Dnia 2021-07-30 o godz. 12:59 ~Michał napisał(a): > Coś czuje, że to już może być ostatnie czyszczenie słabych rąk przed odblokowaniem kursu i wzrostami
Tak od roku masz to czucie, oby nie trwało kolejny :)
Nałóż sobie na wykres AFH notowania JRH i CLC, ustaw za ostatni rok, czyli czas od którego styczeń zaczął mieszać, i napisz co widzisz. Ostatnie zdanie i tak będzie należało do mnie.
Uczucie mam niezmienne od roku to racja, manipulacja kursami na tych spółkach się w końcu skończy, ogniwo, które je łączy każdy dobrze zna, przynajmniej powinien.
Dnia 2021-07-30 o godz. 16:00 ~Michał napisał(a): > Nałóż sobie na wykres AFH notowania JRH i CLC, ustaw za ostatni rok, czyli czas od którego styczeń zaczął mieszać, i napisz co widzisz. Ostatnie zdanie i tak będzie należało do mnie. > > Uczucie mam niezmienne od roku to racja, manipulacja kursami na tych spółkach się w końcu skończy, ogniwo, które je łączy każdy dobrze zna, przynajmniej powinien.
Zostaniesz zwycięzcą jak będziesz umiał sprzedać swoje akcje z zyskiem :) Do tego momentu jeszcze bardzo daleko, u niektórych to nigdy nie nastąpi, mimo, że przez moment nawet będą na dużym plusie :) Tradycyjnie powodzenia życzę.
Te wszystki kilo które latają to od zbankrutowanego spaślaka. A jak niby sprzedawał wcześniej?:) dokładnie tak samo. Gościu już połowie polski pieniądze wisi. Tobjest bankrut
Nie wiem, aż tak nie znam typa. Od kogoś takiego oczekiwałbym raczej zmęczenia akcjonariatu i potem odpalenie w górę (co nie powinno być trudne przy takim arkuszu), finalnie sprzedaż podczas podbitki, wtedy i łatwiej opychać większe pakiety i drożej.