• Halls of Horror Autor: ~ja [89.64.108.*]
    https://tabletopia.com/games/halls-of-horror

TO BĘDZIE PRZEBÓJ NA STEAM'IE - NA MIXER'ZE MIAŁ CZASAMI PONAD MILION WEJŚĆ ,

A BYĆ MOŻE POJAWI SIĘ JESZCZE JAKO PLANSZÓWKA .
  • Re: Halls of Horror Autor: ~JA [89.64.108.*]
    Halls of Horror od iFun4all od pierwszego dnia odnosi sukces w kwestii popularności, jednocześnie zarabiając już na sienie i studio. Co udało się pokonać?

Polska produkcja znajduje się na wysokich miejscach wśród najbardziej popularności na platformie Mixer, spędzając czas także na pozycjach w TOP3. Deweloperzy od ostatniej niedzieli "pokonali" na platformie Microsoftu takie hity jak Call of Duty, Minecraft, Fortnite czy Forza Horizon.

W jednym momencie udało się uzyskać zainteresowanie aż 8 tysięcy graczy, a wysoka średnia i rosnąca liczba followersów jedynie potwierdzają sukces studia z Krakowa. 

– Przyznaję, że nie spodziewaliśmy się aż takiej popularności. Dostępne statystyki i duża liczba pozytywnych komentarzy na czacie gry, potwierdzają, że stworzyliśmy na zlecenie Microsoftu bardzo dobry produkt – komentuje Michał Mielcarek, prezes iFun4All.

– Za wcześnie by mówić o wynikach. Mogę tylko powiedzieć, że zarabiamy od pierwszej wpłaty, z których znacząca większość trafia do iFun4All -
  • Re: Halls of Horror Autor: ~Aleks [5.173.255.*]
    Również czekam
[x]
DDISTANCE 0,00% 0,13 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.