Po ostatniej aktualizacji znowu pnie się w górę w rankingach więc po chwilowej zadyszce lipiec powinien być ok a po dużej aktualizacji na jesień powinniśmy wejść na wyższy poziom HR ma bardzo duży potencjał
HR pięknie się podnosi w mikropłatnościach a ciemny rynek tego nie widzi, tak samo jest z kursem nikt tego nie kupuje przy 300 m kapitalizacji a przy 1,5 b będą kupować wszyscy
Kupilem niedawno i jeszcze sobie dobiore skoro tak tanio. Rozumiem, ze sentyment do gejmingu sie zmienil, ale tu jest 300M kap., a miesiac w miesiac >20M przychodu, wiec zal nie brac. Chyba, ze o czyms nie wiem?
Raczej trupów w szafie nie ma. Jedyny minus to mała popularność spółki, ale myślę że zmieni się to wraz z publikacją wyników za q2 oraz ewentualnym ogłoszeniu dywidendy.
Przestań podawać pozycje w sekcji Action. Licza się gry ogółem. Skok z 12 na 9. Powoduje, że w grach przesunie się z 503 na 500. Lica się dwa rynki USA i Chiny. O ile w Chwili mach wydaje się być ok to w USA jest jeszcze dużo do zrobienia