• skąd ten wzrost? Autor: ~Tom [31.183.179.*]
    skąd dzisiejsze wzrosty? Czyżby ten mały kontrakt na 9 mln na liczniki w Belgii?
  • Re: skąd ten wzrost? Autor: ~samu [195.178.123.*]
    może liczniki a może jakieś nowe, dobre info dopiero jest w drodze do oficjalnego ogłoszenia
  • Re: skąd ten wzrost? Autor: ~Tom [31.183.179.*]
    no tak...
    Pewnie nie mamy tutaj żadnego insidera :)
  • Re: skąd ten wzrost? Autor: ~wuj91 [91.198.217.*]
    Dnia 2021-08-02 o godz. 12:37 ~Tom napisał(a):
    > no tak...
    > Pewnie nie mamy tutaj żadnego insidera :)

nowy prezes działa :)
  • Re: skąd ten wzrost? Autor: ~bystra80 [54.240.197.*]
    Inwestujcie dlugoterminowo to takie wahania lub skoki nie beda Was zaskakiwac :)
  • Re: skąd ten wzrost? Autor: ~Tom [31.183.179.*]
    @Bystra80 - jesteś długoterminowym inwestorem, ale codziennie na wykres i forum zaglądasz ;)

• Re: skąd ten wzrost? Autor: ~bystra80 [54.240.197.*]
    Tak bo mam tutaj 95 % kapitalu ulokowane - wiec nie zagladam nigdzie indziej.
    I czekam na dobre informacje :) powoli juz zaczyna sie cos ruszac - poza tym aby wyjsc z mojej pozycji zajeloby mi to kilka dni przy takich obrotach - aby nie spuscic kursu do kanalu.
  • Re: skąd ten wzrost? Autor: ~bystra80 [89.64.55.*]
    Przypomne jeszcze tylko ile ta spolka jest warta w dniu dzisiejszym po skonczonej sesji 200 milionow - przy obecnych cenach rynkowych sa to smieszne pieniazki ( zaznaczam smieszne ) - jest to powazna spolka od lat wyplacajaca dywidende i ogromnymi perspektywami - nie ruszam sie i nie robie zadnych koleczek czy innych tam cudow - co ma wisiec nie utonie a kurs wskoczy na odpowiedni poziom mam nadzieje w najblizszym czasie - na poczatek mysle tutaj o 10.00 pln ale czy to sie wydarzy ?? musza byc dobre informacje a konkretniej zysk z tych informacji - powolutku buduja sobie baze stalych klientow. Pozdrawiam.
  • Re: skąd ten wzrost? Autor: -zbyszek1 [83.28.245.*]
    Ja też mam dużo choć do 95% bardzo daleko to czasem myślę, że za dużo. Znam byłego już prezesa Romana. Duży kaliber, człowiek obdarzony niesamowitym talentem. Może ze względu na to, że on rządził Atende w ogóle tą spółką się zainteresowałem. Mogę się mylić ale zdaje się, że mógł zrobić więcej aby wywindować cenę akcji.

• Re: skąd ten wzrost? Autor: ~bystra80 [89.64.56.*]
    On zrobil mega duzo dla spolki inwestujac w Atende Industries - to tak jakby dodatkowe pluca dla spolki ktora dopiero teraz zacznie rozwijac skrzydla - wczesniej topili kase w takie wlasnie projekty ktore teraz zaczna przynosic konkretne zyski. Od debiutu kurs urusl o 150 % plus wyplacili okolo 2 pln dywidendy na akcje , czyli w sumie jak ktos wchodzil na starcie zyskal 250 % - spolka dalej wyceniana bardzo nisko - teraz to juz tylko moze byc lepiej zwlaszcza przy tym co sie dzieje na rynku energii.
    Pozdrawiam.
[x]
ATENDE -4,88% 3,51 2025-10-10 17:04:14
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.