• Zainteresowany! Autor: ~KTosia [46.204.52.*]
    Ty to się tak na wszystkim znasz. To powiedz mi, trolowi:
    1) zauważyłam że nigdy nie zaczynasz wątku
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~KTosia [46.204.52.*]
    Wycielo :
    2) już 4 miesiące leci. Zaraz będzie pół roku. Akcji malutko w obrocie... No i.... ????
    ..
    ..
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Zainteresowany [188.146.194.*]
    ylas:) fakt, że nie tworzę sztucznych i bezsensownych watkow (wysyp ostatnio tego dziadostwa na forum). Dlatego nie ilość a jakość ma znaczenie:) powiem Tobie Trolowi ,,no i...." leci hahaha
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~SebekzBmw [31.0.181.*]
    Ktosia nie jest Trolem!
    To szanowana inwestorka. Ruuuha tu nie jednego.
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Gościu [89.19.67.*]
    Ktosia czy ktoś? Znany jako drobny. Pamiętajcie że w internecie nic nie ginie
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~KTosia [37.30.48.*]
    AAAAA, jednak. No faktycznie leci..., nie da się kuna zaprzeczyć. Leci
    Akcje kolekcjonerskie, no chyba że ktoś ma dużo jak Ty, to coś tam za klaser dostanie. A reszta to na świrów będzie czekać. Cza się zastanowić jak taki zapis przechowywać.... Może na różne sposoby, po kawałku.. folia do tego też się kiepsko nadaje :(
    A czy ja powiedziałem, że nie leci? Żałosna jesteś hahaha
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~KTosia [78.11.162.*]
    Re: Zainteresowany! Autor: ~Zainteresowany [188.146.194.*] 2021-07-30 10:25
    ylas:) fakt, że nie tworzę sztucznych i bezsensownych watkow (wysyp ostatnio tego dziadostwa na forum). Dlatego nie ilość a jakość ma znaczenie:) powiem Tobie Trolowi ,,no i...." leci hahaha
    "powiem Tobie Trolowi ,,no i...." leci hahaha"
    jak zwał atak zwal, jak zrozumiał tak zrozumiał
    Takie pozory Ą, Ę , a na pytanie kulturalnie nie odpowiada.... Oklasków czeka. :)))
    To nie
    Myślę że jednak jesteś lepszy trol.
    Wiem ze cię to nie obchodzi.
    Zostawiam pożywkę
    Też się lubię pośmiać.
    Pa

I gdzie napisalem, ze nie leci? To nawet nie jest kwestia czytania ze zrozumieniem bo przecież napisalem wprost, że leci. Jak leci to tak pisze. Jak rośnie to pisze, że rośnie. Nie jestem osobą pokroju KTosia i nie pisze żeby pisac:)
    Czytaj, rozum pyt. 2) leci by urosnąć do 100 czy leci by kupić za 5,5 ?
    Czy tam wykupić. To i tak kupić. Co za różnica? Kupić, skupić, wykupić, odkupić? Przekupić?:))))
    Jak zaczniesz po polsku pisać to zapewne łatwiej się będzie komunikować. Na pytanie No i? Ciężko odpowiedzieć oprócz tego, że spada (co uczynilem). Moim zdaniem urosnie sporo. Osobiście zamierzam czesc akcji sprzedac dopiero na poziomie w okolicy 30zl
    Ja piszę po polsku, Czasem mi fonty lecą na ł, ą,ę i takietam..mi czasem wyjdzie...
    A Ty czytasz wyrazy, nie zdania, nie kontekst.
    Było : "już 4 miesiące leci. Zaraz będzie pół roku. Akcji malutko w obrocie... No i.... ????"

A Ty na to że piszesz że : nie piszesz że nie leci, potem że; piszesz że leci i takie dalej tam..., coś nie na temat ale koło mnie (nie czytam dokłądnie takich rzeczy) I że ja trol (to jakoś zapamiętałam bo nie pierwszy raz), i że będziesz na 30 wywalał..
    A ja się pytam: CZY SYLWIA BĘDZIE SKUPOWAĆ!!!- przedszkole normalnie
    Ale nic, policzę do 5 albo do 8... i mi przejdzie....:)))

Już nie mam więcej pytań
    Na długo
    Se odpoczniesz
    Miłego kupowania
    Krótkiego czekania

Napisałaś ,,aaaaa jednak. No faktycznie leci". Co oznaczałoby, że twierdziłem, że nie leci... Skończyłaś przynajmniej podstawówkę?:o mam nadzieję, że Ty też już dlugo sobie odpoczniesz i przestaniesz pisać na tym forum bo jesteś zwykłym trolem:)
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~KTosia [37.30.48.*]
    A ty jesteś zwyklym bufonem ktory nie kojarzy wiecej niż 3 zdania a juz to by powiązać ze sobą jakieś treści to...No geniusz po prostu geniusz!
    Masz usmieszek " :) ", to będzie twój symbol. Tylko dzieki niemu pewnie " karierę " robisz.
    ..
    ..
    ..
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Zainteresowany [188.146.225.*]
    Mysle, ze dzięki mojemu mózgowi. Mozg zawiaduje mięśniami a wiec nie sumie może uśmiechem też hahaha
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Gościu [64.43.41.*]
    Przecież to jest koleś a nie laska, no chyba że się przerobił. I do tego pewnie z hillela w ławce w szkole siedział bo podobne głupoty wypisuje
    Ciężko powiedzieć kto albo co to:)
    Tobie ciężko. Cóż, masz mózg który stać wyłącznie na odruch, jak u Pawłowa ":)"
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~SebekzBmw [31.0.181.*]
    Ktosiu zawzięta i drapieżna jesteś.
    To, że na piszesz, że jesteś nim, nią, tym, kotem, psem itd. O niczym nie świadczy... najlepsze jest to, ze jest to forum spółki newconnect a odpowiadam takiemu czemu jak Ty... czas z tym skonczyc:) to moja ostatnia wiadomość do Ciebie. Szkoda czasu i energi:)
    A Ty jesteś troll od Sylwii. Będzie zwala na 4 a potem skup po 5 jak nic.
    Wykup, - byś się ":)" nie czepiał
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Gościu [93.107.7.*]
    Na trola to Ty się bardziej nadajesz
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Gosciu [93.107.7.*]
    Masz problemy z cukrzycą lol czy vst
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Podglądacz [46.204.56.*]
    Przeczytałem cały wątek i odnoszę wrażenie, że to są końskie zaloty :)
    Lato ciepło i poprzytulać by się chcialo :)
    A co Ty tu robisz sputnik, czy Aaa, czy może ma, czy King?po co wy zmieniacie te nicki? Przecież jak ktoś będzie chciał to i tak was znajdzie
    ???
    Ja mam tylko jeden nick.
    A to ciekawe hehe. A niejaki kac z forum praire to nie Ty. Kity to wciskaj swojej starej
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Podglądacz [46.204.52.*]
    Nie wiem jak sprawdzasz mój nick, ale jesteś w błędzie. Watatek o mojej starej pominę bo wieje od Ciebie gimnazjalista z pryszczami :)
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Podglądacz [46.204.52.*]
    Koło to nie Ty? :)
    A nie odnosisz wrażenia że będzie wykup po 5? Bo po kiego Sylwii w tej sytuacji ta giełda i problemy z akcjami? Może by się który wypowiedział normalnie A nie pitu: mówiłem, nie mówiłem... I pierdy dyrdy...
    ...
    Myślałem o tym, zobaczymy.
    Zobaczymy zobaczymy... Se kuna akcji po 2 złote trzeba dokupić bo nyndza bedzie. Nikt nie ma średniej 5,5 chyba że kupił ostatnio 1000 akcji, nie więcej. A jak nie to w klaser.
    Gimnastyka to tu się dopiero zacznie.
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Hillela [94.101.20.*]
    Kiedy 20 zeta tyle zysku na akcji
    Ty Jeszcze na wolnosci hillela?
  • Re: Zainteresowany! Autor: ~Hillela [94.101.20.*]
    Gościu mam na ciebie paragraf ustem 23543, pun, 5999654 zasr, jak nie dajesz rady to zacznij grać LOTTO
    Dzięki za radę. Chodzi o to, że jesteś zwykłą szują. Przeczekales w norze parę dni i myślisz że już po wszystkim. Zabawa dopiero się zacznie. jestem niezwykle cierpliwym człowiekiem i choćby miało mi to zająć 10 lat to Cię dojadę
[x]
IDH 2,63% 1,56 2026-05-05 16:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.