Dobieram cały czas. Mam nadzieję że jutro po oficjalnych wynikach część leszczy znowu się wysypie w popłochu, a ja dobiorę w promocji.
Ta firma idealnie wpisuje się w przyszłość
Przychody 3 x mniejsze, koszty uslug obcych takie same jak rok temu. Widzimy jak idealnie rozwija sie spolka i w jak dobra strone idzie model biznesowy. Do tego wymowki opoznieniami administracji i realne grozby kolejnych kar. Tu sa juz tylko dwa rodzaje akcjonariuszy:1 to ci ktorzy przespali moment spieniezenia i 2 to ci ktorzy zostali ubrani na gorce. I 1 i 2 ludza sie, ze poziomy sprzed roku wroca. Niestety nie ma zadnych podstaw zeby tak sie mialo stac.
Naprawde? To jest slaby punkt? A kto kupowal i nadal kupuje np Ursus? Jesli wierzysz w Gts bo ktos kupuje akcje to ok. Masz prawo miec taka strategie. Ja naganiam oceniajac racjonalnie ruchy spolki od ponad roku, czy Ty zachecajac do spolki pomimo spadku kursu o 70% ? Uzywaliscie tych samych argumentow rok temu co teraz.mysle, ze nieco sie zmienilo. Ja mowie o tym, ze spolka ma fatalny okres bo ma.mowilem rok temu, ze idzie w tym kierunku i poszla. Ty i inni entuzjasci mowiliscie, ze spolka jest super perspektywiczna przy zysku 6mln kwartal i mowicie to samo przy zysku 300tys kwartal. Kurs w tym czasie runal. To kto nagania a kto racjonalnie ocenia?
Ty naganiasz niezależnie od ruchu spółki. I jak sam piszesz już od roku. Czy myślisz że ktoś uwierzy że przez rok marnujesz czas na spółkę która cię nie interesuje.
Na pgssoft też tak jechali że kaplica i nic już nie będzie, a ostatni raport pokazał że jednak to nie oni mieli rację.
Ja owszem żałuję że nie sprzedałem na górce, ale nie da rady przewidzieć wszystkiego. Mimo wszystko gdybym sprzedał, to i tak teraz bym odkupił.