uwaga SPOLKA JAKO JEDNA Z NIELICZNYCH N I E M A D Ł U G OW czytac KREDYTOW z wielka niecierpliwoscia czekam na wyniki zapakowany i wiem ze do 31 08 mało bedzie spadkowych sesji
Tylko wiesz jak spółka te 40 baniek spłaciła? Emisją drogi kolego więc hmmm nie że swojej pracy i tu jest to niebezpieczeństwo właśnie i pytanie o bilans kaska że snajperów vs przejadanie. Fakt na plus, że nie toną w długach ale co dalej i na czym tak mega dużo zarobią niby?
To się mylisz że nie spłaciła efektem swojej pracy, właśnie spłaciła efektem swojej pracy ponieważ był popyt na ich akcje co się przekłada na duże zaufanie akcjonariuszy
On to nawet tych czasów nie pamięta, do 1pln leciało tak ładnie, że nie nadążałem koszyków podstawiać. Teraz też by się przydało no ale sypać nie chcecie, a teraz dać nadzieję i zabrać nadzieję. Podbitka zdechłego kota po pseudo nagonce stooq. Jak tam naganiacze co powiecie teraz? Że to kolkowicze czy groszołapy?
Teraz chyba rozumiecie dlaczego od ponad miesiąca próbowali usilnie odbierać akcje i próbować zaniżać kurs :)
Nie zebrali zbyt dużo bo obroty po 100-300tys. na dzień, no bo nikt o zdrowych zmysłach im by tego nie oddał. Wolumen jaki się przemielił lekko ponad 10mln akcji. Z czego duża cześć to przewalanie między sobą, żeby robić pozory spadków i móc od zdezorientowanych wychapać coś.
Można zobaczyć jakie obroty dzienne w czerwcu na fali wzrostów, jakie choćby dziś, jutro pojutrze będą. A jakie w ciągu ostatniego miesiąca duszenia cytrynki :)
Witam WSZYTSTKICH,,,nie było mnie ,ale krótko,jestem zapakowany jak zwykle.Są moje /falki/,na których zawsze się opieram.Życzę wszystkim sukcesu.pozdrawiam.
Myślę, że dziś spróbują zrzucić trochę akcji, żeby zasiać dezorientacje. Ale długo nie dadzą rady. Wcale by mnie nie zdziwiło jakby do końca tygodnia kurs zbliżył się do 2zł
o jakich batona piszesz? Zarówno na S jak i na K nie ma jakiś wyjątkowych ilości. Natomiast charakter handlu jest tendencyjny. Co ktoś skubnie coś więcej to od razu kontra :) byleby za szybko nie wyskoczyło.
Dnia 2021-08-16 o godz. 16:02 ~cig napisał(a): > @autor > "Tutaj będzie ciekawie za tydzień lub 2 tygodnie" > > I jak, bylo info, bylo pump&dump, wlasciwie mozna powiedziec ze bylo dziekawie :) > Pytanie czy na takie atrakcje liczyles.. ^^
Ja moge dostarczyc ci lepszych atrakcji. Moze na poczatek teleporada ???