• Raport Autor: ~Slawko [89.231.42.*]
    Jak by ktos szukal choc myale, ze malo kto czeka. https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/40058999,comeco-sa-10-2021-raport-za-ii-kwartal-2021
  • Re: Raport Autor: ~Maja [37.30.33.*]
    Hlhehhe dobry i co żałośnicy głupio wam hehe
  • Re: Raport Autor: ~zenit1973 [37.30.17.*]
    Nadal nie zmieniam zdania o tej spolce
    Raport nic nie wniosl o czym pisalem wczesniej
    Kolejny rok padalca na gieldzie :(
    Ale co raport zaskoczył pozytywnie czemuś się nie przyznasz...
  • Re: Raport Autor: ~zenit1973 [37.30.25.*]
    Wspominałem wcześniej że po cichu liczę na dobry raport właśnie w sierpniu, ale nie zmieni on kursu akcji i to mnie wk...ja !!!
    Czekamy i czekamy a życie ucieka :)
    Tu jest grany swój scenariusz od samego początku i ani raport ani my nie mamy tu nic do gadania
    Miłego dnia
    Raport za 3 kwartał będzie jeszcze lepszy. Cały rok będzie na dużym plusie. Wiem że czekanie meczy ale ktoś to w końcu zauważy jak na innych spółkach. Na czekam spokojnie do nast roku i zobaczymy co się wydarzy A może jakby spadło dużo dokupię pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: Raport Autor: ~Janek [37.47.54.*]
    Rzuć trochę towaru to powinno spaść
  • Re: Raport Autor: ~mkr [185.125.227.*]
    W których miejscach ten raport jest pozytywny?
    Sprzedaż zdecydowanie mniejsza i w dodatku wykazana strata na sprzedaży, zysk netto wykazano po jednorazowych operacjach/rozliczenie dotacji i marży z LM
    Wydźwięk z tego raportu jest taki że firma przestała sie rozwijać. Doszli do pewnego pułapu i dalej nie potrafią.
    Pewnie prowadzą rozmowy ale niestety coś tu trzyma. Tak czy inaczej moje zlecenia są ustawione na 12 miesięcy do przodu...
  • Re: Raport Autor: ~Janek [37.47.54.*]
    Nikt Nie chce sprzedawać, to jak ma rosnąć?
  • Re: Raport Autor: ~Slawko [89.231.42.*]
    Raczej nikt nie chce kupic i nie raczej ale napewno, codzien zero skupu a slrzedajacy czekali tygodniami ale chetnych brak, wiec nie zaklamuj rzeczyswistosci
  • Re: Raport Autor: ~Janek [31.60.124.*]
    Chętnie kupię nawet od Ciebie Sławko ale musi spaść niżej!!!
  • Re: Raport Autor: ~Slawko [5.173.13.*]
    Zawsze mnie zaskakuja, ludzie ktorzy wpadaja po czasie i chetnie odkupią ale nizej, ale zastanawia mnie czemu nie kupowali jak bylo nizej.
  • Re: Raport Autor: ~misja [31.0.34.*]
    bo mieli inwestycje gdzie indziej, ale teraz sprzedaali cos z zyskiem i mogą zainwestować tu a chyba jasne że każdy chce taniej
[x]
COMECO 17,65% 0,13 2024-05-31 02:00:00
2026-05-15
Raport kwartalny za I kwartał
2026-05-05
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.