Ty się zdecyduj , góra & dół . Jakby były to akcje po kilka stów , no to jak piszesz zapora jest . W przypadku akcji po 1,5 pln to nawet zaporka , do 1,6 potrzeba chętnych z około 41 k i tyle . Do 7,76 masz ponad 383 k za 1,8 mln , czyli ponad 20% wszystkich akcji i tym sposobem stajesz się nowym graczem w zarządzie
nacisło mi się entery, chodzi mi po głowie w słowie o wodzie o coś innego , uparcie sądzę że to taka zabawa i te kilka tysięcy na dziś wystarczy aby zatrzymać falę , a co niektórzy widzą ten zaporowy ( i to prawdziwy batonik 250 k powyżej 5 pln), i od czasu do czasu dają sobie z kieszeni do kieszeni po parę k
Ktosie to jak Gollum i Smeagol. Zwróć uwagę na sposób pisania. Oczywiście przyjdą lepsze czasy ale sam wiesz że kiszonka jest od lat. Ja cierpliwie czekam dopiero 6 lat, ale kupione mam w ok 1zł także luz. Będzie 8-10 to pomyśle.
po 5,5 masz dwa zlecenia - 250 tyś sztuk na sprzedam , na 3 mała zaporka z 30 tyś . Reszta drobnica , na kupi zaś na groszach siatki wystawione, no chyba że to taka zabawa