• firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~bee [213.227.87.*]
    z tego co się zorientowałem to program wspomagający pracę zespołów, wymianę dokumentów etc. Czy ktoś wytłumaczy na czym polega wyjątkowość tego czegoś i czy w dobie pracy hybrydowej jest szansa, że firmbee przyjmie się na rynku a Ifirma na tym zarobi ?
    Dzięki za wszelkie odpowiedzi
  • Re: firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~bee [213.227.87.*]
    odrobinę podrażyłem temat i widzę że na rynku jest kilku graczy: Asana , Monday i Bitrix 24 i dalej nie wiem na czym polega wyjątkowość rozwiązania Firmbee. Zachęcam też do lektury cennika tych usług .

• Re: firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~Riobravo [83.24.244.*]
    Nie martw się. Jak czytałem w 2000 wywiad z Larry Pagem o wyjątkowości wyszukiwarki google też nie rozumiałem na czym polega wyjątkowość tego rozwiązania. Szczególnie, że jest darmowa…
  • Re: firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~KK [80.49.131.*]
    A czemu ma być wyjątkowy? Sprzedają sie samochody i wyjątkowe i totalnie zwykłe. Jeden potrzebuje sedana, inny rodzinnego vana, kto inny napęd 4x4, a jeszcze inny autobus, ciężarówkę itd.

Jeden chce ferrari, inny mercedesa, trzeci zadowoli się audi, czwarty bmw, a najchętniej wybierane nowe auta w PL to skody.
    Nie trzeba być wyjątkowym, żeby znaleźć swoją niszę.
  • Re: firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~bee [95.41.122.*]
    w sumie racja, ale szukam pretekstu dla przetrzymania spółki na kolejne 1400 % :). Pierwsze zakupy były po 1,1 w zamierzchłych czasach.
  • Re: firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~Zanzi [178.235.147.*]
    Może ta prezentacja pomoże
    https://www.youtube.com/watch?v=BdS3HhJSP5M

W środku firmbee.com wygląda całkiem atrakcyjnie i z tego co widzę to niezłe combo nie tylko do projektów ale tez zarządzania finansami i pracownikami - czego w innych serwisach raczej nie ma i wymaga to integracji po API z innym system i płacenia za 2 platformy.

Jeśli sensownie to będą oferować jako project management platform to to może się udać. Pożyjemy, zobaczymy.
  • Re: firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~Firsko [77.111.247.*]
    Nie wiem czy oni mają cel robić coś wyjątkowego. Dobrze, ktoś tu napisał o skodach. Jak zrobią z https://firmbee.com taka skode do prowadzenia firmy to to będzie bardzo przyzwoita opcja, która znajdzie wielu chętnych. Nie będzie to Tesla ani Maserati ani nawet pewnie Mercedes ale najważniejsze na koniec jest to czy ktoś to kupi.
  • Re: firmbee czy ktoś wytłumaczy Autor: ~Yaris [35.214.153.*]
    Będzie tu wnet na tym duchownym balonów 1.80 to juz koniec tej wydmuchy uciekać na Tauron by odrobić straty
[x]
IFIRMA -0,98% 30,20 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.