ZAWSZE JEST SZANSA NA WEJŚCIE NA POZIOM 75 ZŁ, TU SĄ SPECJALIŚCI, TYLKO POTRZEBA ROZEGRANIA TECHNOLOGIĄ, JAK JA KIEDYŚ OPTIMUS S.A.. TO PROWADZIŁEM, TO DAWNE LATA 1998 ROK, ALE OPTIMUS POSZEDŁ Z 24 ZŁ NA 185 ZŁ, GDY LOCKHEED MARTIN ZACZĄŁ TECHNOLOGICZNIE Z OPTIMUS, A DZIŚ MOŻE Z TĄ SPÓŁKĄ, MOŻE JAK BĘDĄ NADZIEJE NA SUKCES TECHNOLOGICZNY. JA OSOBIŚCIE JESTEM ZA PODNOSZENIEM WARTOŚCI SPÓŁKI W AKCJACH. ALE CO PREZES UWAŻA? I CO UWAŻA RADA NADZORCZA? MOŻNA ZAWSZE SIĘ KISIĆ, A ŻYCIE UCIEKA I SZANSE UCIEKAJĄ, KTOŚ INNY ZAROBI?
Dnia 2021-08-12 o godz. 13:08 ~MAZUR napisał(a): > ZAWSZE JEST SZANSA NA WEJŚCIE NA POZIOM 75 ZŁ, TU SĄ SPECJALIŚCI, TYLKO POTRZEBA ROZEGRANIA TECHNOLOGIĄ, JAK JA KIEDYŚ OPTIMUS S.A.. TO PROWADZIŁEM, TO DAWNE LATA 1998 ROK, ALE OPTIMUS POSZEDŁ Z 24 ZŁ NA 185 ZŁ, GDY LOCKHEED MARTIN ZACZĄŁ TECHNOLOGICZNIE Z OPTIMUS, A DZIŚ MOŻE Z TĄ SPÓŁKĄ, MOŻE JAK BĘDĄ NADZIEJE NA SUKCES TECHNOLOGICZNY. JA OSOBIŚCIE JESTEM ZA PODNOSZENIEM WARTOŚCI SPÓŁKI W AKCJACH. ALE CO PREZES UWAŻA? I CO UWAŻA RADA NADZORCZA? MOŻNA ZAWSZE SIĘ KISIĆ, A ŻYCIE UCIEKA I SZANSE UCIEKAJĄ, KTOŚ INNY ZAROBI?
Frajerze przestań ludziom mącić w głowie z tym durnym pomysłem 75 zł. Aktualna wycena 15 - 16 zł też już jest za wysoka. Powrót do poziomu sprzed PEP.
Dnia 2021-08-21 o godz. 17:48 ~Kubek napisał(a): > Będzie dobrze te Rzeszowskie spółki mają coś w sobie...
Ludzie opamiętajcie się - rojenia o kursie 75 to jakieś urojenie nie poparte żadnymi fundamentami. Drugiego PEP- u nie będzie przy najmniej najbliższej przyszłości.
Motywem przewodnim dzisiejszej sesji jest Biomaxima SA (BMX) Czemu? Publikacja dobrych wyników, 4 fala Covid w rozwoju, przejście na GPW i rekomendacja DM BOŚ sporo powyżej obecnej ceny to tak w skrócie ale sami oceńcie czy warto.