• Raport? Autor: ~Piękny_Roman [193.42.150.*]
    Będzie fatalnie czy tylko źle?
  • Re: Raport? Autor: ~Pod [5.173.65.*]
    Ciąży mi to g*** w portfelu. Wstyd mi, że mam ich akcje.
  • Re: Raport? Autor: ~Piękny_Roman [89.171.4.*]
    W skrócie:
    - 8K w kasie z ponad 1M przed rokiem (i 400K na początek 2021)
    - realne przychody 1K (poza wirtulanymi z zapasów), a przecież PR na Switch wyszedł 16 czerwca (co pokazuje zerowe zaintersowanie grą tuż po premierze na konsoli i brak spzredazy na PC)
    - ani słówka o sprzedaży Nemezis (wiem to już IIIQ ale jakby się spółka miła czym pochwalić to by się pochwaliła, a tu koń jest jak każdy wisdzi co juz skomentował Kostowski)
    - ani słowa o przyczynach wyjścia Pantoły i jego dalszym zaangażowaniu w spółkę (juz z poziomu dewelopera a nie współnika).

Generalnie zero pozytytwów i wygląda n ato że utopiona kasa...

Pozdrawiam,
  • Re: Raport? Autor: ~Wp [188.146.226.*]
    Widziałem gorsze raporty. Szału nie ma, ale jesli powstaną kolejne produkcje to moze cos z tego bedzie.
  • Re: Raport? Autor: ~qwert [37.248.213.*]
    Miałem tą spółkę z crowdconnect, na szczęście sprzedałem na debiucie. Już przed debiutem widząc wywiad z Panią Prezes dziwny mi się wydał jej sposób wypowiedzi, odniosłem wrażenie, ze nie jest kompetentna. Obecnie w kasie 8k i co dalej? Pożyczka? na miejscu banku bym im nie pożyczył. Jedynie Kostowski moze poratować. PR i Nemezis zysków nie przynoszą, a perspektywa kolejnej gry jest bardzo odległa. Zobaczymy czy Prezes podoła, mam nadzieje , że się im uda.
  • Re: Raport? Autor: ~Piekny_Roman [46.204.49.*]
    W kasie jest pewnie sporo wiecej bo to stan na koniec II kwartalu, a z Nemezis maja jednak jakies pieniadze. Pytanie na ile to starczy i czy pozwoli pociagnac otwarte projekty, bo ze kasa wlozona w gre sie nie zwrocila to niestety raczej pewnik. Zostaje pewnie dla zapewnienia plynnosci Dobry Wujek z PLW, pozyczka/kredyt slbo emisja ratunkowa, a zadne z tych rozwiazan nie wrozy dobrze kursowi… pozdrawiam
[x]
VOLARIA 8,97% 1,58 2026-05-14 15:18:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.