• 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~kocik [83.28.224.*]
    teraz już wiem dlaczego tak kupowali ostatnio.
    insiderzy, to oczywiste. a leszcze wychodzili na spadkach.
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Jandi [188.147.126.*]
    3+ ... na dzisiaj wyglada to tak - jeden sprzedany (Przeniesione udziały) i 3 umowy przedwstępne bo jeszcze na jeden magazyn była umowa przedwstępna 17 maja
    Myśle, ze z niezłym zyskiem poszły ...
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Novy [89.65.209.*]
    Z jakim zyskiem jak stal podrożała i inne.
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Jandi [188.147.126.*]
    Budowali je wcześniej, a cena sprzedaży ustalana jest na dzisiaj ... także jeśli ja zaakceptowali to myśle, ze zdają sobie sprawę ze dzisiaj już budowali by drożej - także ja bym negocjował wyższa cenę bo są do tego podstawy ... dlatego spodziewałbym się dobrego zysku
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Novy [89.64.68.*]
    No nie mów ze na tym zarobią.
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Kulawy [188.146.255.*]
    Pi co piszesz takie głupoty ze stał że inne bla bla bla. Konotopa 4 wstępna wartość sprzedaży 50 mln euro. Marvipol udział 40 procent (szkoda że tak mało) rozpoczęcie budowy 2019 w 2021 w marcu było już 90 procent wybudowane. Sprzedaż dopiero nastąpi i ostateczna cena sprzedaży więc kto tu zyskał kto tu stracił?
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Novy [83.26.226.*]
    A niej jak tak to fajno na dywidendę będzie.
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Pikachu [37.225.56.*]
    Konotopa IIA udział mvp 68%. Wpływ netto do spółki: ok. 170 mln zł. https://www.propertynews.pl/magazyny/marvipol-sprzedaje-udzialy-w-panattoni-park-konotopa-iia,93644.html
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~Pikachu [37.225.56.*]
    Tfu Tfu!!! Odszczekuję. Konotopa IIA to ok. 9 mln zł wpływów netto dla Mvp. Większa transakcja to Konotopa 4 z „tylko” 40% udziałem mvp czyli + 90 mln zł wpływu netto. Razem ok. 100 mln. Peanut
  • Re: 3 kontrakty jednego dnia? Autor: ~On [31.0.85.*]
    Spółka jest zdrowa, dochodowa i perspektywiczna.
    Szkoda tylko że jej wycena nie może dobić chociaż do wk=1.
    Niektóre spółki rosną lekko i szybko:
    Mirbud pozbud polimex...
    Tu idzie wolno i ciężko, nawet dywidenda ponad 10% nie jest wystarczająca zachęta.
    Miejmy nadzieję że może kiedyś rynek wróci do korzeni i podstawa wyceny spółek będą wyniki a nie dalie pompowanie modnych balonów.
    3 kontrakty na ponad 100mln zł dla marvipolu nawet nie są w stanie unieść kursu kilka %.
[x]
MARVIPOL 0,25% 8,14 2025-11-14 16:20:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.