• dzisiaj liznie 15 PLN Autor: ~xyz [84.40.215.*]
    gorne na 15,10 PLN dobrze ustawione....szykowac sie...leszczyna sie wysypie a potem atak husarii na gorne widly
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: ~Izrael [5.172.237.*]
    No i spójrz na kurs - lawina jakaś! Nie miełeś racji - rzeproś ludzi, których okradłeś swą rekomendacją!!!
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: ~Sory [188.146.166.*]
    Bardzo dobre schłodzenie nastrojów!! Tu wzrosty jeszcze przed nami
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: ~xyz [84.40.215.*]
    taaa lawina -2% po wzroscie +20% wczoraj ....chlopie cos takiego sie nazywa "szybka korekta w locie" jeszcze dzisiaj atak na 15....stay calm
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: ~Dukes [5.172.237.*]
    Szybka korekta w locie?! Czyś ty z ch. sie ns łby pozamieniał?! Jaka korekts s locie jak tu od rana masz - 2% na potężnym wolumenie to wiadomo że do 17.00 może i - 20% być. Przecież widać w któto strone to sie rozkręca...!!! A ty co bedziesz zwracał ludziom piniądz jak korekta w locie okaze sie wodospadem w realu?!
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: technik-at [194.31.35.*]
    rozszyfruj to...
    No i gdzie twoja korekta w locie jak tu armagedon istny!!! Bedzieszkase zwracał?!!@
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: ~TwojaMaciora [37.30.21.*]
    4 procent to armagedon? XDD
    To już nie są żarty!!! 20 - 30 razy więcej akcji na S niż na K. I kurs na pysk. To nie jest armagedon?! To co to jest?! Może korekta w locie?! No mielismy taką korekte na Mercatorze do 200
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: ~Free [87.105.66.*]
    Każdy ma swój rozum. Ja wczoraj mówiłem, że tego szybko nie puszczą bo po pierwsze kolarstwa jest tutaj od metra i na wagę, po drugie wielu ludzi się jeszcze nie załapało no i po trzecie jest jeszcze wielu niecierpliwych do wytrzepania. Jak dla mnie większe wzrosty to perspektywa tygodnia lub dwóch jak ludzie zaczną już wątpić, czy ta informacja znajdzie w końcu odzwierciedlenie na kursie. Przerabiane wiele razy.

A Pan Dukes to chyba zdaje się na Mercator naganiał swego czasu i to już w okresie spadku zysków i kursu, wiec niech lepiej się nie odzywa, bo teraz Bowim jest w miejscu gdzie Mercator był rok temu w lipcu. Jeszcze jest spora przestrzeń do wzrostów.
    glucie dukes czy jak ci tam fajnie ze chcesz kupic...i straszysz....jak kolega powiedzial kazdy ma swoj rozum....jak ktos chce nasypac dukesowi niech nasypie to sie caban przymknie ....nawet jak dzisiaj bedzie korekta ...pojutrze i popojutrze to i tak finalnie tu up bedzie bo poprostu hossa na stali sie nie skonczyla a spolka jest najtansza z calej branzy i trzeba byc slepym zeby tego nie widziec....asbis i rozne tematy tez byly rozgrywane tak ze chcac to timingowac nie dalo sie i tu moze byc podobnie....moze nawet jakis czas np. kiszonka po 12 pln....po czym nagle w pol godziny pociagna to na 14....i gdzie wtedy bedziesz dukes i reszta cymbalow...moim zdaniem trzeba byc na pokladzie ale kazdy niech robi jak uwaza...... a tak szczerze to tez sprzedalem troche po 13.30 liczac na kolko wiec...co gwiazdorzysz jak spadnie to dokupie po taniosci wiecej....tyle...a ty po tyle po ile ja tu kupowalem pierwsze pakiety i tak nie kupisz :)
    No wiadomo każdy częścią kapitału na pewno będzie robił tutaj kółka, bo skoro inni grają to czemu nie ja?:) Ja jednak czekam na odrobine wyższy poziom, bo tutaj może być tak jak mówisz nagły skok o kilka złotych. Ja już kiedyś się zrobiłem na szaro jak przy kupnie 7-8 zł chciałem zrobić kółko na 10 zł a pojechało od razu na 11-12 zl i musiałem czekać kilka miesięcy na dobranie akcji:)
    Na Mercatorze nie naganiałem, raczej dałem zarobić! Mercator po wynikach 3 dni sie otwierał...! Czujesz różnicę?! A to ?! Co to za dno?!
    taaa tylko ze Mercator rosl w najwiekszej fali rynku byka na GPW przeciez ja wtedy na takim INC zrobilem 200% w niecaly miesiac z 5 PLN na 15 PLN wiec o czym Ty piszesz czlowieku teraz jest inny rynek juz spolki tak nie rosna.... fundy i grubasy sie wycfanily i lepiej kreca zeby okrasc ulice....teraz robia szybkie akcje w najmniej spodziewanym momencie....wtedy to prawie pionowo dobre spolki czy spolki na ktore mozna bylo nakrecic ulice rosly....wiec co za porownanie w ogole....januszku inwestycyjny
    Taaaa tylko naganiałeś tez w styczniu, lutym, marcu i kwietniu. Wiem bo sam siedziałem na walorze i sobie kręciłem kółka między 320-400 zł. A ty miałeś klapki na oczach i mamiłeś innych wizjami o powrocie na 700 zł razem z grubymjanuarym, jak było wiadomo że to koniec hossy na rękawiczkach.

Poza tym przypominam, ze Mercator na początku tez przeżył sążni korektę (gdzieś w granicach 20-40 zł) i tez wielu ludzi wieszało na spółce psy, a gdzie poleciał później kurs jak się objedli co sprytniejsi wszyscy wiedzą.

Najgorzej mnie denerwuje, ze takie osoby które wprost plują na spółkę później obżerają się akcjami zrzucanymi przez naiwnych. Jak to taki kiepski walor to co tutaj robisz?
  • Re: dzisiaj liznie 15 PLN Autor: technik-at [194.31.35.*]
    sprawdzimy
    pytanie czy caly leszcz zostal strzepany ? bo nie wiem czy juz moge ALL-IN-owo wchodzic
[x]
BOWIM -1,65% 8,36 2026-05-15 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.