A to już cały Białystok i lokalna kablówka Elpos huczy od tej wiedzy? Możesz nas nieświadomych poinformować o tym co tam w Wielkim Świecie się dzieję bo my niekumaci, namierzali nie dawno jednego buraka.
Dnia 2021-08-02 o godz. 18:31 ~Dudu napisał(a): > A jaki to ma związek z wygraną Newagu?
My ludzie niekumaci byli mocno zajęci poszukiwaniem buraka/ów. Teraz mamy już czas na zajęcie się poważnymi sprawami. My w ogóle nie wiedzieli, że Newag coś wygrał. Panie poratuj i napisz co oni tam wygrali i w co grali? Talon i bilet na kurę i balon czy co?
No wiedzieli, wiedzieli :-) Wszyscy wszystko wiedzieli :-D. W sumie super info.
Tylko zapytam, jaki jest związek przetargu z twoim wpisem? O co chodzi? Ktoś z Białegostoku uczestniczył w przetargu?
Dnia 2021-08-02 o godz. 21:31 ~Dudu napisał(a): > No wiedzieli, wiedzieli :-) Wszyscy wszystko wiedzieli :-D. W sumie super info. > > Tylko zapytam, jaki jest związek przetargu z twoim wpisem? O co chodzi? Ktoś z Białegostoku uczestniczył w przetargu?
Jak dobrze jest wiedzieć wszystko i udawać, że o niczym się nie wie, prawda Dudu?
Dnia 2021-08-02 o godz. 18:31 ~Dudu napisał(a): > A jaki to ma związek z wygraną Newagu?
Jak to kurna jest? Ja niekumaty zadaję panie pytanie @PPP a przylatuje też z pytaniem @Dudu? Czy jak zadam pytanie @Dudu odpisze mi cały Białystok czy tylko @PPP?
Jakiś ruch na walorze sie pojawił. Jeszcze w sierpniu pojawi sie kolejne może nawet ważniejsze info. Zobaczymy jaki to bedzie miało wpływ na walor. Ja zaczynam wakacje i miejmy nadzieje że po milo sie zaskoczę kursem. Ale pewnie czasem zajrzę na kurs. Pozdrowienia
O i to jest intrygująca zapowiedź na forum, na temat spółki a nie o czymś lub kimś z forum. To ja szanuje. Znaczy może być klawo.
Skończę zmiane nocna to rano pójdę spać spokojny albo wcześniej akcyjke dokupie
Dnia 2021-08-03 o godz. 03:16 ~Dudu napisał(a): > O i to jest intrygująca zapowiedź na forum, na temat spółki a nie o czymś lub kimś z forum. To ja szanuje. Znaczy może być klawo. Co takiego panie jest intrygującego i w jakiej zapowiedzi? Ja tylko o Newagu chcieć wiedzieć a nie o jakiś tłustych misiach, ustawiaczach kursu, maklerach, insiajderach, trajderach czy jakiś innych rowerach. Jak już się dowiem to pewnie klawo jak cholera.
Dnia 2021-08-03 o godz. 03:16 ~Dudu napisał(a): > O i to jest intrygująca zapowiedź na forum, na temat spółki a nie o czymś lub kimś z forum. To ja szanuje. Znaczy może być klawo. > > Skończę zmiane nocna to rano pójdę spać spokojny albo wcześniej akcyjke dokupie
Halo! Zacząłeś już panie Dudu nocną zmianę? Możesz panie mnie niekumatego oświecić co ten Newag wygrał i kiedy tym się będzie dzielił z chętnymi do spadku? Już jakiś książe Nigerii do mnie napisał że chętnie podzieli się ze mno swą wygraną. Odpisałem panie ale to chyba jakiś biedak był a nie księciunio. Nie odzywa się po tym jak mu zapodał numery, hasła i loginy do konta.
Dudu wstawaj, nie spij kupuj bo spada. Ratuj osuwający się kurs bo jak się dowie ten z Białegostoku że ty śpisz to cię zapoda do prokurwatora za nieetyczne zachowanie i "obrzydzanie spółki:" Panie co my biedni poczniem bez takiego akcjonariusza.