• ciekawostka Autor: ~lol [213.17.183.*]
    Obecny prezes, nadal bedzie prezesem, a spolka planuje mocno zwiekszyc zatrudnienie.
  • Re: ciekawostka Autor: ~lolo [80.187.116.*]
    skad to info?
  • Re: ciekawostka Autor: ~lol [213.17.183.*]
    Bylo spotkanie dla pracownikow PGSu i prezes odpowiadal na pytania.
  • Re: ciekawostka Autor: ~lolo [46.83.34.*]
    ok. to rzeczywiscie jest bardzo ciekawe info. a wydawaloby sie ze czas na emeryture
  • Re: ciekawostka Autor: ~Kulawy [188.146.224.*]
    Jak już piszecie o ciekawostkach to należy przeczytać do końca treść wezwania nie trzeba specjalnych spotkań dla pracowników. Jest tam napisane o programie motywacyjnym dla obecnego prezesa więc samo przez się jasne jest ze zostaje w firmie. Z tego co pamiętam Brzostek w inpost też został mimo że sprzedał firmę więc to nic dziwnego. Ciekawy jestem co to za program motywacyjny. Następna kwestia dotyczącą wezwania to taki fajny punkt mówiący o tym że jeśli nastąpi podwyższenie ceny wezwania to nie zmienia to ceny dla większościowego. Pytanie po co taki punkt jest? Hmmm widziałem już takie punkty często nic nie znaczą są tylko informacyjne że wynikają ze wzoru wezwań i z tego że się informuje o przepisach przy okazji treści wezwania ale to że cena dla większościowego zostaje to jakiś dla mnie dziwny zapis. Następna kwestia napisane jest też że prezes będzie brał w zamian za akcję udziały w podmiocie wzywającym. Ale to tylko ciekawostki........
  • Re: ciekawostka Autor: ~Lustro [5.173.249.*]
    Jak na moje trzymać, nie sprzedawać, niech wzywają po 17 albo skupują z giełdy po 19.
  • Re: ciekawostka Autor: ~anon [77.255.253.*]
    Stała cena sprzedaży dla większościowych: Pewnie się umówili na wymianę akcje za akcje, a to że Gurgule sprzedają swoje i kupują akcje Xebii to szczegół techniczny.
[x]
PGSSOFT 0,00% 17,90 2021-10-25 15:43:29
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.