Dnia 2021-08-05 o godz. 16:54 ~Sergio napisał(a):
> Twoje komentarze to jest jawne naganianie na spadki dla twojej swiadomosci:
> Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-04 12:29
>
Właśnie tak wygląda inwestowanie w spółki grubego JC> " Niestety, i ja się dałem na to nabrać"
> "Inwestowanie w te spółki i haki, na których się tutaj zawiesza, to cenna nauczka i lekcja dla inwestorów."
> Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-04 14:31
>
Podsumowując: widzimy się na 5 zł..."
>
> No popatrz takie bagno wedlug ciebie a ty kupujesz i to nie za 5 a ponizej 8.5 skupujesz ( "Ja poniżej 8,50 zł zacząłem trochę dokupować Autor: tomaslfc14[5.173.243.*] 2021-08-05 14:58) haha , brak logiki w twoich dzialaniach.
> Rozumiem ze piszesz cos innego a robisz cos innego, co jest dosłownie pisaniem postow na spadki aby kupic nizej i obnizyc srednią w koszyku.
> Wiekszej filozofi do tego nie dopisuj bo nie ma, to nie czepianie sie slow a cytowanie twoich wpisow ktore zmienią treści na pro wzrostowe jesli kasa na dokup sie skonczy.
> Przeciez to otwarta ksiazka nie cuda ani ostrzeganie przed złem z moralnych pobudek haha troche szacunku do inteligencji ludzi na forum bo to nie przedszole
Naprawdę wydaje mi się, a wręcz jestem pewien, że masz braki w rozumowaniu. U Ciebie inteligencji brak, więc nie ma co szanować.
Tak, dałem się nabrać.
Tak, inwestowanie w te spółki i haki, na których się tutaj zawiesza, to cenna nauczka i lekcja dla inwestorów.
Tak, przestrzegam nowych inwestorów przed wchodzeniem w to bagno (mam tu na myśli spółki JC).
Tak, jednocześnie zachęcam do kupna, bo spółka ma potencjał, skoro już raz kosztowała 40 zł, a teraz zaczęła osiągać przychody.
Ale! Nie dam innym zarobić kosztem mnie. Ja mam czas. Spokojnie mogę i poczekać jeszcze rok. Wiecznie spadać to nie będzie, jak spadnie do 5 zł to tam dokupię spory pakiecik, a po drodze łapię kolejne lokalne dołki i dokupuję po kilka akcji.