• Ale jest popyt na gtc Autor: ~Hans [93.159.183.*]
    Aż w dupie szczypi
  • Re: Ale jest popyt na gtc Autor: ~xx [83.6.75.*]
    To zapytaj na innych portalach np.o lekach,co od szczypania?,często tam się przecież udzielasz. A ostatnio to piszesz nawet z rodzinnego śląska .A TU NIE MASZ ANI JEDNEJ AKCJI GTC i miałaś już tu hans nie pisać.Ojojoj,pompa nie wypaliła na sng?5.08 2021r pisałaś,że 6.08 bedzie tam pompa,rakieta i górne widły i co nic z tego nie wyszło!.Nie wypaliło!. Już wiem skąd ta twoja wyobrażnia.4.08.2021r pisałaś,że czytasz opowieści kaitana misia.To on pobudza twoją wobrażnię.
    7.08 2021r godz 13.52 piszesz do siebie o sobie,czyli międzi innymi o kenie w temacie pt.''Re:Przestańcie odpisywać na zaczepki troli..''cytuję''Ken dostaje 20gr od wątku,pod warunkiem,że ktoś mu odpisze i mu wątek podbije.Niech sobie zarobi nędzarz te parę groszy....''itd .A dziś 11.08 o godz 8.55 piszesz też o sobie (tym razem o alexie13) w temacie pt. '' Re...dzień dobry,czy Alex 13 zarobił dziś kilka milionó złotych na'' cytuję:''Oczywiście,że zarabiam kupę kasy z przewagą kupy.Wróżyłem ostatnio z kloca,wyszło,że zarobię,bo był spoko smolisty.Pit pokażę,ale jak będzie kompletny ..''.itd.Więc idż hans jak to sam pisałeś 8.08.2021r o 17.06 na cdr idż do biedronki ,połóż głowę na wagę i naciśnij przycisk z napisem burak i wtedy dużo dowiesz się o sobie ,jak to sam piszesz.MIAŁEŚ TU NA GTC JUŻ NIE PISAĆ,porozmawiaj do siebie na innych spółkach.PA !
  • Re: Ale jest popyt na gtc Autor: ~Hans [93.159.183.*]
    Trolu wzrostowy planty.Gdzie te twoje wzrosty?o ktorych ciagle piszesz
    WIDZISZ ,JA TU MOGĘ NIE PISAĆ WOGLE,PONIEWAŻ MI ZA TO NIE PŁACĄ,TYLKO TU MOŻESZ ZNALEŻĆ MOJE POSTY NA GTC I NIGDZIE WIĘCEJ,NATOMIAST TWOJE IP JEST NA CAŁYM BANKIERZE NA WIĘKSZOŚCI SPÓŁEK OD 17LAT.JAK NIE BĘDZIESZ TU PISAĆ POD TYSIĄCEM NAZW UŻYTKOWNIKA I ZMIENNYM,ALE CZĘSTO POWTARZAJĄCYM SIĘ IP ( NAGANIAJĄC NON STOP NA SPADKI) ,TO I JA SIĘ NIE ODEZWĘ . Nawet widzę właśnie zrobiłeś na cdr o godz 16.20 wpis o sobie, jako Dr.Who cytuję ''Leniu śmierdzący ken już po 16,co tak mało wpisów?Odleżyn dostaniesz''dalej piszesz ''Do roboty leniu!.CZĘSTO POWTARZASZ ZA ILE PRACUJESZ ,JEST TO W MOICH WCZEŚNIEJSZYCH WPISACH.Widziałem dziś,twój wpis na cdr ,że zrobiłeś konkurs na najśmieszniejszy wpis trola.Podałeś tam swoje nazwy użytkownika,a odpowiedzi też wszystkie sam udzieliłeś,tylko pod innymi nazwami/ Ha,ha bardzo zabawne!,JA CI OSOBIŚCIE PRZYZNAJĘ SŁOWNIE OSCARA . ALE I BEZ TWOJEGO NAGANIANIA CDR SPADNIE JESZCZE ,W PRZECIWIEŃSTWIE DO WZROSTÓW GTC !
    W końcu gtc był w 2020r po 10,38zł,!!! WSZYSCY O TYM PAMIĘTAJĄ!a info o kupnie akcji przez prezesa zarządu gtc ( też po 6,78zł) było 25 czerwca 2021r.Poza tym gtc holding ma 66% akcji,ofe pzu ma 8,59%,ofe Aviva ma 7,80%,czyli już 82,39%!!! ,do tego ofe nationale ma 4,75%,a oprócz tego mają gtc jeszcze inne ofe i tfi,
  • Re: Ale jest popyt na gtc Autor: ~Hans [5.173.121.*]
    Kto to pamieta 10.38 zl juz ci pisalem ze nikt tego nie pamieta.A kogo to obchodzi te twoje brednie bedzie grudzien kurs 6.7 a ty dalej bedziesz naganial na wzrosty.Podobno miales sie nie odzywac do czasu 10 zl na gtc .A ty ciagle tu piszesz.Ty jako troll obskocz jeszvze 20 spolek i zobacz kto jakie posty napisal
    Nie trzeba obskakiwać żadnych spółek,wystarczy wejść losowo np.sygnity,columbus energy,czy xtb i już widać odrazu widać jak piszesz w większości do siebie pod tysiącem różnych niców i IP z open space NAJCZĘŚCIEJ SPADKOWE POSTY z powtarzającym się IP. Ojej i ''wyszczału'' jak ty to piszesz na sng nie ma nadal,który miał według ciebie być 6.08.Bida.A TU NIE PO TO WYPISUJESZ SWE SPADKOWE BREDNIE I NIE PO TO SIEDZISZ TU BEZ CELU I BEZ Ż A D N Y C H AKCJI GTC,ŻEBY MIAŁO NIE BYĆ WZROSTÓW!!!.JAK TO O TOBIE PISZA 27.07.2021R CYTUJĘ WPIS tytuł''Uwaga na Hansa''-''Zero nagania na spadki bo chce kupić bardz tanio!!!.Jak myślicie,że tu siedzi za darmo i martwi się wasz kapitał to jesteście w błędzie!!!. NIE CHCESZ ŻEBYM SIĘ ODZYWAŁ,TO PRZESTAŃ TU PISAĆ TY I TWOJE IP O RÓŻNYCH NAZWACH.A O 10,38ZŁ Z 2020R wszyscy pamiętają,dlatego też teraz prezes kupił akcje też po 6,78zł (info 25.06.2021r) i dlatego gtc jest w posiadaniu aż tylu ofe i tfi,o czym piszę wyżej w tym wątku
  • Re: Ale jest popyt na gtc Autor: ~Hans [5.173.121.*]
    O wrozka sie znalazla i wie o roznych IP.Puknij sie w czolo.Bo juz nie wiesz co masz odpisywac.Wiecznie to samo.Ja pytam o cos a ty ciagle to samo bo ty piszacy tam czy tam.Pytam sie ciebie dlaczego gtc nie rosnie jak tak ja chwalisz tymi twoimi wpisami harami prezes sprzedaz szczepionki i itd.Przeciez na tej spolce tylko ty tak zachwalasz.A gtc jest slaba bo nikt jej nie chce.Wiem ty jestes bardzo zadowolony ze wisisz na haju od 17 miesiecy.Twoj kumpel sie pyta ciebie a jak tam u ciebie gtc a ty super same straty dywidendy nie placa po raz kolejny wisze na hakuo 17 miesiecy ale wiesz gtc ma taki potencjal.hahahahahha
  • Re: Ale jest popyt na gtc Autor: ~Gietek [83.28.101.*]
    To jest efekt braku dywidendy… polityki wyciszania wyleszczania i zmrożenia kursu. Może kurs Gtc czeka na lepsze czasy?
  • Re: Ale jest popyt na gtc Autor: ~xx [79.191.97.*]
    JAK TAK ,TO IDŻ SOBIE STĄD Z GTC,ZMYKAJ SZYBCIUTKO I NIE WRACAJ HANSIE-GIETKU MARKU,DARKU,NIEROZGARNIĘTY,HAKMAJSTER ITP,ITP,ZNUDZ O TYSIĄCACH NAZW UŻYTKOWNIKA I ZMIENNYM IP,KTÓRY NIE MASZ TU ANI 1 AKCJI GTC!!!!! ŻEGNAJ
[x]
GTC 0,00% 4,10 2025-09-26 16:40:17
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.