• Nasz henio nie załapał się na pociąg... Autor: meres [176.67.86.*]
    Heniu mój kochany, czy to nie ty w lutym i w marcu pisałeś na forum ‚przecież tu się nic nie dzieje, żenada na kursie pomimo ze spółka ciekawa to nikt kijem tknąć nie chce.odrobina chęci głównych i kurs śmiałby po kilka zł, ale pewnie giełda nie dla nich’....

No cóż, nasz ulubiony forumowicz napisał to 9.03.2021 a następnie sprzedał akcje po 50 groszy. Tydzien później pociąg odjechał, a chwile potem zamienił się w rakietę i polecieliśmy aż na 3.50 a nasz henio.... ehhh.... No niestety ale został na starcie a nawet niżej. Teraz do końca życia będzie próbował uwalić kurs znowu na 50 groszy żeby dokupić. Plus te upały.... oj henio
  • Re: Nasz henio nie załapał się na pociąg... Autor: meres [176.67.86.*]
    Jako ze Tamex dał mi zarobić, i jeszcze mi da zarobić to proponuje uchwałą akcjonariuszy mniejszościowych wypłacić heniowi 1% naszych zysków przez to, ze dzielnie pisał na spółce kiedy nas tu jeszcze nie było. Przez to ze henio się nie załapał teraz spędza w internecie jeszcze więcej czasu próbując sprowadzić kurs na poziomy po których będzie mógł trochę kupić ze swojej renty. Jako, ze wiadomo ze to się nie uda to proponuje ww. rozwiązanie
  • Re: Nasz henio nie załapał się na pociąg... Autor: ~Bob_budowniczy [5.173.171.*]
    ha ha ha... w punkt
  • Re: Nasz henio nie załapał się na pociąg... Autor: ~Kasa [37.47.17.*]
    golas henio
[x]
TAMEX 1,00% 2,02 2025-10-17 16:17:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.