• Może komuś rozjaśni to trochę proces Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    https://www.doradzamy.to/artykuly/polaczenie-spolek-jak-dlugo-to-trwa#
  • Re: Może komuś rozjaśni to trochę proces Autor: ~Adams [91.123.188.*]
    Jak są emocje to jest pomroczność. Cierpliwi wyjdą na swoje
  • Re: Może komuś rozjaśni to trochę proces Autor: ~dc [80.49.254.*]
    czyli miał być clumbus elite ale zmieniono plany i miało być Saule ale .... jednak jest columbus elite. I to w ciszy bez ESPI itp. I to jest normalne? Fajne? A może nawet to super znak i oczywiście naturalna kolej rzeczy? Czyli jak Saule miało wejść przez BLU to już nie wejdzie bo BLU nie ma. Bo przez BLU wszedł DRUKARZ Dawid. To może Saule teraz wejdzie przez ELITE ??? To czemu nie wchodził przez columbus energy ??? Czy tylko ja mam tu pomroczność wspomnianą ? Czyli wszystko OK bo przecież pani Olga znowu udzieliła wywiadu :) AAA no tak pewnie chce spadków aby dokupić taniej akcji :) zanim tak ktoś napisze to może jakaś wizyta u specjalisty ... nic już tu nie chce dobierać, akcjonariuszy potraktowano źle nie informując o istotnych faktach a mamiąc jakimiś bajaniami.
  • Re: Może komuś rozjaśni to trochę proces Autor: ~OdlotowyOlek [37.248.163.*]
    Columbus jest na giełdzie, Blumerang jest na giełdzie, nie mogą po prostu sobie wejść jedno w drugie bez espi. A skoro nie ma espi o połączeniu BLU z Columbusem, to nie ma połączenia BLU z columbusem. A skoro zmiana nazwy była już tydzień temu, to już espi dawno powinno być. A skoro go nie ma, to już nie będzie. Czyli tylko zmienili nazwę, bez połączenia się. Nazwę mogą zmienić na jaką im się żywnie podoba, o ile nie godzi to w czyjeś interesy.
    a rada nadzorcza z Zielińskim ??? i w takim razie dlaczego na columbus elite skoro to tylko zbieżność nazw ? Po co taki ruch i to w tajemnicy? Jak dla mnie to co najmniej nie w porządku wobec akcjonariuszy. I co mialło by to mieć na celu? To w końcu elite będzie wchodził przez BLU albo cokolwiek czy nie, a może już wszedł. W sierpniu raporty za 2 kwartał. Raporty BLU czy ELITE? Bez ESPI ? mi nie pasuje ale OK bez espi. A dlaczego NIKT NIGDY o tym nie wspomniał w tych wywiadach itp. dlaczego z bomby dowiadujemy się na forum takich rzeczy? PRZECIEZ po zmianie rady i nazwy to juz nawet nie jest spółka badana raportem DD przez SAULE.

oho już nawet nie można napisać za wiele.
  • Re: Może komuś rozjaśni to trochę proces Autor: ~Adams [91.123.188.*]
    Oczywiście że to chwilę potrwa. Ale zrozumcie- ktoś wrzucił kasę z nadzieją że obróci w miesiąc z dobrą przebitką. Miesiąc minął , procedury połączeniowe trwają a kasa potrzebna na już. Też tak miałem i musiałem sprzedawać ze stratą. Cierpliwości. Nie sprzedawać.
  • Re: Może komuś rozjaśni to trochę proces Autor: maxsnap [178.43.249.*]
    Jak dla mnie spółka może się nazywać Jaś i Małgosia to nie jest istotne. Ważne jest natomiast to, że Saule będzie dogadywać się i podpisywać umowę z Dawidem (swoim człowiekiem), a nie z jakimiś pachołami.
  • Re: Może komuś rozjaśni to trochę proces Autor: ~trok [5.173.254.*]
    Amen maxsnap!
[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.