Tydzień temu kupowaliście smiecia nawet po 1.5 a teraz nie chcecie nawet po 1.3 zl ?? Co z Wami ?? Inwestor źle naganial czy jak?? Wrażenia nie zrobiło ze po wynikach ma być 10 zl :)
Grupa która skupuje od dłuższego czasu akcje chce jak najtaniej, stad nagonka na spadki. Teraz jest czas nerwów, albo rynek się obroni i nikt nie pęknie co spowoduje ze kupujący dadza w końcu wyższa cenę albo jednak przechytrza rynek i doprowadza ze znowu będą swobodnie kupowali taniej
Nie wiem co kupowali Bowin po 13 zł a sprzedawali po 11 zł .
Jak mówisz kupować Bowin to leci w dół
Jak mówisz nie kupować Parcelka rośnie
Tak czy tak nic ci do moich akcji kocham je nie oddam nikomu tak jak Columbuska kupowałem byli tam tacy jak ty .
i płakali jak z 0.20 gr poszło na 80 zł ale nawet jak ktoś kupował 10 tys akcji po 0.20 gr i nawet poczekał do teraz to i tak ma z 2 tys ponad 300tys
Taki z Ciebie matematyk to oblicz coś takiego jak ktoś kupił akcje nawet po 2 zł Parcelka 10 tys akcji i Parcelek spadł z ceny to ile nadal ma akcji .
Zawsze tyle samo nie ważne co będzie za tydzień czy miesiąc ważne co będzie za rok lub 2.
Ja zawsze zarabiam bo nie słucham nikogo
Inwestor Ty jesteś dobry tylko w ubieraniu leszcza! Za to Ci płacą i taką masz rolę w tym przedstawieniu! Współczuję że aż tak musisz kłamać...to odrażające jak nisko upadłeś!
Co tu robisz ja mam akcje . Ty jedyne co robisz to stenkasz i zachencales na Bowin za 13 zł a gdy kosztował pisałeś że to śmie.c Nie masz . Każdy cię zagina tu merytorycznie