• My odpoczywamy, bawimy się a Andrzej całymi dniami przesiaduje na forum Autor: ~Zeus [83.9.110.*]
    Jędrek, wirtualny milioner.
    Człowiek pracujący na nocki nawet w weekendy. Taki jest zamożny, że musi w ten sposób zarabiać na życie.
    Wystarczy, że ktoś tu coś napisze a mamy jego odpowiedz max w ciągu godziny. Oczywiście pisze z dwóch IP. Twierdzi, że to nie on. Kamuflaż to zwroty grzecznościowe z dużych liter. A wypociny na równie niskim poziomie.

Uważa się za speca od AT. Oczywiście z automatu na biznesradar.
    Jego typy poszły bardziej w dół od NWAI. Asbis, Mirbud a szczególnie XTB i krypto od maja od kiedy twierdził, że zainwestował tam miliony, zanurkowały.

NWAI to spółka na kilka lat.
    Doświadczony inwestor nie odda akcji po jednym raporcie w którym koszty rozbudowy platformy były wyższe. Kolejne zatrudnione osoby w spółce mówią o rozwoju. W perspektywie mobilna aplikacja której tworzenie również kosztuje.
    Kapitał własny również mocno do góry. Wartość spółki rośnie.

Kto da się wyleszczyć teraz będzie odbierał akcje za jakiś czas na dużo wyższych poziomach. Cierpliwi inwestorzy już zarobili tu ładne pieniądze.

Wystarczy przypomnieć sobie na jakim etapie NWAI było na początku 2020 roku a na jakim jest teraz.
    A jak bardzo wzrosła wartość spółki. Wzrost zatrudnienia niemal o 50%
    3 zł samej dywidendy dostaliśmy w tym czasie.
    Zjazdy na 13 zł mieliśmy już kilkakrotnie. Świadczy to tylko o słabych ogniwach w akcjonariacie.

Pozdrowienia dla cierpliwych i myślących...
  • Zeusik dawca kapitału się pojawił Autor: ~Andrzej [37.225.42.*]
    Zeusiku ty tchorzu miałeś szansę udowodnić kto ma akcję za milion złotych i dałeś 4 litery taki z Ciebie bohater
    Wchodzę kiedy chcę a Tobie kozi bobku nic do tego.
    Gdybyś się trochę znał na kryptowalutach to byś wiedział, że można zarobić zarówno na wzroście jak i na spadkach ale to chyba jest za trudne ja Twoją głowę do pojęcia.Jestem na Asbisie od 10 zł a teraz 23 zł co przy 40 k akcji daje stratę czy zysk?
    XTB nie mam od dnia dywidendy,kiedy wziąłem prawie 20 k
    Mirbud jest tylko na kółka i też sporo na nim zarobiłem przez ten rok.
    Hahaha Wzrost zatrudnienia o 50 procent nie rozśmieszają mnie.Macie tylko 40 pracowników i 8 osób w Zarządzie
    To jakby w warzywniaku z jednego pracownika zatrudnił 5 ,to wzrost byłby 500 procent
    Powiedz gdzie cena sprzed roku z sierpnia 30 zł , gdzie obiecane przez Ciebie 50 zł i gdzie obiecane w słynnym wywiadzie prezesa W. który wiele razy cytowałeś 50 zł? Przecież.mialy być w tym roku nowe akcje po 50 zł...pytam się gdzie one są?
    Jeszcze miesiąc temu pisałeś o 3 mld jakie miało utargować Nwai dla swoich klientów.Czy kłamałaś czy tutaj im większy obrót tym większa strata a stratę w wysokości 3,5 mln za pół roku to kącie ogromną jak na 40 pracowników bo prawie 80 tys zł na jednego pracownika.Gdyby to był prawdziwy warzywniak to już dawno bylibyście BANkrutem
    Zarobili tutaj kilka osób reszta moczu kasę od roku i powiem szczerze nie.ka chyba spółkiz takimi słabymi wynikami jak Wasza W rankingach Bankiera jesteście w 6 setce a do Asbisu z zyskiem rocznym 240-290 mln zł dzieli Was kosmos...lub kilka lat świetlnych
    Przestań naganiać na kupno tego czegoś i tak już dużo ludzi umoczylo kasę i nie kłam ,że nikt nie chce sprzedać akcji . Sprawdź sobie po stronie kupna jest 2 k akcji a po stronie sprzedaży ponad 7 tys
  • Re: Zeusik dawca kapitału się pojawił Autor: ~Inwestor [37.47.49.*]
    Buahaha. Co za brednie gołodupca.
    Idź na biznesradar.
    Tam jest AT w sam raz dla ciebie.
    Żenujący troll
  • Re: Zeusik dawca kapitału się pojawił Autor: ~Andrzej [37.225.55.*]
    Czemu odpowiada z ty a nie Zeusik do którego było napisane?Chyba ,że jesteście jedną i tą samą osobą
  • Zeusik dawca kasy Autor: ~Andrzej [37.225.55.*]
    Zeusiku na Tytanicu jak tonął też orkiestra grała i ludzie bawili się do kończy
    To takie porównanie do sytuacji na Nwai i Twojej zabawy,samo mi się nasunęło
  • Re: Zeusik dawca kasy Autor: ~Wilczątko [89.69.115.*]
    Ale wszyscy kocopoły tu piszecie to tragiczne
  • Re: Zeusik dawca kasy Autor: ~Wilczątko [89.69.115.*]
    Prawda wyzwala, fałsz uzależnienia.
  • Re: Zeusik dawca kasy Autor: ~Inwestor [37.47.53.*]
    Jędrek waruj, piesku. Posłuszny jesteś, tak trzymać.
    Jakie musisz mieć nudne życie.
    Nie wchodziłem tu kilka dni. Tylko Ty gołodupcu się produkujesz.
    Współczuję żałosnego życia, porażka, buahaha
  • Re: Zeusik dawca kasy Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    Przyznam szczerze, że od dawna nie miałem okazji zaobserwować takiego zachowania na forum bankiera. Może to jakaś choroba ? Sam już nie wiem co o tym myśleć, bo normalne to nie jest :-(
  • Re: Zeusik dawca kasy Autor: ~Zeus [83.26.226.*]
    Gołodupiec nadal się produkuje.
    Bieda nie zna granic u tego stróża pracującego na nocki...
  • Re: Zeusik dawca kasy Autor: ~Andrzej [37.225.35.*]
    Tylko tyle masz do powiedzenia po spadkach o ponad 50 procent r/r?
    Może pokażemy światu kto ma ile akcji i za jaką kasę? Czy nadal będziesz tchorzyl?
[x]
NWAI 1,28% 23,80 2025-11-19 16:08:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.