Nie sprzedaję. Kiedyś kupiłem w okolicach 1+-1.2 a sprzedałem kierując się chęcią realizacji zysku po 300% wzrostu. Odkupiłem drożej. Nie doradzam. Nie sprzedaję. Cieszę się ;) wzrostem!
Chciałem tylko Państwu przypomnieć, że: <> korekta skończona (wiem wiem już to pisałem jestem nudny ale gdy to pisałem to byłem samotny w optymizmie i krytykowany za spam na forum), <> "przed nami wielka przestrzeń", <> a pomiędzy 4,23 a 5,16 jest zysk trzy razy większy od.... ukraińskiej inflacji*! <> przed raportem 3Q2021 pokonamy ATH, a po raporcie tradycyjnie wysyp - prawda?
*Inflacja konsumencka na Ukrainie we wrześniu w ujęciu rocznym – wyniosła 11%
Kiedyś przed Tuskiem taki był podatek VAT.
...a teraz tyle nas dzieli od lokalnej górki. Perez kiedy wyznaczamy nowy rekord?
Moim zdaniem w ciągu najbliższych 14 dni!
Ja już nawet nie pamiętam kiedy pierwsze akcje Ksgagro kupiłem (2015?) więc nauczyłem się być cierpliwym. Próbowałem międzyczasie coś sprzedać aby później odkupić taniej i raz się udało drugi raz było gorzej +- na zero więc teraz czekam i mam dobre przeczucie
Brawo, brawo to była dobra intuicja! ale tytuł już nie aktualny! Obecny szczyt to 6,18 pln, [choć właściwie tylko 6,pln ]
Jeszcze przed raportem za trzeci kwartał pokonamy te góreczkę!
Na dobranoc odrobinę mięsa: Reszta stada zostanie zapłodniona knurami z 337 firm RIS - KSG agro planują zakup kolejnych siedmiu sztuk - powiedział szef biznesu mięsnego. „Te knury sprawdziły się: ich potomstwo ma również wysokiej jakości mięso, smaczne w porównaniu z innymi genetykami, stosunkowo chude” – wyjaśnił Aleksander Dołżenko. Generalnie knury są co roku całkowicie wymieniane na fermie trzody chlewnej KSG Agro. „Ponieważ knury rozwijają najszybciej potencjał genetyczny” – powiedział Aleksander Dołżenko. wiecej https://agrotimes.ua/tvarinnitstvo/ksg-agro-hoche-rozvyvaty-rynok-premialnogo-myasa/
Ja osobiście dziekuje, sprzedalem po 5,9 i agroton po 11,4 zysk przerzucilem na kernela a reszta kapitalu czeka na okazje :) pozatym mam jeszcze astarte i imc. Życzę powodzenia w wzrostach !
Gratuluję, sądząc po łacinie komentarzy starających się zastraszyć popyt, nie Ty jeden sprzedaleś.
Duże obroty na biciu rekordów = BDB+
BĘDZIE MARSZ NA PÓŁNOC
Nie po to staliśmy rok, by rosnąć trzy sesję.
Powodzenia i zysków
Dnia 2021-10-23 o godz. 09:43 ~hommoh napisał(a): <> przed raportem 3Q2021 pokonamy ATH, a po raporcie tradycyjnie wysyp - prawda?
@HommoH - Czy sprzedawać? Ja próbuje zarobić na arbitrażu, ale mi się wydaje że tym razem po raporcie nie będzie wysypu. Raport za 3 kwartał będzie UKRAINSKIM prezentem na POLSKIE święto niepodległości a potem SKYUP!