W raporcie za 2 kwartał opisując Stargate Prezes napisał : "wszystko stanie się jasne po premierze gry, która jest planowana jeszcze w tym roku". Z co pamiętam to mowa była o przyszłym roku. Mam prośbę Poks, czy jako nasz przedstawiciel mógłbyś zapytać Prezesa czy to nie jest jakaś pomyłka, czy rzeczywiście Stargate będzie miał premierę w 2021 ?
Na 100% premiera w 2022 r., To co Prezes napisał odnośnie "tego roku" - wydaje mi się że chodziło o materiały tj. strona steam, gameplay itp. Slitherine publikuje również filmiki z aktualnościami dla graczy pokazując tam timeline dla wszystkich projektów. Stargate wielokrotnie pojawiał się na tej osi w 2022 roku.
Ale mogę podpytać oczywiście. Może przy okazji są jakieś inne pytania? Zebrałbym je i wysłał wszystkie razem
No właśnie zawsze mówili o 2022 roku, a ten 2021 to tak jak piszecie materiały, gameplay itd. Ja bym spytał o tego Postala - jak idą prace z nim związane.
Postal będzie na Realms Deep 2021 - 14.08.2021. - 15.08.2021. Pokażą gameplay i pewnie zostanie podana data premiery (tutaj również obstawiam 2022 rok).
1) Kiedy oficjalnie będzie wykazany odpis na Phantom Doctrine. Gra nie zwróciła się do tej pory, więc niecashowe wynik zostanie ujęty, w którymś kwartale danego roku. Tego roku ?
2) Przybliżony koszt produkcji + finansowanie na marketing dla ACS
3) Czy Hard West 2 nadal jest w produkcji i CFG będzie antycypował korzyści z tytułu tej gry ? Jak wiadomo, prawa do Hard West zostały sprzedane chwile później i obecnie nie jestem pewien w jakim miejscu jest ten projekt.
4) Kilka dni temu ograłem Time to Stop Time (rozgrywka na 5-6h). Jeżeli Timerunner od Sicarius będzie lepszą wersją podstawowej gry, to życzę dobrej i długiej współpracy z tym developerem. Czy jest szansa, na dodanie polskiego języka do tych tytułów oraz do Raiders ?
1) ACS - planowana data wydania 2) HFC - planowana realna data dema/prologu oraz przewidywana data wydania 3) Timerunner - czy data wrześniowa pozostaje aktualna 4) Colonize - czy data wrześniowa pozostaje aktualna 5) SuperHero - czy data listopadowa pozostaje aktualna 6) Try To Kill Me Again - czy data grudniowa pozostaje aktualna 7) Gladiators Manager - czy data wydania 4Q pozostaje aktualna 8) I saw The Night - czy data styczeń 2022 pozostaje aktualna 9) BoE - status projektu + informację nt. planowanej daty wydania 10) PD 2 - status projektu/produkcji + jakieś dodatkowe info 11) Monsters Domain - czy zostanie wydany w 2021 12) Scrap Games - status projektu + czy zostanie wydane w 2021 13) HW 2 - info nt. partycypacji w przychodach 14) Polstal - status projektu + info nt. szczegółów wydania 15) Stargate - status projektu, kolejne kroki 16) Black Gold - status projektu + kiedy do wydania 17) Project Y - kiedy odsłonięcie projektu 18) BoG - status projektu + przewidywana data wydania 19) Było sobie życie - status projektu/przebieg prac 20) Info nt. prowadzonych rozmów/potencjalnie nowych IP