o tym ze beda jeszcze lepsze to prezes juz sie wypowiedzial, tylko trzeba UMIEC czytac miedzy wierszami. info po raz kolejny pojawilo sie w czerwcu. jak tak dalej bedzie szlo to za dwa lata bedziemy miec dywidende nie 10gr a min 40gr.
poczytaj dobrze ze zrozumieniem wiadomosci ze spolki z czerwca 2021, tylko musisz umiec czytac miedzy wierszami. w tamtym roku tez taka infomacja sie pojawila. skonczyly sie wiadomosci Kawę na Ławę. Muisz troche swojego wysilku wlozyc w to wszystko a nie tylko liczyc na innych. Musisz byc jak koparka Cryptowalut i szperac 24h jak na autopilocie. wujek G ci pomoze tylko dobrze ustaw algorytmy.
Człowiek pyta tylko o źródło a ty lecisz z jakąś tyrrada. Jestem entuzjastą i akcjonariuszem tej spółki i myślałem że jesteś poważnym wspoldyskutantem a okazało się z ciebie zwykły naganiacz
Prezes nie zajmuje sie spekulacja robi swoje i robi to od x lat ma założenia aby spółka corocznie się rozwijała i jest szczery może dlatego tu kibicujemy i jest ta kropla zaufania .Są wytyczne i tego prezes się trzyma jak umie wielki za to szacunek . Sa tez inne filmy teraźniejsze potwierdzające założenia i nie drukuje nam akcji jak inna szulernia . https://www.youtube.com/watch?v=PnkDU8CmimM
gosciu pojawia sie na forum nie wiadomo skad, pierwszy raz widze jego wpis i chcialby zeby mu miske pod ryj podstawic. no tego to jeszcze nie bylo. tak zachowuje sie gimabaza, taka jutubowa gimba ktora tylko liczy na drapane, najlepiej zeby dzis wejsc, kurs od jutra wybil z 500% i wyjsc. najlepiej tez zeby ktos mu powiedzial kiedy wejsc, kiedy wyjsc a on filmik na YT nakreci zeby pochwalic sie przed innymi jakim to on nie jest ynvestorem. naiwniak.
powiedzialem ze: rok temu (tylko bylo to w lipcu 2020) oraz w obecnym roku w czerwcu 2021, prezes powiedzial dokladnie to samo ze wyniki za biezacy rok w stosunku do daty wypowiedzi, beda lepsze. wiadomo oczywiscie ze wartosci sie roznia z roku na rok bo potwierdzaja to zyski bo one rosly. trzeba tylko umiec odczytac gdzie, kiedy i co powiedzial prezes a on zdania nie zmienil do dzis. jest to potwierdzone ze zyski beda rownie dobre jak nie lepsze niz rok temu. w 2020 mowil dokladnie to samo i czy was oklamal, nie oklamal bo wyplacil wam jeszcze wieksza dywidende a mogl ja np. zatrzymac w spolce.
A teraz do komunikatow, wertowac Internet, czytac, odsluchiwac wszystkie, powiedzialem WSZYSTKIE wywiady i kto pierwszy udzieli prawidlowej odpowiedzi to dostanie sorbet z Biedry o wiadomym smaku, Fritz wam go przesle z zestawem gadzetow z AliEx :)
pewnie mF jest obeznany, chociaz niewiele trzeba wysilku wlozyc bo pelno tych JoJotuberow wszedzie wiec sie slyszy, slychac tez ze zaczynaja powoli skakac sobie do gardel a jak nie wiadomo o co chodzi to chodzi o pieniadze. jedni drugich oczerniaja jak to ujowe ciuchy sprzedaja i za jaka kosmiczna cene, inni drugich lapia na tym jacy to sa kreatywni ze czasmi to podpie....dola logo, to skopiuja zdjecia itd a sami to glosno krzycza na straganach ze ich znaku to nie wolno kopiowac, ktorego zapomnieli zastrzec odpowiednio wczesniej itd. dziecinada. juz pare wypowiedzi slyszalem sam od JoJoTuberow ze juz w gielde i kryptowaluty nie inwestuja. pewnie juz nie jeden sie przejechal albo babrze juz w miesnym. wierze w to ze byc moze jeszcze dobrze sie zapakowali kiedy byl hype na akcje i crypto, troche im poroslo i nagle przyszly korekty na gamingu, na fotowoltaice, OZE, na cryptusach a dzieciaki zapomnialy sprzedac bo mysleli ze to rosnie wieczenie. teraz te gimbo w miesnym pasztetowa przegladaja zeby wiedziec co taniego zdjac z haka aby zajac tam sobie miejsce :) . mF ma racje, zlecialo sie tu tych ciulaczy co kupi 700 akcji i jak tylko kurs troche sie opusci to sprzedaje HGW po co liczac chyba ze zalamie trend czy co ? bo sam nie wiem. do tego te gimbo jest na tyle leniwe ze wszystko by chcieli "pod ryj podstawione" - to bardzo trafna okreslenie a sami to juz nie poszukaja. wez potem takiego do pracy zatrudnij. mnie osobiscie cieszy ze powywieszali gimbaze wysoko na hakach ze stratami to moze z 10% z nich nauczy sie co powoduje stadne pompowanie kursow po 30 czy 50 razy w pare miesiecy. niech wisza, niech kwicza, stekaja, skacza sobie do gardel i niech sprzedaja ze stratami nawet 50 czy 75%. mniej tego druciarstwa dookola to lepiej. pieniadz i kurs dobrej spolki lubi cisze.
Dodam jeszcze jedno, większość osób nie ma pojęcia o elementarnych pojęciach co to przychód, koszty uzyskania przychodu, podatek dochodowy i sam dochód.
wyniki niebawem ale Prezes juz sie w kwesti wynikow wypowiedzial w maju i czerwcu wiec wiadomo jakie beda. trzeba umiec czytac wypowiedzi Prezesa bo on akurat z tych prawdomownych jest.
Coraz ciekawszy zespół w xplus warto na lin sprawdzić wcześniejszą karierę https://agencja-informacyjna.com/pawel-pliszka-sztuczna-inteligencja-dokonuje-przewartosciowan/
Cos do poczytania na odprężenie statystycznie do 18 00 https://www.wsj.com/articles/walgreens-brings-122-apps-to-the-cloud-11628710941?mod=searchresults_pos6&page=1
Uslugi obce sie zwiekszyly o wiecej niz 50% i zobowiazania krotkoterminowe z 2.5mln na 12mln czyli firma zrobila duze zakupy bo ma to komu opier-papier na czym oczywiscie zarobi.
Przeplywy netto z dzialalnosci operacyjne sie potroily.
No i 16 baniek w kasie - prezes wie co robi.
&&&
Niedlugo opracuja ten system AUTOMATYZACJI i jak zaczna to sprzedawac za USD GBP EUR AUD CAD to kurs wystrzeli razy 5 jak nie 10.
&&&
draxar DRACHA zaraz zacznie narzekac........ tez bym narzekal jakbym stal tak jak on na peronie. wyprul sie chlopaczyna po 1.5zl i teraz kibel. a tak wszystkich straszyl ze zna VAT na pasztetowa i salceson, ale do dzis go nie podal. zartownis.......
Przeanalizowałem raport za cały 2020 i porównałem go za pierwsze półrocze 2021 .W takm tempie to w pół roku zysk będzie większy niż za cały rok.Tegoroczny 3 i 4 kwartał może przewyższyć zyskownie
Cały 2020 rok.Chodz nie musi .
Oglądałem czad esola rozwijają się podobnie a prezes powiedział że to ewenement rosnąć 50 % rocznie .Max takie spółki rosną 25 %rocznie i mało która
spółka ma takie skokowe wzrosty.
100 lat dla prezesa.
tak jak pare osob na tym forum ja wierze ze ta spolka za pare lat bedzie kilkadziesiat zlotych za akcje kosztowac i dywidenda wtedy moze byc wyplacana w zlotowkach a nie w groszach. jak tak dalej pojdzie to za rok dywidenda moze byc juz 15-20gr na akcje. jak bedzie rzedu 50-70gr to zastanowie sie czy oplaca mi sie pracowac :)
dziwne ze ssania na akcje nie bylo po tak dobrym raporcie, ale co sie odwlecze to nie uciecze. teraz potrzeba nam jeszcze z 5 takich miedzynarodowych umow zeby potem bylo co utrzymywac w tych firmach. z tego jest dobra kasa a potem niski koszt wiec zyski rosna po wdrozeniu szybciej.
strongpoint umozliwia podwojenie a nawet potrojenie zamówien online za pomoca chmury microsoft .Branza nie ma odwrotu musi byc konkurencyjna i wprowadzac robotyzacje sprzedazy .Niecałe 7 dol i microsoft bedzie 300 dol https://twitter.com/Microsoft/status/1426302545706823691?ref_src=twsrc%5Egoogle%7Ctwcamp%5Eserp%7Ctwgr%5Etweet%7Ctwtr%5Etrue