• inwestowanie Autor: ~mm [91.206.154.*]
    realizacja projektów fotowoltaicznych na zrekultywowanych składowiskach odpadów.-jak mi ktoś powie ,że to jest złe....dwa w jednym.
  • Re: inwestowanie Autor: ~peter7712 [5.172.255.*]
    Poczekaj zaraz Marek napiszę że to już drugie podejście i on nie wierzy w wyniki. A w ogóle Prezes to krętacz.
    Oczywiście będzie pisał z zakonu. Bo jeżeli inaczej to Marek jest krętaczem, w końcu obiecał.
  • Re: inwestowanie Autor: ~Aqt [5.184.206.*]
    Macie problem, wielki problem! Mm, a Ty największy! Kupić za 2 a nie sprzedać za 40 to niezły z Ciebie inwestor haha! Pamiętam, za 8 miesięcy będzie 100 z akcję haha
  • Re: inwestowanie Autor: ~mm [91.206.154.*]
    człowieku tak kupowałem po 2 zł .i właśnie to jest inwestowanie -poszukać takiej spółki co ma przyszłość i kupić na początku ..kiedyś 11 bit,...a co robiłem dalej z akcjami moja sprawa...podpowiem ci Hemp...jak już co to ja trzymam się wersji 60 zł w dwa lata...AGT mi ciebie szkoda kupić tak drogo i wisieć na haku...
    No uśmiałem się? To już nie 100 jak pisałeś kilka miesięcy temu że za rok? Ja miałem te akcje od ośmiu zł a później od 10! Żałuję, że nie sprzedałem po szacunkach w lipcu ub. roku gdy kurs dotknął 40 i tyle. Ostatnie akcje spuściłem za 19,6 gdy już widziałem co się święci! Dla mnie spółka, zarząd nie poważny /wiele było o tym pisane/. Tkwij w tym bagnie, bo po informacjach płynących robi się coraz to większe ryzyko tej Twojej inwestycji. Ps. Ciekawe jaki jest teraz ff xD.
    jak byś wiedział, to od 12 lipca na pewno nikt zarządu nie sprzedawał- -a po drugie, jak byś nie miał tych akcji, to byś tu siedział codziennie i nie tracił czasu na tego śmiecia -mamie zamelduj.
    WKU...mnie zarząd i tyle! Będę tu pisał i to teraz częściej!
  • Re: inwestowanie Autor: ~peter7712 [5.172.255.*]
    Pisz, pisz. Jeszcze nie wszyscy wiedzą że taka perła po taniości.
    Zarząd cię wku ..a jak kupowałeś po 8 zł 10 zł i najtaniej sprzedałeś powyżej 19 ....to zarobiłeś ponad 100 procent...a teraz jak by tak było to byś geo wychwalał...a teraz już wiem kupiłeś powyżej 20 a sprzedałeś po 10..
[x]
GEOTRANS 1,06% 5,72 2025-09-26 16:44:49
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.