ na niekorzyść mniejszościowych akcjonariuszy, a jest z urzędu ścigane przez KNF, może się mylę to proszę o sprostowanie, pozyczka była udzielona na warunkach rynkowych?, na warunkach rynkowych firma Kruk od paru lat emituje obligacje WIBOR 3M +marza w tym roku 3,3%. I tak się dyma na giełdzie mniejszosciowch , przy biernej postawie KNF
Dziękuję bardzo ostatnie akcje po 5 latach inwestowania w BPN sprzedałem dziś po 2.10 calosciow zysk mnie bardzo zadowala, dziękuję i życzę akcjonariuszom udanych inwestycji
jutro kurs przebije 2,20-2,30zł.? to ostatni dzień aby nabyć akcje w celu uzyskania dywidendy: 1. przy zakupie akcji za 2,20zł. dywidenda daje 34,1% 2. przy zakupie za 2,30zł. dywidenda daje 32,6% po uzyskaniu dywidendy ze stopą zwrotu ponad 30% dalej jestem posiadaczem akcji !!!