Z czym warto przeciez tu tylko stracisz .Wszyscy wisza na haku lacznie z xx ktory nagania na wzrosty od pazdziernika 2020r.Zaczynal od szczepionek otwieranie galeri itd.I co mamy od pazdziernika wielki h.j.
Za to Hans,czyli między innymi Gietek siedzi w warszawskim mordorze open space BEZ ŻADNEJ AKCJI GTC i jak to sam o sobie pisze -zalewa te forum Bankiera wpisami co 1-2 na minutę po 2gr od wpisu na różnych spółkach (i nie tylko) , sam się do tego zresztą często przyznaje (widać to np. w temacie założonym przez niego na GTC pt.''Czy jest ktoś jeszcze kto wiezy w tą spółkę'?' w poście z 22.07.2021r.godz 16.52.//Aktualnie Hans-Gietek produkuje się bardzo ostro,PRAKTYCZNIE NON STOP pod mnóstwem różnych,ale często powtarzających się IP I POD CORAZ TO NOWYMI NICAMI na CDR( i nie tylko tam.Pisałem o tym już wcześniej.WIĘC DOBRA HANSIE MASZ JUŻ ODE MNIE TEGO OSCARA ZA SWOJE ROLE,NAJLEPSZE WPISY PRODUKUJESZ O BARDZO PÓŻNYCH GODZINACH I SĄ ZAZWYCZAJ USUWANE,A SZKODA.A ta codzienna nagroda za najdurniejszy wpis na forum BANKIERA to serio?ale mogliby,mogli,należy ci się tak jak podwyżka.Dobre też były te o Polakach, pod boczuś,piwko,przy świnkach,czernince.A czapke sprzedałaś?i te dobre o wakacjach trola z nosem w klawiaturze i wiele,wiele innych SZACUN.
Pisałeś,że wiszę na haku razem z prezesem gtc,ktory kupił akcje niedawno!!! (info 25,06.2021r) też po 6,78zł .TO ZOBACZ 66% akcji gtc ma gtc holding zrt,8,9% ma ofe pzu,ofe aviva santander ma 7,80%--to już 82,39% Do tego 4,75% ma ofe nationale-nederlanden + inne ofe i tfi.To jest trochę osób na tych hakach.HA,HA,HA.//CAŁE szczęscie że ty przez tą Alchemię nie wisisz,bo nie masz tu ani jednej akcji gtc.WEŻ ZORGANIZUJ TROCHĘ TYCH HAKÓW// JAK NA rank progress gdzie naganiałeś między innymi na spadki,a po twoim naganianiu urosło ze 1,60zł na 3zł w miesiącTO SIĘ WISIELCE UCIESZYLI !!! I przestań uzależniać swoją dziewięcioletnią córkę od gier,jak to piszesz na cdr.A może jednak tych twoich gorszych genów nie przejęła po mamie?,może po tacie Januszu-Bogdanie-czyli alexie13-kenie,fundinvestments,pogrom,łamacz,takBĘDZIE,MrD ,doktorzewho, członekzarządu,ix,vacariusMarianie. itp itp.A nie,sorry,Marian,szeryf itp. to ty z SNG.
Weżmy twój wątek 30.07.2021r o 19.20 na cdr pt.''Już niedługo rok wyjęty z życia na szkalowaniu CDP.''//.Hansie -kenie i do gtc mógłbyś to samo napisać,zmieniając nazwę spółki.TAM PISZESZ cytuję : Ale nie szkoda mi czasu,płacą mi za to,hehehe.//To dziwne,że jeszcze tego nie usunęli.Też uważam ,że cdr ma obecnie kierunek południowy serio,w przeciwieństwie do gtc.
sobota... to dokup haków na swe..swinki'' w leroy merlin,tyle spółek naraz to ciężko ogarnąć co? ( Na cdr 30.07.2021r,w wątku pt.''Zrozumcie jesteście mi obojętni jak stworzenia'' godz 19.17, piszesz,że możesz pisać do powietrza //, a może zosia z twojego biura pomoże ci w zakupach?,na gtc już rzeż była to tu już nie dokupuj....tu nie trzeba karmić BO NAJEDZONE SĄ
Wlasnie to sa odpowiedzi xx .tylko bo ty jestes tam a tam .A skad ty to wiesz bo skaczesz trolu wzrostowy z spolki na spolke i naganiasz i czytasz posty i piszesz ciagle.A powiedz mi ile jestes do przodu od covidowego zjazdu? Eyeye no eyeye nie musisz sie juz zapowietrzac.hak hak xx wisisz i dlugo nie zejdziesz
Nie jestem żadnym trolem i nie piszę na żadnej!!! innej spółce I ODPISUJĘ TYLKO TU I TO CHARYTATYWNIE,Odpowiadam tobie i wogle odpowiadam tylko na gtc,bo już byś się dawno zapowietrzyła się od wypisywania tu postów do siebie samej po 2gr,każdy co 1-2min ,jak to obecnie robisz na cdr pod różnymi nicami z różnym ip,wcześniej np na kghm i nie tylko.Nawet piszesz sama,żeby ci nikt nie odpisywal!!!!!!!!!!!!.Nigdzie nie skacze po spółkach,poprostu gdzie nie wejdziesz,to wszędzie widać twoje w większości negatywne posty z twoim różnym,ale wciąż powtarzającym się IP.//A ILE JEST OSTRZEŻEŃ !!!na bankierze w tytułach wątków NA TEMAT TWOICH IP to aż nie zliczę,fatycznie można się zapowietrzyć z wrażenia ..HAKI,WISIELCE,KLOCE,LABRYGA KIBEL,PALI SIĘ POD TYŁKIEM,KWICZĄ-,-to twoje ulubione ,charakterystyczne powiedzenia.,którymi jak sama piszesz-zalewasz to forum Bankiera od 17lat-i to prawda.A NIE MASZ TU ANI JEDNEJ AKCJI GTC,TO JEST TYLKO TWOJA PRACA .
A TO ZNACZY,ŻE GTC UROŚNIE,STĄD TWE WYSIŁKI NA SPADEK GTC .MOŻE UROŚNIE DO 10,38ZŁ Z 2020 R,A MOŻE WYŻEJ,WKRÓTCE ,ZOBACZYMY POZYTYWNE CO DO GTC JEST Wood&Company w najnowszej rekomendacji z 25.03.2021/,DM Santander z opinią z 3.12.2020r/,DM PKO BP Securities 28.08.2020r/,pozytywnie Erste Securities Polska z 1.09.2020r,/no i ipopema z 8 grudnia 202OR ze swoim 8,48zł dla gtc.Rekomendacje są wydawane przeważnie na rok czasu i dłużej.