• Ameryka Autor: ~Yeti [37.47.146.*]
    Ciekawe kiedy dowiemy się czegoś więcej na temat Ameryki
  • Re: Ameryka Autor: ~lol [217.97.104.*]
    LOL

Że co?

Zero nowy kontraktów, spółka zero komunikacji z inwestorami, skup akcji przez zarząd wskazujący na wycofanie z GPW, brak polityki dywidendowej, a jemy się HAMERYKA marzy xD

made my day
  • Re: Ameryka Autor: ~Ryfd [46.134.86.*]
    Też tak uważam dlatego wycofałem się z tego wg mnie bubla
  • Re: Ameryka Autor: ~Realnie [37.47.224.*]
    "wielki inwestorze" Ryfd
    Pozbyłeś się, to pewnie podjąłeś słuszną, kluczową dla twojego portfela decyzję.
    Dziwi tylko, że swój drogocenny czas poświęcasz na forum Spółki, której akcji nie posiadasz zamiast zarabiać w tym czasie na innych, lepszych zapewne wg ciebie spółkach.
    A ja czekam na spełnienie się postanowień uchwały nr 17 z 30 czerwca 2020 r., w tym na średni kurs z 30 dni kalendarzowych wynoszący 6 zł.
  • Re: Ameryka Autor: ~Yeti [37.47.148.*]
    Poczytaj o planach
  • Re: Ameryka Autor: ~Realnie [37.47.224.*]
    lol
    Większych bzdur jakie umieściłeś powyżej, dawno nie przeczytałem.
    "Gratuluję" zerowego poziomu naganiania.
  • Re: Ameryka Autor: ~leszcz [31.178.134.*]
    Tacy pseudo-inwestorzy są na naszym rynku. Żal. Pokaż gdzie Zarządu skupuje akcje? Jak już to główny inwestor. Po drugie gdyby Zarząd kupował akcje to akurat byłoby mocno na plus. Po trzecie wreszcie gdyby spółkę chciano wycofać z rynku to przy tak dużym FF na rynku i znikomej płynności to zarobilibyśmy tutaj fortunę. Musieliby skupić 95% wszystkich akcji. Pomyśl, zanim zaczniesz bzdury wypisywać. Co do komunikacji to w każdym raporcie kwartalnym spółka rzetelnie przejrzyście informuje o swoich dokonaniach, planach i porażkach. Wystarczy wykazać minimum inicjatywy. Do tego na profilach na Facebooku Ec2 i Tech med house również wiele ciekawych informacji. Sprzedaj i nie stękaj, albo pisz coś sensownego bo zabierasz czas sobie i innym.
  • Re: Ameryka Autor: ~lol [217.97.92.*]
    Tradycyjnie, jak przed każdym raportem, witam nadwornych naganiaczy Realnie i leszcz.
  • Re: Ameryka Autor: aczuk [178.212.47.*]
    Leszczu,

uprzedziłeś mnie. Wieszczyć wykup przy 60% FF to trzeba mieć niezły odlot w głowie.

Mr lol jest żenujący.

Po co ludzie wypisują takie bzdety? Nie wiem.
  • Re: Ameryka Autor: ~Realnie [37.47.233.*]
    Re: Ameryka Autor: ~lol [217.97.92.*] 2021-08-04 17:38
    Tradycyjnie, jak przed każdym raportem, witam nadwornych naganiaczy Realnie i leszcz.

lol już niejednego naganiacza widziałem przez chwilę na tym forum, którzy później znikali, bo jak się bronić jak nie ma się argumentów jak to jest u każdego naganiacza. Ja piszę na tej Spółce od 0,30 zł i jak na razie ja mam rację, a nie tacy jak ty. I wiem, że tym razem też będę miał rację, a ty jak pozostali naganiacze schowasz się do nory i tyle będziemy ciebie widzieli.
    To po prostu jeszcze za krótko tu jesteś biorąc pod uwagę kurs od którego piszesz.
  • Re: Ameryka Autor: ~Realnie [37.47.231.*]
    Jak ja wg ciebie jestem krótko, to uświadom mnie w temacie.
    Tylko proszę nie wracaj do prehistorii tylko odnieś się do faktów z ostatnich okresów sprawozdawczych.
    I uwzględni w tym wszystkim wzrost kursu z 0.30 zł na obecne 3 zł, a było o wiele wyżej
    To czekam lol na twój merytoryczny komentarz.
  • Re: Ameryka Autor: ~lol [193.239.59.*]
    :) czyli wybierasz tylko te okresy które dla ciebie są wygodne.
    Dla mnie ma znaczenie że od roku mielimy w miejscu, nie przebijamy żadnego nowego maksa i obroty pokazują że nie ma żadnego zainteresowania spółką.

Jedyny ruch jest w okolicach raportów, sztuczna podbitka, wysypywanie przez zniecierpliwionych, potem zjazd i znów skup przez głównych akcjonariuszy na założonym poziomie. Od kilku dni ta sama akcja.

Trójca głównych komentujących pojawia się zawsze przed raportami.
  • Re: Ameryka Autor: ~Prawda [37.47.248.*]
    lol malkontenci rok temu Spółka opublikowała strategię, którą realizuje. Strategię, która w niedługim czasie, moim zdaniem do końca roku powinna przynieść wymierne korzyści.
    Spółka publikuje dobre raporty okresowe.
    Spółka bez zadłużenia z dobrymi należnościami.
    Sprzedaj lol akcje jak w ogóle je masz i uwolnisz się od "problemu"
    Jeszcze się nigdzie nie wybieram. Nudno by było jakbyście się nawzajem tylko klepali po plecach i piali w zachwytach.
    lol'ku

Pan Realnie to już jest loża zasłużonych na tym forum.

A to tacy malkontenci jak Ty pojawiają się tu regularnie przed raportami.
    Idź sobie gdzie indziej wodę mącić.
    Panie elitarny, bycie zasłużonym na forum niszowej spółki która nie może nawet przebić swojego maksa z 2016 to faktyczne osiągnięcie.
  • Re: Ameryka Autor: ~Realnie [37.47.195.*]
    lol
    Trudno określić jest to co robisz na tym forum. Gdyby niekompetencja potrafiła fruwać, to unosiłbyś się jak ta gołębica pod sufitem.
    Tak naprawdę wyprzedził mnie forumowicz Prawda, bo chciałem kilka sów napisać na temat Spółki.
    Jesteś gorszy niż chorągiewka na wietrze. Ja piszę, że jestem tu od 0,30 zł, ty "ripostujesz", że jestem krótko na tym forum, to ja proszę ciebie żebyś mnie uświadomił jak tak krótko jestem, bo w tym czasie jak "siedzę" na tej Spółce kurs wzrósł z 0,30 zł na 3 zł, a ty jednak wskazujesz, że chodzi tobie o ostatni rok.
    Pięknie "uświadomił" ciebie forumowicz Prawda.
    To o co tobie wreszcie chodzi "bezinteresowny forumowiczu"? O stare sprawy, czy te sprzed roku?
    Czy sprawy z ostatnich 13 miesięcy masz wyjaśnione? Jak nie to daj sobie spokój z giełdą żeby rodzina na tym nie cierpiała.

• Re: Ameryka Autor: ~lol [193.239.59.*]
    Powiem ci krótko. Jestem tu od połowy 2015 więc trochę dłużej obserwuję co się dzieje. Część akcji kupiłem w samym dołku za kasę z dywidendy którą wypłacili, kilka kółek się zrobiło między raportami. Teraz mogę to trzymać w nieskończoność.

Robicie za darmowy PR team dla firmy która ma was gdzieś i jak widać bez skutku bo zainteresowanie jest praktycznie zerowe.

To że mnie będziesz obrażał i szczekał w kierunku mojej rodziny świadczy tylko, ponownie o tobie.

pan lol sam się pogrążył na starcie dyrdymałami o" skupie przez zarząd" i "wycofaniem z giełdy".

Po co kontynuować tę farsę?
    Teza tak samo realna jak wasze 6zł za akcje i rynek amerykański.
    A tak przynajmniej się trochę forum rozruszało skoro kurs nawet nie drgnie.

Miłego weekendu
  • Re: Ameryka Autor: ~Realnie [37.47.230.*]
    lol milczenie jest złotem.
    Dlatego nie będę komentował tego co wyklepujesz na klawiaturze. Stwierdzę tylko jedno, nie potrafisz ze zrozumieniem pisać jak i czytać.
    Miłego weekendu ale tylko dla twojej rodziny
  • Re: Ameryka Autor: ~Yeti [37.47.182.*]
    Ciekawe kiedy zostaną uruchomione nowe kanały komunikacyjne...
    O co będziecie chcieli zapytać?
[x]
SEDIVIO 3,15% 5,90 2025-09-29 16:26:06
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.