Parokrotnie analizowałem raporty tej spółki i jeśli wierzyć temu co napisali to kurs powinien być jakoś 3 razy wyżej.
Kapitalizacja jest grubo za nisko są warci mniej więcej 3 x tyle...
Tylko raporty to nie wszystko, widać to na dłoni na przykładzie tej spółki. Mam akcje od prawie roku. Oczywiście jest myśl dlaczego wcześniej gniota nie puściłem, ale patrząc na ESPI z tego roku oraz raporty można dojść do wniosku, że kurs będzie jeszcze grany a sama spółka ma solidne fundamenty i perspektywy.
Giełda to miejsce, gdzie pieniądze od niecierpliwych przechodzą do cierpliwych... I tego się trzymajmy :))
ja dotąd się przyglądałem wpisom, ale teraz powiem, że panika nie ma sensu, jedyne co trzeba zrobić to poczekać na wyniki za q2, ostatnio poszedł komunikat i kurs wystrzelił, podaż nie jest jednak tak wielka, skoro bez problemu można zrobić 7zł. Czekam na zapalnik w postaci wyników przede wszystkim na plusie i kurs ruszy
Podaż nie jest wielka żeby leszczy nie wystraszyć. Jakby zaczęli szybko zrzucać to by się panika zrobiła i eblo by na pysk, a tak to zrzucają powoli, a leszcze mają nadzieję, że jeszcze trochę i będzie rosło
A ty Gościu widzę, że taki wszystko wiedzący jesteś. Taki Isa/Hilella tylko w drugą stronę. Już się tu wielu przewinęło takich od KNFu, ZUSu, NASA, UNESCO i Policji…a karawana jedzie dalej…
Wszystkiego to nie wiem, ale nie lubię patalachow typu hillela, którzy chamsko i prymitywnie mieszają i naganiaja żeby wydrzeć kasę od niedoświadczonych. Można się wzbogacić nie będąc ujem