A to tylko jeden z wielu błędów który powiela w swoich wpisach... czlowiek bez wiedzy lub na poziomie wiedzy osoby oograniczonej !! Duzo to tłumaczy...
To prawda, byki sadzi rażące, ale jedno z drugim nie ma nic wspólnego:) Poza tym jak pomyślałem, że może jest po prostu dyslektykiem, a wówczas naśmiewanie się z tego rodzaju zaburzenia jest nie na miejscu. A tak poza tym go lubie:)
I tak na marginesie..
Uważam, że forum przez to że jest w necie umożliwią wielu osobom przeginać. Normalnie pewnie kilka osób dostałoby pewnie po ryju i byłby spokój.
I tak sobie myślę, że Ty byś wiem na pewno wyłapał hehe
Ważne że zarabiam i mam dobre wyniki i sukcesy finansowe . Mam dysleksję potwierdzona . Dzięki temu mam nosa to inwestycji . Rząd UK zatrudnia dyslektyków mają zdolność wyczuwania rzeczy których nie mają inni .
To też nie ważne .
Ja Panowie na Parcelka jestem od czasu kiedy tu nie było trolla Wiem pojawił się od razu po tym jak pokazały się wyniki i Rating z D zmieniono na AA+ tego nie można kwestionować nawet jeśli nie lubi się spółki . Są agencje i ustalają to na podstawie całej sytuacji spółki.
To też nie ważne . Zadziwia mnie jego determinacja . I czas w którym się pojawił .
Dlatego dokupiłem jeszcze więcej akcji bo ktoś by siedział tu skoro tak źle . Po co