Jak tam Wasze pozytywne nastroje z przed resplit? Dalej ktoś wierzy, że będzie dzida na 100zł? Czy może jest tak ze jestem ostatnia która zarobiła tu sensowną kasę? :D
Ale uczciwie mówiłam, jeśli pojawi się data resplit uciekajcie PKC ze wszytskiego to nie, zobaczysz Sylwia tu sie bedzie działo, trzeba dokupic nawte po 0,015 czy ile tam .... i macie :P
Pewnie, że o sobie piszę hillela, isa itd.
Naganiał przy 0,16 zł pod kilkoma nickami, że będzie niedługo na bank 4 gr.
Umoczył ludzi tutaj podobnie jak na FON.
Re: dalej leci? :D~Zainteresowany odpowiada ~Bingo2021-08-02 22:12IP 188.146.225.*
A dlaciebie ile? Hahaha to poziom 4 klasy podstawowki.... 0.16 to 16% czy 1.6%?
Widzę zainteresowany, że zorientowałeś się, że bijesz o dno i nie wiesz jak od niego się odbić.
Re: dalej leci? :D~Zainteresowany odpowiada ~Bingo2021-08-02 23:13IP 188.146.225.*
Czyli dalej upierasz się, że 0.16zl to 1.6gr? Serio? To jaka częścią zł jest 16gr wg. Twojej matematyki:>
gościu powinieneś być zainteresowany nabyciem wiedzy z nauczania początkowego, czyli z klas 1 - 3 szkoły podstawowej.
Nie mam więcej pytań. Trzeba być imbecylem..... nie wierzę, że nie poprawiłeś swojego błędu.
PS: jak chcesz 1.6gr wyrazić w złotówkach to będzie to 0.016zl.... powrót do podstawowki. I Ty będziesz wypowiadał się na temat giełdy...
zainteresowany
I sam sobie odpowiedziałeś jak zapisuje się w zł 1,6 gr.
Co nie zmienia faktu pojawienia się/powrotu ma to forum wielonikowcu hillela/isa, który naganiał na 4 gr, czyli obecne 32 zł.
Czyli Ty uważasz, że 1.6 gr to 0.16 zł a mi każesz wracać do szkoły. Najbardziej nie lubie jak człowiek nie potrafi przyznać się do błędu i obraża wówczas innych
Re: dalej leci? :D~Zainteresowany odpowiada ~Bingo2021-08-02 21:42IP 188.146.225.*
Przy 16gr naganial, na 4gr xD
Zainteresowany
Czy dla ciebie 0,16 zł ,= 16 gr ?
Czy znane są tobie podstawy czytania ze zrozumieniem?
Czy podstawy nauczania początkowego są tobie znane zainteresowany ?