• Dobra nagonka Autor: ~beka [185.191.206.*]
    Realnie nic się nie zmieniło. Firma pracuje, zarabia, grę wyda i to poprawioną o know-how GW z poprzednio licencjonowanych produkcji. Tymczasem leszcz zwykły + leszcz grający pod premierę są obaj zbrązowiali na rajtach i jutro lecą pekaesem.
    Goście z fundów obłowią się w te wakacje za 30 tak coś czuję. xD
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~John [193.238.200.*]
    Ja czekam na 40zl tak jak kiedyś pisałem ale osobiście wątpię, że wyżej wymienieni przez ciebie inwestorzy mają tyle papier pozdrawiam bankrut 3zl
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~Annonim [37.47.56.*]
    Realnie to prezes od roku wprowadza akcjonariuszy w błąd. Powinien mieć jaja, zrobić jakiś webinar lub chat i wytłumaczyć się ze swoich poprzednich słów. Ja rozumiem ze może kadra się posypała lub mieli inne problemy ale brak wytłumaczenia świadczy o tym że mają Nas wszystkich w poważaniu. Dla mnie spolka straciła zaufanie i z pewnością przy pierwszej lepszej okazji skrócę pozycję
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~aa [5.173.48.*]
    Ma nas w du... ale to im tylko zaszkodzi w końcu to oni mają najwięcej akcji i najwięcej do stracenia
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~Wu [62.122.236.*]
    Dokładnie nic się nie zmieniło i dodatkowo wiemy, że dokładają starań aby WH był kompletny (więc to raczej pozytyw). Podzielam zdanie Johna, że nawet jak poleci to wolumeny będą na tyle małe, że dno worka ledwo przykryją. Ja ciągle dobieram drobne papierki i to z prawej bo uważam, że poniżej 55 to i tak okazja. Nie zapominajmy, że juz niedługo raport za 2 kw, a w nim kasa od Zukenberga.
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~Akc [5.173.48.*]
    Martwię się, że gdyby raport miał być dobry to byłaby info o szacunkach tak jak kwartał temu. A nie było. Irytująca wybiórczość informacyjna
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~Annonim [195.189.85.*]
    hue hue ale żeś trafił :P wdzieliście szacunki?!
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~Akc [138.199.59.*]
    No ok, zwracam honor.. :)
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~beka [195.47.194.*]
    Chyba speniali trochę przed tymi poziomami 30-40. xD

Zakładam, że jednak koszty wzrosły przez poszerzanie zespołu i może pogrążyły zyski - więc nadzieja na 3x jeszcze się tli! Trzymajcie kciuki xD
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~Eh [31.60.83.*]
    Nic nie speniali. Zgodnie z planem. Podbitka i bedzie w dol. Jeszcze nie zebrali. A info im tylko pomoglo.
    Bedzie dalszy lament na forum.
    Odkad zarzad sprzedal akcje wplywu na kurs nie ma… no moze chwilowy.
    Wszystko macie jak na tacy. Kilka osob dobrze tutaj pisze i nie korzystacie.
  • Re: Dobra nagonka Autor: ~Johnny [88.156.87.*]
    Dlaczego to ma spaść niżej, skoro masz wzrost przychodów ze sprzedaży o ponad 100% netto?
    Dla mnie to pokazuje tendencję wzrostową w tym segmencie rynku gier. Skoro uważasz, że obecna cena jest za droga i naganiasz na spadki to sobie czekaj dalej.

[x]
CARBONSTU -3,33% 5,80 2025-10-15 10:06:05
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.