No właśnie nic się nie dzieję, w każdym bądź razie żadnego negatywnego inf nie ma....nie umiem doradzić czy to jest najlepszy moment na wejscie, ja kupowałem po okolo 2,5 pozniej 3,2 i jeszcze jakies pakiety po 3,5-,3,8. Napisze inaczej wiekszość akcjonariuszy liczy tutaj na bardzo duży wzrost wartosci akcji, wiec czy wchodzisz za 3 czy za 4 to do przynajmniej oczelkiwan nie ma wiekszego znaczenia.....Spółka ma niezwykle ambitne plany, pisałem to juz w ktorymś wątku , jeżeli chociaż połowa planów się dobrze skapitalizuje to naprawde dywidenty moga być w przyszłosci po cenie dzisiejszych akcji! Ale to oczywiście giełda.....pozdrawiam
@Zbigi Przedmówcy zgrabnie ogarnęli temat od strony postrzegania potencjału spółki. Jeżeli Cię to interesuje zajrzyj na próbę uzasadnienia technicznego: https://www.bankier.pl/forum/temat_re-analiza-techniczna-sieprien-2021,48628671.html
A tak po drugie,jak tylko pojawia się ,,combo,, z at ,którego pozdrawiam ,jak niektórzy usłyszeli że są na oprze sprzedają,a potem uruchamia się owczy pęd.
Korekta po ostatnich wzrostach. Spółka zdrowa z dobro perspektywami. Gdy rusza inwestycje w PL to i pozbud ruszy. Jeszcze jest miejsce do wzrostów. Pozdrawiam
przecież Pozbud nie spada naprawdę czasami ręce opadają Pozbud pięknie rośnie i nic nie zapowiada by przestał rosnąć w perspektywie najbliższych dwóch lat - chyba, ze nastąpi jakiś światowy krach kupcie to, a jak kupiliście to trzymajcie nie przeżywajcie każdego ruchu cenowego, bo to nie ma znaczenia spółka się rozwija, jest koniunktura i tylko to się liczy za dwa lata będziemy to pchać na euforii po 20 zł teraz jest czas akumulacji. wiem to ja, wie to NN i wie to Raubo. To są cały czas ceny wejścia.
Wiecie co nie wiem czemu spada ... ale mam nadzieję że przez to że miałem dopływ swierzej kasy ... "Pozbud się o tym dowiedział" i chce bym go jeszcze trochę kupił hmmm. Tak też zrobię.... :) co należy udowodnić