• Raport za lipiec! Autor: martingpw [31.182.255.*]
    Moi drodzy, SFD utrzymało dynamikę przychodów z rekordowego roku tj.2020. Spółka uzyskała 16,5mln względem 16,1 mln.
    Tutaj wynik mnie ani nie ziębi ani nie grzeje ,ale jest stabilny! Natomiast ważną dla mnie rzeczą jest to, że IPOPEMA ma do 8 września wydać analizę naszej spółki z rekomendacją ceny. Wartość księgowa za akcje to około 70 groszy. Czeka nas podpisanie umowy i budowa magazynu, co oczywiście było pokryte emisja 1,8mln akcji z cena 5zł. Moim skromnym zdaniem mogę pokusić się o to że pierwsza wycena będzie w okolicach 5,5 zł. Chciałbym się dowiedzieć jakie jest Państwa zdanie na ten temat?
    Pozdrawiam Martin
  • Re: Raport za lipiec! Autor: ~Hegemon [85.221.139.*]
    Będzie dużo dużo lepiej. Spółka się rozwija co widać po etatach.
  • Re: Raport za lipiec! Autor: ~Ekspert [37.47.17.*]
    Ta spółka jest warta 70 groszy. Dojdzie do krachu to tam da się kupić
  • Re: Raport za lipiec! Autor: ~elroy [86.178.28.*]
    Rekomendacja 5.5 przy aktualnym kursie 5.28? Co tu sie z choinki urwales? Jak nie dadza reko na 7-8 zl to to bedzie smiech na sali.
  • Re: Raport za lipiec! Autor: martingpw [31.182.255.*]
    Ja się zerwałem z choinki? Pamiętaj o tym że rekomendacja może być kup/trzymaj/sprzedaj z podaną ceną docelową. Możemy dostać rekomendację akumuluj i cena 5,50 zł będzie jak najbardziej prawidłowa.
    Pozdrawiam Martin
  • Re: Raport za lipiec! Autor: ~Deso [46.134.84.*]
    Okolice 10 zł. Może trochę ponad.
  • Re: Raport za lipiec! Autor: ~Mirass [5.172.232.*]
    Stawiam 6,80zł.
  • rekomendacja będzie 9-11 Autor: ~HODLer [37.248.253.*]
    W takich granicach. To jest mocno rozwijająca się spółka e-commerce trzeba o tym pamiętać.
  • Re: Raport za lipiec! Autor: ~RysiekP [212.182.100.*]
    Ja bym się przesadnie nie podniecał rekomendacjami...to jest papier do zakopania na pare lat, jak dobrze pójdzie z rozwojem to może chodzić za 2-5 lat na dwucyfrowym kursie...

[x]
SFD -1,46% 2,70 2026-04-02 16:42:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.