- druga połowa sierpnia jest lepsza dla tego typu spółek, ponieważ wiadomo jakie moga być plony oraz kto jest w potrzebie (patrz kraje z kataklizmami pogodowymi) - dobrym wskaźnikiem sa kontrakty na (np. pszenicę) a te pną się na szczyty
Pol - nie musisz sie szarpać, daleko nie odjechało a ten ruch prowadzi nas do górnego ograniczenia kanału wzrostowego, do tego zaczął się dobry czas dla sp. rolniczych. Powinno dojść do kilkunastu zł. Powodzenia
-:) ooo dzięki, że pamiętasz, na MRB nie przewidziałem dojścia do 5 zł fakt, ale ...napisałem, że inwestycje rozpocząłem po analizie spólki przy średniej 0,80, potem była gra na amplitudzie częscią kwoty, a wychodzić zacząłem ok 3,5 zł. To była znakomita inwestycja. Kolejną (+80%) był TRK, z którego wyszedłem przy średniej 3 zł. Od pewnego czasu jestem z niewielką kwotą na Agroton i sadzę, że do końca roku zrobię 100% na inwestycji. Podwojenie, licząc od początku inwestycji (6,5 - 6,9) wypadałoby tuż przed 14 zł, ale sądzę, że ma szanse na wyższe poziomy
przy okazji Pol - mamy sygnał K (analiza techniczna) i to na kilku szybkich wskaźnikach ... jeśli szeroki rynek nie wywinie numeru to najbliższy czas może być bdb :) powodzenia!
Myślę że wzrosty będą spore... Polecam bloga gościa, ma niezłe analizy też właśnie akis czas temu opisał jak widzi Agroton. Osobiście liczę że mu się sprawdzi.