Może to subiektywna obserwacja, ale wygląda mi na to, że faktycznie podaż jakby zaczynała odpuszczać i po okresie konsolidacji w rejonach 10 zł prawdopodobne wydaje się rychłe odbicie.
księgowy, a ja sądzę, że to zależy od kolejnego startu rakiety Starship na Marsa - czyli jak potraktują kapitał z kosmosu. Bo Musk chyba położył lachę na 1-MNA. Napewno został poinformowany przez swoich doradców o niezwykłym odkryciu naukowców z Łodzi. Jeśli nie zainwestował w to cudo to znaczy, że tylko Marsjanie mogą pomóc Pharmenie.
jaki kapitał z USA, tvn nie dość że szkaluje Polskę i Polaków gdzie się tylko da to jeszcze płaci mizerne podatki, bodajże 30 mln przy 4 mld przychodu, wszystko zabierają żydowscy właściciele w Stanach, tvpis też nie popieram ale przynajmniej nie kalają własnego gniazda
rozumiem wpis o kapitale z USA. ale co ma do Pharmeny TVN i żydowscy właściciele? po co tu wtrącać swoje poglądy polityczne? Pharmena i jej 1-MNA jest apolityczna. tylko Marsjanie mogą jej pomóc.
Dnia 2021-08-11 o godz. 17:40 ~Wafelek napisał(a): > rozumiem wpis o kapitale z USA. ale co ma do Pharmeny TVN i żydowscy właściciele? po co tu wtrącać swoje poglądy polityczne? > Pharmena i jej 1-MNA jest apolityczna. tylko Marsjanie mogą jej pomóc.
Czy ty nie tolerujesz innych na forum ? I wyłączyłeś całkowicie myślenie ? Czy w Pharmenie - nie ma kapitału amerykańskiego ? Po co te bzdury wypisujesz ? Wszędzie piszą , że jak przejdzie ustawa medialna - to Ameryka sie " pogniewa " i bedą sankcje . I tylko tyle !!!!!!!!!!!!
a czy ty księgowy potrafisz czytać to co piszę? czy po prostu jesteś tak zacietrzewiony, że tylko potrafisz ujadać? czytaj ze zrozumieniem: "rozumiem wpis o kapitale z USA. ale co ma do Pharmeny TVN i żydowscy właściciele? po co tu wtrącać swoje poglądy polityczne?"
a ty ujadzasz: "Czy w Pharmenie - nie ma kapitału amerykańskiego ? Po co te bzdury wypisujesz ?"
wiem doskonale, że jest TFI Esaliens S.A. (dawniej Legg Mason) ale po co mam to pisać teraz, jeśli ty i tak chyba tego nie zrozumiesz. księgowy postaraj się nie zacietrzewiać, przeczytaj wpisy innych osób kilka razy i dopiero próbuj dyskutować.
księgowy, musisz powtórzyć swoją odpowiedź, tylko grzeczniej, aby moderator znowu jej nie skasował. polecam filiżankę Melisy i powtórne przeczytanie moich wypowiedzi. bez zbędnych emocji, bo to niezdrowe dla rozumka.
Dnia 2021-08-12 o godz. 09:20 ~Wafelek napisał(a): > księgowy, musisz powtórzyć swoją odpowiedź, tylko grzeczniej, aby MODERATOR ?? znowu jej nie skasował. > polecam filiżankę Melisy i powtórne przeczytanie moich wypowiedzi. bez zbędnych emocji, bo to niezdrowe dla rozumka.
Najblizszy kurs Spółki - pokaże kto ma rację . Ty stworzyłes sobie monopol na forum - więc dalej baw sie sam ze sobą na kilka nicków
księgowy, proszę sprecyzować termin "najbliższy kurs". czy możesz podać choćby przybliżoną datę? inaczej będziesz jak zarząd Pharmeny, który tylko obiecuje i nie podaje żadnych terminów, kiedy możnaby powiedzieć SPRAWDZAM. i kolejny raz prośba - jeśli kojejny raz piszesz, że używam kilku nicków na tym forum, to postaraj się to udowodnić. księgowy - daj z siebie wszystko. inaczej się kompromitujesz pisząc takie fanaberie nie poparte faktami. czekam z niecierpliwością.
Mariusz, wpis Jacka ma ponad dwa lata. fajnie, że tyle czasu czekałes na to nie poparte jeszcze niczym szczególnym "odbicie". mam nadzieję, że nie odbije sie nam czymś innym.
Wafelek, spoko. Zauważyłem tylko, że Jacek trafnie przewidział "koniec mielenia- czas ruszyć z kopyta". Opublikował przy kursie 10,xxx i od tamtej pory "ruszyło z kopyta" pięknie na 5,xx.. więc miał rację i tyle:-)
dzisiaj znowu uaktywnił się tajemniczy pomocnik (automat?). znowu wyciąganie pod koniec sesji spadającego kursu transakcjami po 2 i 4 akcje. gdyby nie on mielibyśmy ponad 4% na minusie. dziękujemy ci o wielki. chyba naczytałeś się wklejek wuja i tak mocno uwierzyłeś w spółkę.