nie ma skowytu czyli nie ma spółdzielni, wreszcie zdrowy papier i płynność wróciła, zarząd przy tak małej kapitalizacji nic jeszcze nie sypnie, a ludki tu siedzą i dumają!! bo nie zdają sobie zbytnio sprawy co w łapach mają :). W raporcie z pewnością będą widoczne mocne inwestycje na niedaleką przyszłość. Spekuła natomiast czeka chwili gdy słabi i naiwni wypuszczą ponownie swój papier....
Też siedzę, średnia powyżej 2, wybuduje za to dom lub garaż, tego jeszcze nie wiem. Czy to jeszcze jeden kolejny absurd ludzkich dążeń ?To się okaże, aby zdrowie było .Nie kupiłem po 1,30 nie sprzedałem po 2,80 .Zeszły rok był niesamowity. Teraz, w tym roku, taki rynek ,że najlepiej wychodzą ci co tną każdy zysk na krótko.Najlepiej to widać na podstawowym.Tam wyszedłem w zasadzie ze wszystkiego.Tutaj po raporcie 2 q będzie wiadomo więcej. Niesamowity post dał Seba 567 i mam nadzieje ,że nie ostatni. W nim zawarł wiele spraw o których nie miałem pojęcia.Moj cel 30 k.Pozdr
Zgodzę się że dobrze wychodzą ci co tną na krótko. Ja lubię trzymać więc nie uciąłem Mostala jak skoczył na 25 zł, Biomaximy nie wywaiłem po 46 zł, Astarty nie wywaliłem po 52 zł itp tylko zawsze kilka złotych niżej - też z zyskiem ale z pokaźnych kwot zrobiły się ochłapy. Także nie ma co czekać tylko ucinać a ładować do wora więcej jak trend spadkowy
Tutaj spadło z ponad 3 na nieco ponad 1,5 zł... Ma więc co odbijać... Moim zdaniem kwestia miesięcy, a Polaris będzie na głównym rynku wart co najmniej kilkaset milionów złotych... Może jeszcze w 2022 roku :)