Dnia 2021-07-29 o godz. 17:56 ~ktoco napisał(a):
> zjedzie do 0,01 i pozniej bedzie spadac dalej, - w nieskonczonosc nie bedzie do zera absolutnego::)) hehe
> ale jak chcesz wciskac ludizom kit to Twoje sumienie ....
Słyszałeś kiedyś o resplicie?
poczytaj jak chcesz konkretnego przykładu z ostatnich miesięcy to
IDH w tej chwili po 5zł czyli 0,005zł inaczej mówiąc PÓŁ GROSZA
> Bronek ja nikogo nie naganiam, byc moize wciskam kit, albo Ty-tego nie wiemy. Ja od poczatku wierzylem i wierze ze tu bedzie mocno, co wiesz bo juz tu pol roku jestem, kilka miesiecy temu pisalem o mozliwym spadku nawet do 0.20 - wiecej nie wierze - ale oczywiscie moge sie mylic. (ostatnio zapomnialem o tym i kupilem kilka k. po 37, jak zaczelo spadac szprzedalem po 0.344 13221 bo uznalem ze znow scenario sie powtarza (030-036) dokladnie zeby odkupic na znizce. Od dawna pisalem ze tu psychoinzynierie stosuja zeby wyskrobac co tylko sie da
> tak czy siak jesli cos tu wtopiles to juz straciles i nie odzyskasz - jak wtopilem to sporo-biore na klate, ale jeszcze dokupie - konsekwentnie za te 13221 po nowej cenie-wiecej nie wkladam
> co najwyzej mozesz powiekszyc grono tych co stracili o nowych .... nie sadze abym mial taki dar przekonywania :::))) kazdy robi co sam uwaza
Uwazam ze probujecie naganiac naiwnych na dodatek o tyle bez sensu ze tu na forum ich nie ma. Przez chwile rozmawialsmy jak ludzie i znow. Jest zelbetowy sufit na 0,36 bo jak tam dojdzie to ludzie sypia pewnie ci co kupilo po 0,1 i maja dosc tak czy siak zasypia kazda gorke. nowy zarzad wygenerowal miliony akcji. Nie po to aby istnialy tylko albo aby spolke z gieldy wycofac albo zeby zrobic resplit i probowac moze nawet jakos sie utrzymac, ale po resplik kurs spadnie nie ma to tamto. Nie od razu ale po pol roku bedzie jak na IDH 0,005zł
Zobaczymy kto dzis sypnal i kto bedzie sypal dalej jesli przyjda raporty ze to od tych co sobie zrobili darmowe akcje to ja nadal bede powtarzal przestawcie koszyczki na 0,09 i grajcie mala pula inaczej zrobia Was bez wazeliny.
ja wszystkim drobnym zycze zeby zarobili ale jak slysze ze trzymam bo tu bedzie grubo dojdzie do zetki i wyzej to krew mnei zalewa bo to oczywista bzdura jest. Nawet przebicie 0,36 ma szanse doprowadzic maksymalnie w okolice 0,50 i tam znow sie zwali, znow w okolice 0,30 lub nizej.
Przy poprzedniej liczbie papierow i dzialajacym preznei browarze ten papier mogl miec wartosc z przedzialu 0,70-0,90 nie przecze. Ale browar nie prowadzi preznej dzialanosci a akcji jest wiecej niz mrowek w mrowisku.
Jesli wszyscy tu na forum rozumieja gielde i robia to co robia swiadomie to na miłość boską nie wciskajcie oczywistego kitu i sobie pogadamy. A tak jak koniecznie chcecie w browary to ZWC chyba zaczal spadac, ja zaczynam kupowac od okolicy 460 ale licze ze poleci bardziej a nawet duzo bardziej. tylko ze to jest zywiec! Sprzedalem calosc jak wyszla ta afera ze zwrotem podatku i zaluje ... puscilem po 480 czy jakos tak liczac ze w tydzien odkupie po 400 i dupa zbita. tylko ze sprzedalem papier kupiony srednio po 280 chya czy jakos tak ....
raz jeszcze szczereprzemyslenia i wszyscy moga na tym skozystac bo wrog jest jeden i sa to ludzie z zrazadu co sobie wydrukowali milion akcji bez pokrycia....