Jw. jutro raport, w którym przeczytamy m. in.: - wzroście ilości stacji ładowania w Warszawie o ok 40% w II kwartale - xAir - projektach, w których Nexity jest partnerem
"Rynek"? Niezwykle dyplomatyczne określenie dla GPW.
Dziś rosną i Columbus i Saule, nic nadzwyczajnego przy tak drastycznie zaniżonych cenach. Nexity powinno wkrótce do tych wzrostów dołączyć.
A podobno pracownicy bez pensji zostali. Obracają dużą kasą a na pensje nie ma?? Jeżeli to prawda to świństwo, żeby jedni latali helikopterami a inni na bilet miesięczny nie mieli bo się „prezesi” biją!!?? A miliony podobno wchodzą w grę. Nie ma jak to chwalić się „dobrymi praktykami”
To nie troll, a osoba w mojej ocenie prawdomówna i zdegustowana bo nie dostała należnej jej pensji z Nexity. Podobnie jak ja...Akcjonariusze taki jest stan Waszego Nexity!!! Współczuję ☹️
Nagle, dzień przed publikacją raportu zbiegli się na forum giełdowe zatroskani naszymi portfelami pracownicy? Ciekawe, co jeszcze trolle wymyślicie? Musicie się czuć bezkarni, że tak uporczywie atakujecie inwestorów bzdurami.
A nie, sorry, już wam wierzę...BUAHAHAHAHAHA
No to jak- sprawa prosta do wyjaśnienia, bo widzę że bardzo zaangażowany jesteś w temacie- dostali pieniądze czy nie? Napisz, przecież wiesz. Tak czy nie?
Proszę podać imię, nazwisko oraz zajmowane stanowisko w Nexity Global S.A. Ma Pan/Pani obowiązek mi, jako właścicielowi spółki, odpowiedzieć. Jeżeli informacja jest nieprawdziwa, Pana/Pani dane oraz adres IP zostaną przekazane policji ze względu na możliwość popełnienia przestępstwa manipulacji informacjami w celu wprowadzenia rynku w błąd i uzyskania w ten sposób korzyści.
Jeszcze nie, ale jest obietnica przynajmniej...Zobaczymy...Panie Nolan nikt tutaj manipuluje faktami i nie wprowadza w błąd...Po prostu mamy dość sytuacji...
Jeżeli rzeczywiście jesteście pracownikami to nie macie się czym stresować - nadchodzą ŚWIETNE czasy dla tej spółki i dla Was jako pracowników. A tak w ogóle to powiedz mi jak xAir się sprzedaje a jak nie wiesz to się dowiedz i przez VPN wyślij tutaj odpowiedź.