• DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~pablopablo [91.90.124.*]
    Zaklad ze w poniedzialek kolejne 10% w dol ???
    Godna cena to maksymalnie 20 zl i tam mozna pomyslec o kupnie
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Felipe [165.225.207.*]
    38k obrotu dystrybucja na całego :-) Powinni dac ci Nobla z Ekonomii! Napisz jeszcze wiecej postow to moze ci stanie!
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~pablopablo [91.90.124.*]
    Dnia 2021-07-30 o godz. 14:03 ~Felipe napisał(a):
    > 38k obrotu dystrybucja na całego :-) Powinni dac ci Nobla z Ekonomii! Napisz jeszcze wiecej postow to moze ci stanie!

Dystrybucja jest wtedy kiedy popyt jest notorycznie zasypywany na coraz nizszych poziomach.
    Masz minus 10% juz…
    Co bys chcial zeby walili po 1 tys akcji ???
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~qwerty [109.196.85.*]
    To ty se myśl o kupnie a my będziemy zarabiać, ok?
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~ppabloo [79.190.172.*]
    jeszcze dzisiaj pobijemy peak z premiery. już jest 581 graczy
    Dnia 2021-07-30 o godz. 14:06 ~qwerty napisał(a):
    > To ty se myśl o kupnie a my będziemy zarabiać, ok?

Zarabiac to mozna jak sie sprzeda akcje z zyskiem.
    Ty i inni ubrani powisicie na hakach miesiacami i oddacie z 50% wtopa
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Woj [88.156.138.*]
    Co Cię to obchodzi jak nie masz akcji?
    Czy ty w ogole w cos inwestujesz? czy zarabiasz tylko na pisaniu postow? Jak inwestujesz to pochwal sie w co
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~szczur4 [80.68.233.*]
    walisz co półgodziny bezsensownymi postami jaka to zwała będzie, czekaj cierpliwie, jak spadnie do wymarzonego przez Ciebie poziomu to kup akcje i się pochwal
  • Re: Premiera na calego !!! Autor: ~asia [79.190.78.*]
    to stary troll, który jakiś czas temu spamował podobnymi postami forum
    olać go, bo i tak będzie w kółko się powtarzał
    za to ma płacone
    20zl to jednak stanowczo za drogo. Patrzac na kilka czynnikow ktorych ubrani na hakach nie widza moge rozwazyc zakup okolo 16 zl.
    Za tyle nabyly slupy w emisji ktore teraz sypia. Maja ponad 200K akcji. Mysle ze spokojnie mozna czekac na 16zl
    Ile juz takich pyskowek przechodzilem na innych spolkach.
    Wykruszycie sie. Czas i psychika zrobia swoje.

Godna cena to cena emisyjna czyli 16 zl
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: lukkad [31.0.37.*]
    Jakbyś był tu trollu od premiery to byś wiedział ze ponad połowa z tych akcji przemielila się w dniu debiutu a reszta w kilku kolejnych dniach…Także z emisji po 16 mało kto tu został…Jedynie Ci co są tu na longa i dalej trzymają albo nawet dobierali po wyższej cenie do tego co maja
    Dnia 2021-07-30 o godz. 15:32 lukkad napisał(a):
    > Jakbyś był tu trollu od premiery to byś wiedział ze ponad połowa z tych akcji przemielila się w dniu debiutu a reszta w kilku kolejnych dniach…Także z emisji po 16 mało kto tu został…Jedynie Ci co są tu na longa i dalej trzymają albo nawet dobierali po wyższej cenie do tego co maja

Nie pisz glupot bo nigdy w zyciu nie przemielilo sie tu 275 tys akcji.
    200 tys akcji z tego trzymane bylo na premiere i teraz nastepuje realizacja zyskow

16 zl co max cena warta rozwazenia zakupu i grosza wiecej nie dam
    To nie dawaj, nikt ci w tej cenie nie da! Wiec mozesz zwijac swoje rajty
    Dnia 2021-07-30 o godz. 15:55 ~Felipe napisał(a):
    > To nie dawaj, nikt ci w tej cenie nie da! Wiec mozesz zwijac swoje rajty

Jeszcze sie nie pomylilem. 16 zl bedzie. To tylko kwestia cierpliwosci. Ja jedtem
    Nie chodze latem w rajtuzach
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Dąbek [185.56.244.*]
    Może i kupisz po 16, trzymam kciuki, 50 akcji ktoś odpali jako jałmużnę
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: lukkad [88.156.210.*]
    Chłopie ja tu jestem od początku a Ty od kiedy? To ze teraz są obroty jakie są to wynika z tego ze nikt tych akcji nie chce sprzedawac z tych co podobnie jak ja się zapakowali po debiucie a CIG swojego mln nie odda…Trzeba było być w dniu debiutu i potem to byś wiedział jakie wtedy były obroty i ile się akcji przemielilo a nie teraz farmazony piszesz
    Dnia 2021-07-30 o godz. 16:04 lukkad napisał(a):
    > Chłopie ja tu jestem od początku a Ty od kiedy? To ze teraz są obroty jakie są to wynika z tego ze nikt tych akcji nie chce sprzedawac z tych co podobnie jak ja się zapakowali po debiucie a CIG swojego mln nie odda…Trzeba było być w dniu debiutu i potem to byś wiedział jakie wtedy były obroty i ile się akcji przemielilo a nie teraz farmazony piszesz

To ty piszesz farmazony. Nie ma obrotow bo nie ma popytu. Nikt powazny tego nie kupuje bo cena jest absurdalna.
    Ta spolka jest tylko posrednikiem. Nie ma na nic wplywu. A wycena prawie 40 mln zlotych to hiper balon.
    Nawet jak bedzie milion zysku to to jest masakra
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Robi [85.221.139.*]
    ja też chętnie bym dokupił za 20 pln. pisz dalej, walcz może się uda, trzymam kciuki :)

A Ty dalej swoje balon i balon a gdzie kontrargumenty na moja wypowiedz? Brak…bo nie masz pojęcia jakie były obroty w dniu debiutu…A skoro nie masz pojęcia to po co się wypowiadasz na temat tych 200 K akcji
    Dnia 2021-07-30 o godz. 16:14 lukkad napisał(a):
    > A Ty dalej swoje balon i balon a gdzie kontrargumenty na moja wypowiedz? Brak…bo nie masz pojęcia jakie były obroty w dniu debiutu…A skoro nie masz pojęcia to po co się wypowiadasz na temat tych 200 K akcji

W pierwszych dniach debiutu obroty nie przekroczyly 10 tys sztuk….Potem spadaly drastycznie. Nie ma mowy aby tu sie przemielilo 275 tys akcji.
    Okolo 200 tys akcji czekalo do debiutu. Ale o czym my mowimy. Kto ma tylko 1 tys akcji nie moze ich sprzedac a co dopiero kilkadziesiat tysiecy. To jest tragedia. Mozesz sobie liczyc tylko zyskibwirtualne bo w zyciu ich nie zrealizujesz.
    No ale tutaj siedzacrekiny z 10..20 moze 30 akcjami. Oni maja wieeeelkie plany -:))))))
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Woj [88.156.138.*]
    Po co tu jesteś jak nie masz akcji?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [165.225.207.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Powtórzę raz jeszcze nie wprowadzaj ludzi w błąd skoro nie masz pojęcia bo to mataczenie…W dniu debiutu tylko przemielila się połowa z tych 200 K akcji za prawie 2 mln PLN ale skąd masz to wiedzieć jak Cię nie było
    Dnia 2021-07-30 o godz. 16:33 lukkad napisał(a):
    > Powtórzę raz jeszcze nie wprowadzaj ludzi w błąd skoro nie masz pojęcia bo to mataczenie…W dniu debiutu tylko przemielila się połowa z tych 200 K akcji za prawie 2 mln PLN ale skąd masz to wiedzieć jak Cię nie było

No klamiesz w zywe oczy

https://www.bankier.pl/inwestowanie/profile/quote.html?symbol=UNILABGAM

Od dnia debiutu do dzis przemielilo sie okolo 600 tys akcji….Czyli od 12 stycznia !!!!!
    Obroty:
    12,563 mln

Od 12 stycznia do dzis. Czyli prawie 7 miesiecy !!!!!!

I jak udowodnisz swoja teorie o 200 K akcji na sypanie skoro sam teraz przedstawiłeś fakty na to ze od dnia debiutu to 200 K akcji mogło się przemielić juz 3-krotnie? W tym połowa bo ponad 100 K juz na pierwszej sesji się przemielilo? I kto tu kłamie i stara się ludzi oszukać trollu?
    Ale co Ci się nie zgadza? Dopiero twierdziłeś ze tylko 75 K się przemielilo a resztę trzymaja na sypanie…A teraz sprawdziłeś sobie dane i co jednak 600 k od 12 stycznia za ponad 12 mln PLN…I ja się z tymi danymi zgadzam bo takie są fakty a ponad 100 k za 2 mln PLN było w dniu debiutu…Wiec gdzie ja kłamie?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [77.87.4.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Max [38.146.55.*]
    Nie dawaj, idz takie brednie wypisywac na innych spolkach gamingowych co faktycznie maja problemy a nie piszesz tutaj na jednej z perel NC. I skad ten zapal zeby wlasnie tutaj takie rzeczy wypisywac, placone masz?
    Dnia 2021-07-30 o godz. 17:28 ~Max napisał(a):
    > Nie dawaj, idz takie brednie wypisywac na innych spolkach gamingowych co faktycznie maja problemy a nie piszesz tutaj na jednej z perel NC. I skad ten zapal zeby wlasnie tutaj takie rzeczy wypisywac, placone masz?

Stary co to za perla co nic nie ma. Kilka biurek i umowa na posrednictwo sprzedazy. I 400 tys zysku za poprzedni rok.
    A w tym moze uda sie dociagnac do miliona przy kapitalizacji okolo 40 mln….
    Oni nic nie produkuja i sa zdani na laske producentow.

Jest mały „kłopot” - sprzedaż 50k sztuk to jest BEP i daje całe przychody netto do UL i to jest 1,8 mln zł minus amortyzacja 1/6 nakładów (3-letni okres) i koszty operacyjne biurka i prezesa - wtedy zysk faktycznie będzie 1 mln. Wszystko ponad 50k sztuk to zysk w kwocie przychodów netto 29 zł za sztukę…. Będzie jeszcze 100k to mamy jeszcze 2,9 mln zysku netto. Naostrozniej licząc zysk 2021 będzie ok. 3 mln, realistycznie może być 5, a gdzie Szczurki?
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~AAA [37.26.192.*]
    Dnia 2021-07-30 o godz. 18:10 ~Dąbek napisał(a):
    > Jest mały „kłopot” - sprzedaż 50k sztuk to jest BEP i daje całe przychody netto do UL i to jest 1,8 mln zł minus amortyzacja 1/6 nakładów (3-letni okres) i koszty operacyjne biurka i prezesa - wtedy zysk faktycznie będzie 1 mln. Wszystko ponad 50k sztuk to zysk w kwocie przychodów netto 29 zł za sztukę…. Będzie jeszcze 100k to mamy jeszcze 2,9 mln zysku netto. Naostrozniej licząc zysk 2021 będzie ok. 3 mln, realistycznie może być 5, a gdzie Szczurki?

Uwielbiam amatorów którzy z góry liczą zyski. W 99% to są zwyczajni dawcy kapitału
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Felipe [37.47.61.*]
    A kim są takie nagany jak ty i pablo dla których spółka jest zła, ale siedzą cały dzień i nadają?
    Miło mi troliku bez akcji co wycenia spółki wg widzimisie najlepiej poniżej WK
    Alez tu amatorczyki siedza. Caly ten obrot tych kilkuset tysiecy akcji mial miejsce w przedziale nie wyzszym niz 18-19zl.
    Tak wiec maja teraz z tymi 200 tys przy czym realizowac zysk. I wlasnie czekali z tym na premiere.
    Teraz zobaczcie sobie naganiacze jaka iloscia poszedl wzrost z 22zl do 30 zl….To sa ilosci zenujace. Podpompowalibto mikro kapitalem aby robic dystrybucje
    Czlowieku nam chodzi o twoje zdrowie! Spolka ci nie pasuje, ale siedzisz jak ten pies! Cos chyba tutaj nie gra co nie?
    Amator to Ty jestes…Obaliłem Twoja teorie z 200 K akcji z emisji po 16 zł to teraz zmieniłeś front i piszesz ze będą sypać Ci co te akcje przejęli w przedziale 18-19…Brak argumentów wiec wymyślasz nowe teorie
    P.S. Jestem jednym z tych co zbierali poniżej 20 zł wlasnie od tych co sypali akcje z emisji…Ale ani myśle oddawać na tych poziomach i przed wrześniowa premiera…A takich jak ja jest więcej wiec marny Twój trud bo za 20 zł juz nie kupisz…Spóźniłeś się a większość z akcji o których piszesz jest w mocnych rękach i nikt na tych poziomach wam teraz ich nie odda…Resztę ma CIG
    Komiczne sa te wpisy ubranych na haku.
    Licza wirtualne zyski a akcji w ilosci wiekszej jak 200 sztuk nie da sie sprzedac bo nikt nie chce tego badziewia kupic.
    Wy jeszcze nie wiecie ze straciliscie 50% kapitalu

Godna cena do rozwazenia to max 16 zl i tam sie spotkamy

• Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Felipe [37.47.14.*]
    Nie ma to jak z rana napisać swoje mądrości z latryny! Ty jesteś zdrowo odjechany! A po 16pln to sobie opłać latrynie na miesiąc!
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Pawel [31.0.33.*]
    Ignorujcie typa, na Ci Games robi dokładnie to samo. Podaje bardzo niski kurs i nagania dla siebie, albo pracodawcy. Takzwany troll z zamiłowania, tudzież opłacony. W obu przypadkach lepiej nie wdawać się w dyskusję.
    Szkoda strzępić ryja na takiego jak Ty.,.Ty jestes w swojej bajce…Ale można się pośmiać chociaż…Powodzenia może kogoś wystraszyłem i odda Ci swoje 200 szybko ja nie zamierzam
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~Felipe [37.47.61.*]
    Typ jak baba na bazarze, która przychodzi po 50x i ciagle za drogo. Finalnie kupuje drożej.
    I kolejny dzien dystrybucji….
  • Re: DYSTRYBUCJA na calego !!! Autor: ~NL [85.193.239.*]
    ...('')...
[x]
UNILABGAM 1,69% 18,00 2024-12-09 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.