hehe, nie was tylko mnie, ja nie należałem do pzpr, ja tylko tu jestem ! ... ale co Ty tu robisz na takim krzaku ..... zobaczymy na ilu skończy, już niedługo.
aaa tak w ogóle krzak pozyskał finansowanie w wys 1 mln zł ( kasa już w spółce) , kolejne emisje akcji dla inwestora w każdej chwili, w raporcie kwartalnym napisali jakie podejmują już nie plany a działania, jeszcze w poprzednim kwartale chcieli opychać aktywa, teraz zawiesili to więc kasę mają dogadaną, do tego nie mają długów, ktoś nad tym czuwa, bo koszty działalności są niewielkie, do tego malutki free float, z którym można zrobić wszystko, jedynie ktoś manipulije tu kursem, stawiam na nadgorliwego manipulatora, ale jeśli pojawi się gotówka i odbiorą mu akcje używane do manipulacji , to bedzie musiał je odkupić ale już po znacznie wyższym kursie jednocześnie przyczyniając się do jego wzrostu, na razie robi co chce, manipuluje w żywe oczy ,... taki banan, ale w każdej chwli może się to odmienić i jeśli nawet będzie 0,4 za akcję, to co ?, na zawsze . ??? nie rozśmieszaj !
.. dodam jeszcze, co istotne, że te zamierzenia są szybkie co do perspektywy realizacji, nie już mowy o budowie zakładu czy hotelu jak to miało miejsce w poprzednim raporcie, ale o zakupie wymienionych w raporcie firm...