• Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~zbigi13 [178.36.223.*]
    Jak oceniacie z czego wynika takie obsuwanie się kursu? realizacja zysków? czy w spółce coś się dzieje? pytam bo myślę o ewentualnym wejściu?
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~drago [185.125.227.*]
    No właśnie nic się nie dzieję, w każdym bądź razie żadnego negatywnego inf nie ma....nie umiem doradzić czy to jest najlepszy moment na wejscie, ja kupowałem po okolo 2,5 pozniej 3,2 i jeszcze jakies pakiety po 3,5-,3,8. Napisze inaczej wiekszość akcjonariuszy liczy tutaj na bardzo duży wzrost wartosci akcji, wiec czy wchodzisz za 3 czy za 4 to do przynajmniej oczelkiwan nie ma wiekszego znaczenia.....Spółka ma niezwykle ambitne plany, pisałem to juz w ktorymś wątku , jeżeli chociaż połowa planów się dobrze skapitalizuje to naprawde dywidenty moga być w przyszłosci po cenie dzisiejszych akcji! Ale to oczywiście giełda.....pozdrawiam
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~Idolek [178.235.181.*]
    "Dlaczego Pozbud tak spada?"
    hahahahahahahhahahahahahhahahaha

Odp: Bo nic nie rośnie bez korekty. A że akcji na rynku mało to i ruchy gwałtowniejsze. W każdym kierunku.

• Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~enzo1962 [195.60.242.*]
    No i o to w tym wszystkim chodzi, wprowadza się niewiadomego pochodzenia panikę.cofa się kupno i spokojnie czeka na sprzedających.
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~combo [5.172.255.*]
    @Zbigi
    Przedmówcy zgrabnie ogarnęli temat od strony postrzegania potencjału spółki. Jeżeli Cię to interesuje zajrzyj na próbę uzasadnienia technicznego:
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-analiza-techniczna-sieprien-2021,48628671.html

• Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~enzo1962 [195.60.242.*]
    A tak po drugie,jak tylko pojawia się ,,combo,, z at ,którego pozdrawiam ,jak niektórzy usłyszeli że są na oprze sprzedają,a potem uruchamia się owczy pęd.
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~Xxx [37.47.240.*]
    Korekta po ostatnich wzrostach. Spółka zdrowa z dobro perspektywami. Gdy rusza inwestycje w PL to i pozbud ruszy. Jeszcze jest miejsce do wzrostów. Pozdrawiam
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~Testie [109.231.63.*]
    Bo przełożyli termin otwarcia przetargu na 23 sierpnia z 6 sierpnia.
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~Kolo [89.64.25.*]
    To wiadomo już od tygodnia
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~inwestor [95.160.148.*]
    przecież Pozbud nie spada
    naprawdę czasami ręce opadają
    Pozbud pięknie rośnie i nic nie zapowiada by przestał rosnąć w perspektywie najbliższych dwóch lat - chyba, ze nastąpi jakiś światowy krach
    kupcie to, a jak kupiliście to trzymajcie
    nie przeżywajcie każdego ruchu cenowego, bo to nie ma znaczenia
    spółka się rozwija, jest koniunktura i tylko to się liczy
    za dwa lata będziemy to pchać na euforii po 20 zł
    teraz jest czas akumulacji. wiem to ja, wie to NN i wie to Raubo. To są cały czas ceny wejścia.
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~Testie [109.231.63.*]
    Dnia 2021-08-04 o godz. 17:59 ~Kolo napisał(a):
    > To wiadomo już od tygodnia

A to przepraszam, bo nie sprawdzam wiadomości codziennie - a że kilka razy już przekładali to chyba mi się pomyliło.
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~Zakar [37.47.97.*]
    Wiecie co nie wiem czemu spada ... ale mam nadzieję że przez to że miałem dopływ swierzej kasy ... "Pozbud się o tym dowiedział" i chce bym go jeszcze trochę kupił hmmm. Tak też zrobię.... :) co należy udowodnić
  • Re: Dlaczego pozbud tak spada? Autor: ~Zakar [37.47.97.*]
    "świeżej" oczywiście :)(
[x]
COMPREMUM 5,09% 0,91 2025-10-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.