W czwartek 4,8 i zwrotka na 5. Potem już równo do 3,50 . Tak mi wyszło. Komuś wyszło tak samo? Komuś naczej?
Ten ":)" niech nie odpowiada. Bo jemu to 30 we wtorek wychodzi. Wiemy,wiemy, nie komentujemy.
@":)" po co się wcinasz w dyskusję? Gdyby chociaż na temat... Zawiesiłeś się wysoko i myślisz że jak będziesz zaczepial innych to będzie Ci lepiej czy jak? Prosiłam byś się nie wypowiadał w tym wątku
Ciekawość to pierwszy stopień... Jak byś cokolwiek czytał i kumal co pisze to byś nie musiał być taki ciekawy. Tym sposobem było by tu mniej Twoich farmazonow.
Załóż se inny wątek bo tu sumulacje kursu robimy. I Ciebie nie prosiłam o wypowiedź albo prosiłam byś się nie wypowiadał, ( pisze inaczej bo Ty chyba masz problemy z " nie") Jak masz problemy by zaczaic to będę musiała dosadnie napisać, na razie kultura mi nie pozwala. Ale nerwy może puszczą jak Cię tu jeszcze przeczytam.
Może w denerwowaniu ludzi jestem kiepski. Przeżyje hahaha a co do dokupowania, to pewnie jak jeszcze spadnie to dokupię pakiecik. Myslalem, ze to co mam mi wystarczy ale jestem zakupoholikiem i promocje na mnie działają. Specjalnie dla Ciebie - :):):):):):)
Ciężko wyczuć, to nie kielbasa. Ale właśnie spojrzałem na wykres i muszę przyznać, że wygląda ciekawie, jest szansa, że będzie pompka i to wkrótce, ale to tylko moje skromne zdanie nie zadna porada inwestycyjna
A nie myślisz że jeszcze zdołuja przez 2 miechy i zrobią wezwanie? Jak by tak zrzucić i kupić po 3,50 to jeszcze zarobię ... tyle że @ ":)" se może uśrednić kuna.... Pazerne niektórzy...