Liczę ze sie tym razem przeliczysz choć pomysł dobry i plus dla Ciebie, ja gram obrone podwójnego dna po wybiciu na 13,50zl i podejście w górę z zebranym towarem w dołkach. Miałem dołek na 10,90 wiec nie doceniłem siły spadków. -.- ale trafnie wypatrzyłem pułapkę na byki na 11,80 choć tu na forum krzykacze mnie rownali z gruntem -.-
Dnia 2021-08-11 o godz. 16:34 ~czarodziej napisał(a): > jesteśmy aktualnie poniżej linii trendu
Rzeczywiście niezły z ciebie czarodziej, jeśli piszesz, że pękła linia trendu wzrostowego (-; Wiesz jaki jest twój problem? Nie potrafisz narysować linii trendu.
Nie ma co dyskutować z czarodziejem. Zmienił się w kolarza takiego jak technik-at i teraz będzie pisał raz tak, raz tak w zależności do tego czy ma akcje czy już ich się pozbył;)
pierwsze uno - jeśli przyjąć że poprzedni dołek nie naruszył średniej to byłaby to 55 a nie 50 drugie uno - spadek w okolice ostatniego dołka oznacza wyłanie kanału - 5-ty ruch trzecie uno - utrzymanie tendencji to dołek na 10,70 -10,75 - jeśli oczywiście zejdzie...
Ano zobaczymy widać, że ktoś nadstawia teraz koszyki i zbiera od niecierpliwych i kolarzy. ładnie tez zebrał sporo akcji po 11,35. Technik-at mówi, ze kolarze go "nakarmili" a mi się wydaje, ze coraz mniej wolnych akcji będzie na tych poziomach i zostaną wtedy dwa wyjścia - albo zejść jeszcze jeszcze niżej niż poprzednio, czyli zagranie trochę pod tutejszą kolarską brać, albo już zacząć grać w górę pod fundamenty.
Ale już nie podniecajcie się z tymi pakietami po 30k. Ktoś kupił a ktoś sprzedał. Żaden leszcz nie wysypał się z tylu jednym zleceniem. Może grubasy przerzucały między sobą.
Wydaje mi się, ze to raczej kolarze się mega podniecili. W końcu po tym batonie przy 11.35 zaczęło się masowe pisanie o tym, że znowu pora w dół. W tym szlachetnym gronie byłeś też ty czarodziej. Sprawdź sobie ile postów naprodukowałeś w różnych wątkach od tego momentu;)