• Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~6770 [176.221.121.*]
    Wujkowie dobra rada i znawcy kursów - zwykle tumanki
    Nie podoba się to sprzedać jak macie akcje w co wątpię
    Zatroskani o nasze pieniądze...hahaha.....do budy trole
    5 zeta będzie albo i mniej ....szybciej będzie 30 zeta

• Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~Jan [83.31.103.*]
    zwłąszcza jak do obrotu wejdą akcje nadrukowane po złotówce haha
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~be [94.42.180.*]
    Wejdą do obrotu za 2-3 miesiące czyli po premierze CHE na konsole (7 wrzesień) i raporcie półrocznym (30 wrzesień). Wtedy kurs bedzie na zupełnie innym poziomie (20 zeta) i nikt nie będzie chciał opychać akcji za grosze.
    nie żartuj, za dużo was tu wisi do 20 zł.
    Prędzej spadnie na 4 i dobije do 9 - właśnie po to by nie zdjąć was z haków
    uważam, że jak tylko pojawią się obroty- a się pojawią nastąpi wywalanie ile kto może bo akcje po 10 groszy ma mnóstwo podmiotów chyba kilkadziesiąt.
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~6770 [176.221.121.*]
    Jan te Twoje złości .....wrócą do Ciebie
    Karma wraca trolu....czarnowidzący ....i cieszący się z cudzych nieszczęść
    Przypomnisz to sobie w odpowiednim czasie......
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~setdrytu [37.30.26.*]
    24 MLN akcji objęte po 1,67 czeka, jakie 20 PLN chyba za 10 akcji 20 PLN
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~ciekawy [217.168.138.*]
    10 akcji za 20zł? Czyli według ciebie akcje powinny być po 2 zł?
    To daje +- 120 kapitalizacji...
    Jak to się ma do zysku spółki?
    W Q1 około 8,6 mln zysku mieli, w Q2 sprzedali za 5 mln euro prawa do ghostrunnera, plus sprzedaż gier, w q3 premiera chernobylite.
    I według ciebie 120 mln kapitalizacji przy takich zyskach jest odpowiednia?
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~adsdgfh [37.30.26.*]
    to jaki kurs jest odpowiedni PRZY TAKICH KOLOSALNYCH ZYSKACH,bo wg mnie i rynku to ja tu widze 5 PLN
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: tomaslfc14 [5.173.243.*]
    Dnia 2021-08-05 o godz. 07:57 ~6770 napisał(a):
    > Wujkowie dobra rada i znawcy kursów - zwykle tumanki
    > Nie podoba się to sprzedać jak macie akcje w co wątpię
    > Zatroskani o nasze pieniądze...hahaha.....do budy trole
    > 5 zeta będzie albo i mniej ....szybciej będzie 30 zeta
    >

Hahaha XD
    Sam jestem zapakowany w te akcje i nabity w butelkę, ale pisanie, że tu szybciej będzie 30 zł niż 5 zł, świadczy tylko o deficycie intelektualnym u Ciebie gościu.
    Skoro tak bardzo wierzysz w te 30 zł, to tym bardziej trzymaj kciuki za to, żeby zleciało do 5 zł żebyś mógł kolejne akcje zatankować!
    Jeszcze jedno; wiecie, że od dawania łapek w dół kurs nie pójdzie w górę?
    Skoro tak bardzo wierzycie w spółkę to kupujcie akcje!
    Ja poniżej 8,50 zł zacząłem trochę dokupować, ale sam nie wiem czy jestem naiwny czy wręcz przeciwnie.
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~Sergio [89.64.42.*]
    po co kupujesz poznizej 8.50 skoro trąbisz co post ze ma byc po 5 ? haha
    czyżby to nie bylo słodkie naganianie na spadki aby dokupic po niskiej ojj nie ładnie
    Dnia 2021-08-05 o godz. 15:25 ~Sergio napisał(a):
    > po co kupujesz poznizej 8.50 skoro trąbisz co post ze ma byc po 5 ? haha
    > czyżby to nie bylo słodkie naganianie na spadki aby dokupic po niskiej ojj nie ładnie

Nigdzie nie napisałem, że ma być 5 zł. Napisałem, że nie widzę powodu żeby miało wcześniej odbić. Ty widzisz jakieś dobre info, które byłoby triggerem do zmiany trendu na wzrostowy? No właśnie...
    Owszem, wolałbym żeby zaczęło w końcu odbijać, bo na tym walorze mam sporą stratę, ale nie ma co zaklinać rzeczywistości, więc wolę sobie regularnie coś dorzucać do koszyczka i obniżać średnią.

taaaa to ktoś się chyba podszywa :-)

Podsumowując: widzimy się na 5 zł... 
    tomaslfc14

2021-08-05 01:45
    Dnia 2021-08-05 o godz. 16:01 ~Sergio napisał(a):
    >
    > taaaa to ktoś się chyba podszywa :-)
    >
    >Podsumowując: widzimy się na 5 zł...
    > tomaslfc14
    >
    > 2021-08-05 01:45

A gdzie sobie zaprzeczam? Dopiero tam widzę szansę na odbicie, ale dla bezpieczeństwa sobie będę trochę dokupował, gdyż "grubi" lubią przekręcić wajchę w najmniej spodziewanym momencie ;)
    Moim zdaniem dalsze spadki to absurd i kwintesencja polskiego banana, ale mam się kopać z koniem? Kupujcie, a nie chwytajcie za słowa, to może kurs ruszy.
    Twoje komentarze to jest jawne naganianie na spadki dla twojej swiadomosci:
    Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-04 12:29
    Właśnie tak wygląda inwestowanie w spółki grubego JC 
    " Niestety, i ja się dałem na to nabrać"
    "Inwestowanie w te spółki i haki, na których się tutaj zawiesza, to cenna nauczka i lekcja dla inwestorów."
    Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-04 14:31
    Podsumowując: widzimy się na 5 zł...

No popatrz takie bagno wedlug ciebie a ty kupujesz i to nie za 5 a ponizej 8.5 skupujesz ( "Ja poniżej 8,50 zł zacząłem trochę dokupować Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-05 14:58) haha , brak logiki w twoich dzialaniach.
    Rozumiem ze piszesz cos innego a robisz cos innego, co jest dosłownie pisaniem postow na spadki aby kupic nizej i obnizyc srednią w koszyku.
    Wiekszej filozofi do tego nie dopisuj bo nie ma, to nie czepianie sie slow a cytowanie twoich wpisow ktore zmienią treści na pro wzrostowe jesli kasa na dokup sie skonczy.
    Przeciez to otwarta ksiazka nie cuda ani ostrzeganie przed złem z moralnych pobudek haha troche szacunku do inteligencji ludzi na forum bo to nie przedszole
    Dnia 2021-08-05 o godz. 16:54 ~Sergio napisał(a):
    > Twoje komentarze to jest jawne naganianie na spadki dla twojej swiadomosci:
    > Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-04 12:29
    >Właśnie tak wygląda inwestowanie w spółki grubego JC
    > " Niestety, i ja się dałem na to nabrać"
    > "Inwestowanie w te spółki i haki, na których się tutaj zawiesza, to cenna nauczka i lekcja dla inwestorów."
    > Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-04 14:31
    >Podsumowując: widzimy się na 5 zł...
    >
    > No popatrz takie bagno wedlug ciebie a ty kupujesz i to nie za 5 a ponizej 8.5 skupujesz ( "Ja poniżej 8,50 zł zacząłem trochę dokupować Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-05 14:58) haha , brak logiki w twoich dzialaniach.
    > Rozumiem ze piszesz cos innego a robisz cos innego, co jest dosłownie pisaniem postow na spadki aby kupic nizej i obnizyc srednią w koszyku.
    > Wiekszej filozofi do tego nie dopisuj bo nie ma, to nie czepianie sie slow a cytowanie twoich wpisow ktore zmienią treści na pro wzrostowe jesli kasa na dokup sie skonczy.
    > Przeciez to otwarta ksiazka nie cuda ani ostrzeganie przed złem z moralnych pobudek haha troche szacunku do inteligencji ludzi na forum bo to nie przedszole

Naprawdę wydaje mi się, a wręcz jestem pewien, że masz braki w rozumowaniu. U Ciebie inteligencji brak, więc nie ma co szanować.
    Tak, dałem się nabrać.
    Tak, inwestowanie w te spółki i haki, na których się tutaj zawiesza, to cenna nauczka i lekcja dla inwestorów.
    Tak, przestrzegam nowych inwestorów przed wchodzeniem w to bagno (mam tu na myśli spółki JC).
    Tak, jednocześnie zachęcam do kupna, bo spółka ma potencjał, skoro już raz kosztowała 40 zł, a teraz zaczęła osiągać przychody.
    Ale! Nie dam innym zarobić kosztem mnie. Ja mam czas. Spokojnie mogę i poczekać jeszcze rok. Wiecznie spadać to nie będzie, jak spadnie do 5 zł to tam dokupię spory pakiecik, a po drodze łapię kolejne lokalne dołki i dokupuję po kilka akcji.
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~Sergio [5.173.65.*]
    Bardzo mi przykro Tomuś bo widzę że jesteś znacznie ograniczony umysłowo, przykro mi tak po ludzku. Zajmij się może czymś innym szkoda twoich nerwów , sam się orasz tym co piszesz, gubisz, zaprzeczasz wiec mój komentarz zbędny. Odpocznij w wakacje nie siedź przy komputerze tyle, pozdrawiam
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.243.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Uwaga na troli JC i tomastifc 14 Autor: ~xdfntf [37.30.18.*]
    spółki Stycznia to DNO do potęgi N-tej
[x]
AIGAMES 3,81% 0,98 2025-10-01 16:47:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.