• Skrobanka Autor: ~ktoco [46.134.9.*]
    Zaczyna sie wylezyczkowanie - faza terminalna. Moze dojdzie do 0.2? A pozniej Nowy Polski Lad i dzida na PN
  • Re: Skrobanka Autor: ~bronek [83.23.55.*]
    Dnia 2021-07-29 o godz. 15:41 ~ktoco napisał(a):
    > Zaczyna sie wylezyczkowanie - faza terminalna. Moze dojdzie do 0.2? A pozniej Nowy Polski Lad i dzida na PN

zjedzie do 0,01 i pozniej bedzie spadac dalej, ale jak chcesz wciskac ludizom kit to Twoje sumienie .... tak czy siak jesli cos tu wtopiles to juz straciles i nie odzyskasz co najwyzej mozesz powiekszyc grono tych co stracili o nowych ....
  • Re: Skrobanka Autor: ~Dfg [145.129.243.*]
    Pewnie komus kasa potrzebna na inne spolki
    Mostostal plock modny teraz i ma 600k tylko w ff
    Dnia 2021-07-29 o godz. 15:55 ~Dfg napisał(a):
    > Pewnie komus kasa potrzebna na inne spolki

wyemitowali sobie po 0,10 to ostatnia okazja zeby opierdolic z 300% zyskiem ....
  • Re: Skrobanka Autor: ~Nalot [95.40.102.*]
    Ktoś ma 45mln po 10gr i sprzedaje po 30gr taką ilość. Na co niby zarobił na paliwo plus weekend w jakiejś Pipidówce?? Ktoś nie wytrzymał marazmu na Czarnkowie zarobił pare groszy i tyle. Taki obrót to żaden obrót.
    nie moze na raz sprzedac wiecej bo widlowy zamknie handel na tydzien to chyba jasne ....
  • Re: Skrobanka/Bronek Autor: ~ktoco [46.134.9.*]
    zjedzie do 0,01 i pozniej bedzie spadac dalej, - w nieskonczonosc nie bedzie do zera absolutnego::)) hehe
    ale jak chcesz wciskac ludizom kit to Twoje sumienie ....
    Bronek ja nikogo nie naganiam, byc moize wciskam kit, albo Ty-tego nie wiemy. Ja od poczatku wierzylem i wierze ze tu bedzie mocno, co wiesz bo juz tu pol roku jestem, kilka miesiecy temu pisalem o mozliwym spadku nawet do 0.20 - wiecej nie wierze - ale oczywiscie moge sie mylic. (ostatnio zapomnialem o tym i kupilem kilka k. po 37, jak zaczelo spadac szprzedalem po 0.344 13221 bo uznalem ze znow scenario sie powtarza (030-036) dokladnie zeby odkupic na znizce. Od dawna pisalem ze tu psychoinzynierie stosuja zeby wyskrobac co tylko sie da
    tak czy siak jesli cos tu wtopiles to juz straciles i nie odzyskasz - jak wtopilem to sporo-biore na klate, ale jeszcze dokupie - konsekwentnie za te 13221 po nowej cenie-wiecej nie wkladam
    co najwyzej mozesz powiekszyc grono tych co stracili o nowych .... nie sadze abym mial taki dar przekonywania :::))) kazdy robi co sam uwaza

pozdr. O.
  • Re: Skrobanka/Bronek Autor: ~ktoco [46.134.9.*]
    sprzedalem 13221 a nie probowalem 170221 (arkusz zlecen/kupna byl na 14k z drobiazgiem) bo balem sie i boje ze nie latwo bedzie odkupic. Dzisiaj wiekszosc 0.3 byly na godzinie 15.00 (tylko tysiac z hakiem pozniej) - arkusz zlecen sugerowal cene ok. 0.34 - czy to nie zastanawia. Moj komentarz-bez komentarza
  • Re: Skrobanka/Bronek Autor: ~bronek [83.20.66.*]
    no wlasine .... arkusz sugerowal i dupa ... te 50k akcji mozna bylo w tydzien puscic po 0,35 ale ktos zbil kurs wywalajac hurtem, jesli pekly stop lossy to mamy od jutra zjazd dalej.

tak sa tu dupne obroty ale wystawiajac od rana ciut powyzej kursu to dziala jak widac ytlko dziala 5 sesji a pozniej znajduja sie lamery co sypia po cenie lub ponizej zeby dzis koniecznie teraz .... ja rozumiem ze pelne pory ale jasno treba sobie powiedziec ze to papier wysokiego ryzyka bez praktycznie ZADNYCH sensownych przeslanek do wzrostow .... na takich sie dobrze zarabia ale trzba byc ostroznym, wystawic wysoko z dlugim terminem i ewentualnie przesowac w dol do fixingu nie sprzeda sie uciekac w gore .... zeby to kupujacy musieli zaczac sie prosic .... tak ci kupujacy robia sie IMO w trabe to fakt, ale nie kitujmy sie tu nawzajem bo to jest o niczym.

tyle z mojej streony ... ide sie napic piwa. Dobrego, nie noteckiego :D
  • Re: Skrobanka/Bronek Autor: ~bronek [83.20.66.*]
    Dnia 2021-07-29 o godz. 17:56 ~ktoco napisał(a):
    > zjedzie do 0,01 i pozniej bedzie spadac dalej, - w nieskonczonosc nie bedzie do zera absolutnego::)) hehe
    > ale jak chcesz wciskac ludizom kit to Twoje sumienie ....

Słyszałeś kiedyś o resplicie? poczytaj jak chcesz konkretnego przykładu z ostatnich miesięcy to IDH w tej chwili po 5zł czyli 0,005zł inaczej mówiąc PÓŁ GROSZA

> Bronek ja nikogo nie naganiam, byc moize wciskam kit, albo Ty-tego nie wiemy. Ja od poczatku wierzylem i wierze ze tu bedzie mocno, co wiesz bo juz tu pol roku jestem, kilka miesiecy temu pisalem o mozliwym spadku nawet do 0.20 - wiecej nie wierze - ale oczywiscie moge sie mylic. (ostatnio zapomnialem o tym i kupilem kilka k. po 37, jak zaczelo spadac szprzedalem po 0.344 13221 bo uznalem ze znow scenario sie powtarza (030-036) dokladnie zeby odkupic na znizce. Od dawna pisalem ze tu psychoinzynierie stosuja zeby wyskrobac co tylko sie da
    > tak czy siak jesli cos tu wtopiles to juz straciles i nie odzyskasz - jak wtopilem to sporo-biore na klate, ale jeszcze dokupie - konsekwentnie za te 13221 po nowej cenie-wiecej nie wkladam
    > co najwyzej mozesz powiekszyc grono tych co stracili o nowych .... nie sadze abym mial taki dar przekonywania :::))) kazdy robi co sam uwaza

Uwazam ze probujecie naganiac naiwnych na dodatek o tyle bez sensu ze tu na forum ich nie ma. Przez chwile rozmawialsmy jak ludzie i znow. Jest zelbetowy sufit na 0,36 bo jak tam dojdzie to ludzie sypia pewnie ci co kupilo po 0,1 i maja dosc tak czy siak zasypia kazda gorke. nowy zarzad wygenerowal miliony akcji. Nie po to aby istnialy tylko albo aby spolke z gieldy wycofac albo zeby zrobic resplit i probowac moze nawet jakos sie utrzymac, ale po resplik kurs spadnie nie ma to tamto. Nie od razu ale po pol roku bedzie jak na IDH 0,005zł

Zobaczymy kto dzis sypnal i kto bedzie sypal dalej jesli przyjda raporty ze to od tych co sobie zrobili darmowe akcje to ja nadal bede powtarzal przestawcie koszyczki na 0,09 i grajcie mala pula inaczej zrobia Was bez wazeliny.

ja wszystkim drobnym zycze zeby zarobili ale jak slysze ze trzymam bo tu bedzie grubo dojdzie do zetki i wyzej to krew mnei zalewa bo to oczywista bzdura jest. Nawet przebicie 0,36 ma szanse doprowadzic maksymalnie w okolice 0,50 i tam znow sie zwali, znow w okolice 0,30 lub nizej.

Przy poprzedniej liczbie papierow i dzialajacym preznei browarze ten papier mogl miec wartosc z przedzialu 0,70-0,90 nie przecze. Ale browar nie prowadzi preznej dzialanosci a akcji jest wiecej niz mrowek w mrowisku.

Jesli wszyscy tu na forum rozumieja gielde i robia to co robia swiadomie to na miłość boską nie wciskajcie oczywistego kitu i sobie pogadamy. A tak jak koniecznie chcecie w browary to ZWC chyba zaczal spadac, ja zaczynam kupowac od okolicy 460 ale licze ze poleci bardziej a nawet duzo bardziej. tylko ze to jest zywiec! Sprzedalem calosc jak wyszla ta afera ze zwrotem podatku i zaluje ... puscilem po 480 czy jakos tak liczac ze w tydzien odkupie po 400 i dupa zbita. tylko ze sprzedalem papier kupiony srednio po 280 chya czy jakos tak ....

raz jeszcze szczereprzemyslenia i wszyscy moga na tym skozystac bo wrog jest jeden i sa to ludzie z zrazadu co sobie wydrukowali milion akcji bez pokrycia....

• Re: Skrobanka/Bronek Autor: ~ktoco [46.134.177.*]
    Pewnie zatwierdza, ale jak na dzisiaj akcji dopuszczonych jest 15 450 000, te 36' i 45 mln czeka na akcept KNF. Cheba i ten drugi na ten czas moga se jeszcze poczekac. Jak KNF spojrzy na sprawe jak Bronek, ze na ch.j browarowi taki dodruk i o co tu chodzi to moga miec zagwozdke, no chyba ze resplit bedzie w uzasadnieniu czyli wyp.....lenie ludzi w powietrze
  • Re: Skrobanka Autor: ~sdhjfd [37.30.24.*]
    dajcie spokój z tymi teoriami gość ma KILKADZIESIĄT MILIONÓW AKCJI to sobie rzucił kilka na Sprzedaż,bo nikt inny nie chce,jakiś obrót tu musi być...
  • Re: Skrobanka Autor: ~bronek [79.186.134.*]
    mógł zrobić normalnie emisje z prawem poboru i nie moznaby sie było czepiac, a tak to kolejny wyp...dalacz i tyle
    Panowie spokojnie sprzedalem 50 k na inna spolke potrzebna byla kasa na mostostal plock
  • Re: Skrobanka Autor: ~Czarnkowianin [31.0.42.*]
    Wszystkie lamy już sprzedały?
  • Re: Skrobanka Autor: ~Dfg [145.129.246.*]
    Ja juz nie sprzedaje
  • Re: Skrobanka Autor: ~bronek [83.26.79.*]
    Sprzedaj jeszcze troszku ,nie bądż sknera
[x]
CZARNKOW -1,26% 0,08 2025-10-02 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać