Moi drodzy, ja tu nie piszę, zmieniłem nick na Kenobi, potwierdzając go starym nikiem i piszę wyłącznie na forum pkpcargo, gdzie zmasakrowałem czeredę. Poznacie mnie po specyficznej arogancji i tanich sofizmatach. Sporo śliny w gardle tracę tam na edukację. Gram fair play, powystawiałem akcje na odp. poziomy i pastwię się nad hordą łowiecko-zbieracką. Nie ma mnie na AER ---- Pozdr. JAcek
Dnia 2021-08-05 o godz. 23:49 kenobi napisał(a): > Moi drodzy, ja tu nie piszę, zmieniłem nick na Kenobi, potwierdzając go starym nikiem i piszę wyłącznie na forum pkpcargo, gdzie zmasakrowałem czeredę. Poznacie mnie po specyficznej arogancji i tanich sofizmatach. Sporo śliny w gardle tracę tam na edukację. Gram fair play, powystawiałem akcje na odp. poziomy i pastwię się nad hordą łowiecko-zbieracką. Nie ma mnie na AER > ---- > Pozdr. JAcek
Witam, Nie do końca mam przekonanie że to Ty jesteś. Piszesz że nie ma Cię na AER, jeżeli masz przez to na myśli że nie masz już akcji AER to kiedy Ty sprzedałeś taką ilość ? i po ile ? :-) według mnie mogłeś mieć 500 - 800 tysięcy akcji.