Przecież nie o to mu chodzi żeby pisać prawdę, czy tam zagłębiać się w merytoryke komunikatów. To, że Kozłowski zrezygnuje z tymczasowej prezesury w Led Lease można było sie domyślać, ale ferment zasiany
Aaa, to do hillea to informacja więc była... może i tak. Na disco#radach piszą że to dystrybucja jest. Jak myślisz? Umiesz odróżnić dystrybucję od zanizania? Od razu mówię że ja nie.
...
..
O to sorki, Sam zasugerowaleś, tym że prosty. Wiesz jak to działa,nie:))).Tyle że ja już może do innego @gościu gadam,garbatego? Też sorki, no ale cóż. Czasem i od roboty garb urośnie. Kwestia przyzwyczajenia przecież. To tak jak z brzuchem. Masz wielki bęben, to już mieć bedziesz:)) I też każdy mówi że nie wiadomo od czego. Znaczy u mężczyzn nie wiadomo od czego.
..
Na garba to wiem że operacje są. A co do brzuszków to nie wiem. Nie widziałam by komuś na stałe zniknął, znaczy facetowi, ale może i jest jak mówisz. Ja kiedys miałam, ale to inny taki. A teraz to mam jak się kapusty najem ale to wiesz...no samo na drugi dzień czy jakoś tak znika. No nie ma się co przejmować w każdym razie . No to pogadali sobie, i już nie będą przezywać ,co? Bo ja tu chyba na dłużej i po co się wyzywać,co? To takie no nieobyczajne.
..
..
A to sory, nie wiedziałem że są operacje na garba. Z bebenem to wystarczy chcieć go zrzucić. Ja tam się nie obrażam, ani nie przejmuje. I wydaje mi się że dosyć kulturalnie wymieniamy poglądy
No to super. Hillea się wcina, ale to jej czy jego fach. A ja tak do Ciebie bo widzę że na razie nie gryziesz, co by do tych awanturnych trafiło... No trochę Cię wykorzystałam. To fakt. Ale masz za to pochlebstwo, więc kwita? Dobra. Koniec pitu pitu trzeba iść spać. Zbliża się najgorszy dzień tygodnia, poniedzialek:)))
...
..
W każdej normalnej firmie czy holdingu nie można być prezesem x spółek, masz się skupic na jednej dwie to ciężkie do ogarnięcia . Niech się skupi na tym idh albo tez niech ...
A Ty zamiast durnoty o innych pisać może byś się wypowiedział czy będzie wezwanie czy nie. Bo czemu ten zjazd na służyć? Większe obroty dopiero ostatno były więc skupu chyba nikt nie robi? ?????
...
..
@Dareczek, dzięki a za odpowiedź. Chciałem podobnie napisać. Jestem ciekaw kto zostanie nowym prezesem LED Lease, bo to może dawać wskazówkę, w którym kierunku idzie temat.
Pytanie tylko, na ile poważne jest stwierdzenie, że chcą zwiększyć swój udział w LL.
Wy to dziwni jesteście " na ile poważne jest stwierdzenie" to twierdzisz że Zarząd IDH jest niepoważny, czy chcesz zapytać " o ile zwiększą udział w LL"? Może tak piszesz by napisać, choć o mnie niby się tak mówi... ? Jeden nie zna znaczenia słowa "nie", drugi pisze by nie napisać... O co chodzi na tej spółce ? Co za ludzie tu siedzą? Ogarniecie się w końcu?
..
...
Wydaje mi się ze powiększanie udziałów jest bez celowe, wystarczy ze maja 51%, chyba ze będą chcieli go wpuścić na giełdę przez jakiegoś shella to najlepiej mieć jak najwiecej
Z komunikatów wynika, że mają 61%, czyli sporo. Dlatego ciekawi mnie sensowność dalszego zwiększania udziałów. Czy poprzez zwiększenie udziałów mogą podjąć decyzję o wchonieciu LED Lease w skład IDH wraz dotacją?
Dotacja nie jest na całość, będzie trzeba dosypać to pewnie kapitał podwyższa i wiadomo obejma. I się zwiększy udział. A jak mają 61% to i tak muszą konsolidować. Tak że teges... .Będzie 3,50? Bo kuna inną spekule mam na oku i mi zwieje. Potrzebuje winnego jakby co....
..
..