Pismak zarobi a biznes się rozreklamuje. Potem się cudownie pogodzą i znowu pisanina i reklama. Przy okazji odpadnie paru niecierpliwych leszczyków z akcjonariatu, co ułatwi podbitkę. Tak się to robi w Chicago.
To jest komentarz pod wywiadem z Dawidem K. Pomidor może symbolizować właśnie jego ze względu na ostatnie wydarzenia i podwyższenie kapitału w Nexity sp. z o.o, co może być działaniem na niekorzyść Nexity Global.
Dnia 2021-08-03 o godz. 13:57 ~Christopher_Nolan napisał(a): > To jest komentarz pod wywiadem z Dawidem K. Pomidor może symbolizować właśnie jego ze względu na ostatnie wydarzenia i podwyższenie kapitału w Nexity sp. z o.o, co może być działaniem na niekorzyść Nexity Global.
Macie akcje spółki i nikt nie wie dlaczego wydarzyła się próba zawieszenia D. Kmiecika, przeczytajcie raport z 28 lipca nr. (19/2021), macie tam załącznik, w którym jest wyraźnie napisane (par. 1 pkt. 2) jakie są powody zwołania RN i zawieszenia prezesa Nexity. Mowa jest o nieprawidłowościach, niegospodarności, nierzetelności i nieterminowych informacja finansowych i kilku innych kwestiach. Stąd sugestia konsekwencji prawnych czyli zamknięcia kogoś w puszce.
Oczywiście, że wiem dlaczego miała miejsce próba jego zawieszenia i nie potrzebowałem do tego uzasadnienia od RN. Natomiast te błędy nie są przesłankami dla kryminału a podwyższenie kapitału w Nexity sp zoo bez prawa poboru jest szkodliwe i może być przesłanką do konsekwencji prawnych moim zdaniem
Dnia 2021-08-03 o godz. 16:11 ~Christopher_Nolan napisał(a): > Oczywiście, że wiem dlaczego miała miejsce próba jego zawieszenia i nie potrzebowałem do tego uzasadnienia od RN. Natomiast te błędy nie są przesłankami dla kryminału a podwyższenie kapitału w Nexity sp zoo bez prawa poboru jest szkodliwe i może być przesłanką do konsekwencji prawnych moim zdaniem
Napisałem do pozostałych osób, które w wątku pytały co D. Zieliński miał na myśli pisząc o pomidorze do puchy. A jako akcjonariusz większościowy mógł zrobić emisję kierunkową do nowego inwestora i nie ma tu żadnych przesłanek do podważania tego ruchu, na GPW masz notoryczne emisje do wybranych inwestorów i nikt nawet tego nie rusza..